МЕНЮ
Количка

Biotech USA

44.00 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Вече повече от 20 години, Biotech USA е водеща марка в доставката на хранителни добавки. Biotech USA предлага персонални решения за атлети и активно спортуващи, които се стремят да изградят най-добрата версия на себе си.

Хранителните добавки са незаменим помощник в постигането на спортни постижения. Създателите на марката знаят това и предлагат качествени продукти, които да подобрят начина на живот на атлетите и да ги доближат до постигането на бързи резултати.

Biotech USA превърна вашето здраве в мисия номер 1

Според създателят на бранда, най-важното за благосъстоянието на един човек е неговото здраве. За това мисията на Biotech USA е да осигури ресурс, който да подпомогне здравословния и активен начин на живот. По този начин да окуражи спортни таланти да продължават да развиват възможностите си и да предизвикват себе си, което да е пример за много други хора да започнат да живеят пълноценно.

Чрез разпространението на продуктите си Biotech USA иска да покаже, че здравословният начин на живот е важен за щастието и благосъстоянието на всички хора.

Biotech - качество преди всичко

Продуктите са одобрени от професионалисти в сферата на спорта и здравословното хранене. С приема им вие получавате не само нужните хранителни вещества, но и професионално отношение и грижа за вашето здраве.

Всеки атлет може да разпознае най-подходящият за него продукт сред широкия асортимент, който Biotech USA предлага. Хранителните добавки са добре подбрани според нуждите на активно спортуващите хора и се усвояват добре от организма.

Експертите, които се грижат за приготвянето на добавките се съобразяват с вкусовите предпочитания на потребителите. Може да намерите широк избор от вкусове и комбинации, които да включите като част от дневното ви меню.

Biotech USA се обединява за разпространението на здравословен начин на живот и напомня, че хранителните добавки трябва да се приемат в комбинация със здравословното хранене.

В сайта на Workout.bg може да намерите един от най-полезните продукти, които бранда предлага - BioTech USA Beef Protein [500 грама]. Това е продукт за разтваряне, източник на висока доза животински протеин, които помага за насърчаване на мускулния растеж.