МЕНЮ
Количка

Beta Alanine 800 / Limited Edition

Beta Alanine 800 / Limited Edition
Beta Alanine 800 / Limited Edition
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Beta Alanine 800 / Limited Edition 300 капсули
26.45 лв.
без ДДС: 26.45 лв.
Купи

Приемът на аминокиселини е съществен бустер на ежедневните тренировки и стои в основата на подобряване тяхната ефективност и продължителност.

Функции на бета-аланина

Бета-аланинът е изомер на аланин, който има важна роля в произвеждането на карнозин. Дипептидът, от своя страна, спомага за осезаемо увеличаване силата, размера и издръжливостта на мускулите. Освен това карнизонът има и антиконвулсантно и антиоксидантно действие.

Основната и най-голяма полза на бета-аланина е увеличаване на мускулната издръжливост и съответно намаляване на умората, по време на дълги и интензивни тренировки. Съществуват проучвания, които доказват и положителен ефект за увеличаване на липолизата и изгарянето на мазнини.

За кого е подходящ OstroVit Beta Alanine

OstroVit Beta Alanine 800 / Limited Edition е подходящ за всеки, който иска да подобри своята издръжливост и да извлече максимума от спорта, който практикува. Независимо дали се касае за вдигане на тежести във фитнеса, гребане или спринт, този продукт ще осигури продължителността на Вашата тренировка.

Този лимитиран продукт е особено подходящ за активни спортисти, които са си поставили за цел да не се отказват през тежки и продължителни натоварвания. С OstroVit Beta Alanine 800 / Limited Edition давате шанс на себе си за надминаване на досегашните Ви постижения и постигане на неочаквани дотук резултати.

Workout.bg – съветникът в улеснение на Вашите тренировки

Ние от Workout.bg се стремим да предоставим на потребителя качество при най-изгодни и достъпни условия. Тук сме, за да Ви помогнем да продължите правилния път на развитие към по-добри постижения и по-здрав организъм.

Затова Ви съветваме, ако искате да увеличите обема на тренировката си и да намалите ефекта на умората, изберете този продукт. След това може да ни благодарите за натрупаните брой повторения в заветните серии.

Информация за продукта
Разфасовка 300 ГР
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 3 капсули
Дози в опаковка 100 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър