МЕНЮ
Количка

Beta-Alanine Shot

Beta-Alanine Shot
Beta-Alanine Shot
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Beta-Alanine Shot [80 мл, 1 Доза]
2.50 лв.
без ДДС: 2.50 лв.
Купи

Основна роля при възстановяването на тъканите изиграват аминокиселините. Те спомагат процеса на пренасяне на кислород в тялото и би могло да се каже, че след водата, именно те са най-важният елемент, участващ в изграждането на клетките.

Аминокиселината бета-аланин играе важна роля за повишаване количеството карнизон в мускулите и от там – за забавянето на умората. Резултатът е повече енергичност и мускулна сила.

Спецификации на OstroVit Beta-Alanine Shot [80 мл, 1 Доза]

Под формата на шот, това висококачествено предложение на OstroVit може да Ви донесе търсената издръжливост и да повиши значително резултатите от Вашите тренировки.

OstroVit Beta-Alanine Shot [80 мл, 1 Доза] има широко приложение, що се отнася до хората, които могат да се възползват от основните му свойства. Препоръчва се както за силови играчи, които искат да увеличат повторенията в серия, така и за друг тип интензивни спортисти, като например спринтьори или дългобегачи.

Ако желаете да подобрите своите тренировки, увеличавайки шансовете си за по-високи резултати и подарявайки си по-голяма енергичност, най-вероятно се нуждаете точно от този продукт.

Workout.bg Ви предлага най-доброто

Искаме да бъдем част от Вашия успех и имаме всичко необходимо, за да бъдем един от основните отговорници за него. Убедени сме в старанието, което сме вложили за подбирането на най-добрите продукти и затова при поръчка имате право на отказ, съгласно действащото законодателство.

От Workout.bg вярваме, че мечтаното тяло не е далечна химера и искаме да Ви помогнем в пътя към постигането му по най-полезния и ефективен начин. Грижим се за удовлетвореността на потребителя и ще бъдем Ваш уверен помощник за постигането на здравословно бързи и дълготрайни резултати.

Информация за продукта
Разфасовка 80 ml
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 80 ml
Дози в опаковка 1 доза
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър