МЕНЮ
Кошница

Biotech USA

34.00 лв.
Купи
44.00 лв.
Купи
68.00 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
4.00 лв.
Купи
76.00 лв.
Купи
31.00 лв.
Купи
58.00 лв.
Купи
23.00 лв.
Купи
3.40 лв.
Купи
17.00 лв.
Купи
17.00 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
34.00 лв.
Купи
9.00 лв.
Купи
43.00 лв.
Купи
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)

Вече повече от 20 години, Biotech USA е водеща марка в доставката на хранителни добавки. Biotech USA предлага персонални решения за атлети и активно спортуващи, които се стремят да изградят най-добрата версия на себе си.

Хранителните добавки са незаменим помощник в постигането на спортни постижения. Създателите на марката знаят това и предлагат качествени спортни продукти, които да подобрят начина на живот на атлетите и да ги доближат до постигането на бързи резултати.

Biotech USA превърна вашето здраве в мисия номер 1

Според създателят на бранда, най-важното за благосъстоянието на един човек е неговото здраве. За това мисията на Biotech USA е да осигури ресурс, който да подпомогне здравословния и активен начин на живот. По този начин да окуражи спортни таланти да продължават да развиват възможностите си и да предизвикват себе си, което да е пример за много други хора да започнат да живеят пълноценно.

Чрез разпространението на продуктите си Biotech USA иска да покаже, че здравословният начин на живот е важен за щастието и благосъстоянието на всички хора.

Biotech - качество преди всичко

Продуктите са одобрени от професионалисти в сферата на спорта и здравословното хранене. С приема им вие получавате не само нужните хранителни вещества, но и професионално отношение и грижа за вашето здраве.

Всеки атлет може да разпознае най-подходящият за него продукт сред широкия асортимент, който Biotech USA предлага. Хранителните добавки са добре подбрани според нуждите на активно спортуващите хора и се усвояват добре от организма.

Експертите, които се грижат за приготвянето на добавките се съобразяват с вкусовите предпочитания на потребителите. Може да намерите широк избор от вкусове и комбинации, които да включите като част от дневното ви меню.

Biotech USA се обединява за разпространението на здравословен начин на живот и напомня, че хранителните добавки трябва да се приемат в комбинация със здравословното хранене.

В сайта на Workout.bg може да намерите един от най-полезните продукти, които бранда предлага - BioTech USA Beef Protein [500 грама]. Това е продукт за разтваряне, източник на висока доза животински протеин, които помага за насърчаване на мускулния растеж.