МЕНЮ
Количка

Beta Alanine Powder

Beta Alanine Powder
Beta Alanine Powder
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Beta Alanine Powder 200 грама
24.95 лв.
без ДДС: 24.95 лв.
Купи

Все още не сте достигнали мечтания брой повторения и оставате с чувството, че не сте извлекли максимална полза от своята тренировка? Желаете да подобрите своята издръжливост и най-после да увеличите степента на натоварване?

От Workout.bg Ви предлагаме решение за всеки наболял спортен проблем и подходяща помощ в реализирането на новата Ви амбиция.

Силният противник на умората при тренировка

OstroVit Beta Alanine Powder е страхотна хранителна добавка, която е изключително подходяща за тренировъчни сесии с тежки натоварвания. С нея можете да укрепите естествения потенциал на своите способности.

Бета-аланинът е органично химично съединение, модифициран изомер на естествения аланин, намиращ се в природата. При консумиране се засилва производството на карнозин, който регулира киселинността на клетките.

Kogato снабдявате мускулите си с повече карнозин, на практика увеличавате дължината на Вашите тренировъчни сесии.

Ако се интересувате от бета-аланин в друга форма, може да разгледате OstroVit Beta Alanine капсули, както и OstroVit Beta-Alanine в шот вариация.

Във Workout.bg знаем как трябва да се случват нещата

Ние не просто продаваме продукти за спортни маниаци, ние разбираме от предлаганите стоки и сами сме техни потребители.

Ценим здравето на своите клиенти и сме приели тяхното развитие като собствена цел. Затова разполагаме с подбран асортимент от висококачествени и надеждни артикули.

Спазваме всички разпоредби от Закона за защита на потребителите и се стремим да Ви осигурим нужните сигурност и удовлетворение.

Най-добрият начин да се убедите в качеството и ефективността на нашите предложения е да опитате сами. А ние вярваме, че ще успеете да подобрите Вашите резултати и ще бъдете доволни от своите покупки!

Информация за продукта
Разфасовка 200 ГР
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 5 ГР
Дози в опаковка 40 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър