Yandex
МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици Gel Tech

ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици Gel Tech

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Вътрешни ръкавици Gel Tech
 • Добавен на: 2022-05-04
 • SKU: 1020
25.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Вътрешните ръкавици ARMAGEDDON Gel Tech служат за предпазване на ръцете по време на боксова спаринг сесия или тренировка с боксова круша. Те са разработени с цел да осигурят необходимата защита и стабилност на ръцете, като същевременно осигурят достатъчен комфорт, така че боксовите ви тренировки да преминават при пълна концентрация и максимални усилия.

Преимуществени характеристики на ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици Gel Tech

ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици Gel Tech са идеален заместител на боксовите бинтове. Те се нахлузват с бързи и прости движения, което определено ви спестява време от мотаене на бинтове около ръцете. Освен че са успешни заместители на бинта, вътрешните ръкавици на Армагедон осигуряват и по-добра подкрепа и защита на ръцете.

Те обхващат добре цялата ръка и имат допълнително закрепване на китките за подсигуряване на необходимата поддръжка. Изработени са от специална дишаща материя с мрежа, която работи за предотвратяване на запарването и изпотяването на ръцете, които могат да бъдат много неприятни по време на усилената тренировка.

В тези вътрешни ръкавици на Армагедон е внедрена специална гел технология за допълнително омекотяване на ударите в ръцете, без внасяне на излишно тегло в ръкавицата. Ръкавиците са създадени, за да обгърнат перфектно ръката и да ѝ придадат необходимата подкрепа по време на съответните боксови упражнения.

Ръкавиците са подходящи и за самостоятелна употреба без боксови ръкавици за упражняване на целеви или по-леки удари. Те са супер удобни, здрави и издръжливи – всичко, което се изисква от едни вътрешни бокс ръкавици.

Налични са няколко размера от артикула – S/M и L/XL. За подбор на най-правилния размер за вас е необходимо да измерите обиколката на ръката в дланта, като омотаете сантиметър обхващащ областта под кокалчетата на кутрето до показалеца. При обиколка от 16.5 до 21.5 см, препоръчителният размер е S/M. При обиколка от 21.5 до 25.5 см препоръчителният размер е L/XL.

Тези вътрешни ръкавици са с безкомпромисно качество, а цената им в Workout.bg е достатъчно достъпна, в сравнение с добрата им характеристика.

Какви ползи могат да ви донесат ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици Gel Tech

ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици Gel Tech са идеални за осигуряване на необходимата защита, опора и сигурност при нанасяне на боксови удари. Те омекотяват ударите и пристягат ръката и китката за максимална ефективност на ударите, докато ви подсигуряват и нужните комфорт и протекция.

Изберете тези ръкавици от Workout.bg и си осигурете здрава защита и съпорт по време на тренировка. Ние държим на качеството на предлаганите от нас продукти, затова може да ни се доверите и да поръчате през нашия онлайн магазин.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Дължина Дължина на накитник: 50 СМ
Материал Дишаща материя
Цвят Червено-черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

Използват го както професионални атлети, така и любители на бойните спортове.

Ръкавиците служат за:

 • Подсилване защитата на ръцете при боксови тренировки;
 • Пристягане на ръцете и китките;
 • Омекотяване на ударите;
 • Носят се под боксови ръкавици или самостоятелно.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.