МЕНЮ
Кошница
Creatine CreaSyn

AllMax Nutrition Creatine CreaSyn

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Creatine CreaSyn 400 Г
 • Добавен на: 2023-05-23
 • SKU: 665553123967
84.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

AllMax Nutrition Creatine CreaSyn [400 грама, 80 Дози] е хранителна добавка, която попада в категорията на креатиновите продукти.

Предназначена е да съдейства за подобряването на физическата издръжливост, увеличаване на мускулната сила и ускоряване на възстановяването след интензивни тренировки.

Какво представлява AllMax Nutrition Creatine CreaSyn [400 грама, 80 Дози]

AllMax Nutrition Creatine CreaSyn [400 грама, 80 Дози] се предлага в кутия и има прахообразна форма. Всяка опаковка съдържа 400 грама от продукта, което обикновено е достатъчно за около 80 дози.

Тази хранителна добавка се отличава с това, че притежава изключително високо качество и чистота, което я прави една от най-добрите по рода си на пазара като цяло.

Какво съдържа AllMax Nutrition Creatine CreaSyn

AllMax Nutrition Creatine CreaSyn съдържа чиста форма на креатин монохидрат. Това вещество се среща естествено в организма. По-конкретно, намира се в мускулите и играе важна роля в енергийния метаболизъм на клетките.

Като се приема добавка, съдържаща креатин монохидрат, той се превръща във фосфокреатин. Последният е бързо и лесно достъпен източник на енергия за мускулите по време на физическо усилие.

Приложение на AllMax Nutrition Creatine CreaSyn

AllMax Nutrition Creatine CreaSyn е предназначен да подпомага цялостно качеството на вашите тренировки във фитнеса.

По-конкретно, съдържащият се в добавката креатин монохидрат води до повишаването на физическата издръжливост.

Освен това, креатинът води и до увеличаване на мускулната сила и до ускоряване на възстановяването след интензивни тренировки.

Това може да ви позволи по-бързо да придобиете тялото, което искате, а също така и да стопите по-лесно излишните мазнини посредством по-бързо възстановяване след тренировка и възможност да горите повече калории.

От къде да закупим добавката

Workout.bg е едно от най-добрите места, където можете да закупите AllMax Nutrition Creatine CreaSyn [400 грама, 80 Дози], защото в магазина се предлагат само продукти с гарантирано качество и произход.

Излишно е да казваме, че когато става дума за хранителни добавки, това е дори от още по-голямо значение и трябва да купувате само най-добрите продукти, за чието съдържание можете да сте напълно сигурни и спокойни.

Консултирайте се с експерт по спортно хранене и хранителни добавки

Workout.bg ви дава възможност да се консултирате с някой от техните експерти по хранителни добавки, без това да ви ангажира да закупите един или друг продукт.

Консултацията ще ви позволи да научите повече за продукта, който ви интересува, да асоциирате неговите качества и особености със собственото си здраве и да разберете дали именно това е най-добрият продукт за вас.

Информация за продукта
Разфасовка 400 Г
Производител AllMax Nutrition
Дозировка
Една доза 5 Г
Дози в опаковка 80 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза дневно
Аминокиселини
Креатин монохидрат 5 Г

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - преди тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ползите от AllMax Nutrition Creatine CreaSyn са следните:

 • Креатинът може да доведе до увеличение на чистата мускулна маса, подобряване на изпълнението на тренировките и значително усилване на силата и мощността.
 • Креатинът е бързо достъпен източник на енергия за мускулните съкращения, използван за подобряване на спортните постижения. Креатинът е показал, че увеличава максималната сила и издръжливост до 15% и до 30% при производството на енергия и освобождаването на енергия в спортове с кратки интервали.
 • В мускула, креатинът се свързва с фосфатна молекула за производство на фосфокреатин, важен фактор в рециклирането на Аденозин ТриФосфат или ATP. Увеличаването на допълнителната енергия за работещите мускули може да доведе до повишена сила и мощност, подобряване на общото изпълнение на тренировката и увеличаване на придобивките от чистата мускулна маса.
 • Креатинът не само помага на мускула да издържа по-дълги, по-интензивни тренировъчни сесии, но също така помага за увеличаване на скоростта на възстановяване на мускула.
 • Приемането на креатин може да помогне да се компенсира умората от диетата и да се поддържат по-високи нива на мощност и крайна мускулна маса.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.