МЕНЮ
Количка

Lipo 6 Black / Ultra Concentrate

Lipo 6 Black / Ultra Concentrate
Lipo 6 Black / Ultra Concentrate
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Lipo 6 Black / Ultra Concentrate, 60 капсули
88.00 лв.
без ДДС: 88.00 лв.
Купи

Информирате се за най-добрия фат бърнър, снабдявате се с него и успешното топене на ненужните мазнини започва. До един момент. Моментът, в който започвате да се питате „Защо този фат бърнър вече не ми действа? Да не би да съм привикнал към него?“ Има обяснение за този проблем и най-често то е свързано с намаляване на рецепторната сензитивност.

Това е основна причина за намаляване на ефекта от използване на фат бърнър и съответно достигане до „блато“, в което тялото ни спира да постига досегашните добри резултати. Как се стига до намаляването на рецепторната сензитивност? Това най-общо казано е страничен ефект при използването на повечето фат бърнъри за по-дълги периоди от време. За да се избегне той, се разработват продукти, които да активират сензитивността на адренергичните рецептори.

От Workout.bg Ви предлагаме решение за поддържане ефективността на тренировките

Nutrex Lipo 6 Black ултра концентрат е хранителна добавка, която таргетира именно този проблем. Освен че предоставя предимствата на фат бърнърите, той се насочва към елиминирането на този основен недостатък на системната им употреба.

Как действа Nutrex Lipo 6 Black и какви са предимствата му

Продуктът Nutrex Lipo 6 Black прочиства рецепторите, за да подготви клетката за ефективна междуклетъчна комуникация. След това препрограмира тези съставни единици на сетивната система чрез действието на молекулите на монотерпена, включени в състава на добавката. По този начин се осъществява попълване на неправилната информация в клетките, което води до създаване на нови рецептори.

Крайният резултат на този процес, който ултра концентратът задейства е интензивна активация на новосъздадени рецептори. Това води до разрушаване на големи количества мазнини, поради повишената ефективност на рецепторите.

Nutrex Lipo 6 Black / Ultra Concentrate [60 капсули, 60 Дози] е мощен разрушител на мазнини, който с комплексното си действие предоставя засилен ефект, в сравнение с класическите фат бърнъри.

Доверете се на нас - специалистите от Workout.bg, които изграждаме своята експертиза не само чрез четене, но и чрез опит. Ние държим на клиентите си и затова Ви предоставяме възможност да се свържете с нас по мейл или телефон. Бъдете уверени в себе си и действайте, защото мечтаната фигура Ви чака!

Други
Хром 100 МГ
Информация за продукта
Разфасовка 60 капсули
Производител Nutrex
Дозировка
Една доза 1 доза
Дози в опаковка 60 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Желатин, микро кристалин, целулоза, магнезий, титаниев диоксид, силиций, магнезиев стеарат

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър