МЕНЮ
Кошница

Reflex

26.95 лв.
Купи
49.95 лв.
Купи
33.95 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Повече от 25 години революционната компания Reflex създава хранителни добавки с качества, които надминават всичко, създадено досега в бранша. Компанията е посветена на иновацията в производството и в това отношение надминава огромната си конкуренция.

Винаги ще разпознаете техните продукти по оригиналната опаковка с холографски блясък, която представя пред света и самите качества на добавките – те са смайващи.

Онова, което движи компанията е грижата за отдадените на спорта, фитнеса и здравословния начин на живот. Екипът, благодарение на който можете да се насладите на революционните добавки, е наясно с това колко много трудности срещат хората, които се стремят да спортуват активно, и открива най-добрите начини да им помогне.

Тъй като и ние от Workout.bg се грижим за удовлетворението на отдадените фитнес ентусиасти, подбрахме за вас едни от най-иновативните продукти на тази невероятна компания.

Reflex – всичко от което се нуждае тялото ти

Активният начин на живот изчерпва ценните хранителни вещества, необходими за нормалното функциониране на организма. Ето защо ако залата е твой втори дом е добра идея да се запасяваш с необходимите за тялото ресурси с помощта на добавки.

Рефлекс предлага добри решения на проблемът с бързото изчерпване на веществата, като създава продукти, които съчетават в себе си голямо количество от бързоусвоими витамини, минерали, антиоксиданти и много други ценни елементи.

Какви продукти на Рефлекс ще видиш тук

Ние ти предлагаме няколко наистина революционни продукта на Reflex.

Ако не си чувал за коластрата, време е да научиш за невероятните свойства на този богат протеинов източник като прочетеш за нея в нашия сайт.

Тук ще намериш и витамин комплекс с добавени и други ценни вещества, които ще донесат ползи за цялото ти тяло и ще те заредят с нужното гориво за пълноценна тренировка.  

Защо да се довериш на Workout.bg

Нашият екип се гордее за всеки следващ клиент, който е останал удовлетворен от това, което е получил в замяна на достъпна цена и при любезно и професионално обслужване.

Избери Workout.bg и ще получиш решение на всичките проблеми, които срещаш по пътя към мечтаното тяло.