Yandex
МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Мъжки ръкавици "Hornet"

ARMAGEDDON Мъжки ръкавици "Hornet"

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Мъжки ръкавици "Hornet"
  • Добавен на: 2022-05-04
  • SKU: 1029
20.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Тренировките във фитнеса могат да са придружени с множество неудобства. Въпреки че някои хора успяват да ги преодолеят и да ги използват за мотивация да продължават с още повече хъс и постоянство, не е задължително да се самоизмъчвате, за да постигнете максимално добри резултати.

Именно заради това използването на фитнес аксесоари е толкова препоръчително – не само имате възможността да правите по-продължителни тренировки, като се предпазвате от травми, но и ефективността им ще бъде много по-висока.

Употребата на ръкавици може да бъде изключително полезна при множество силови упражнения. Затова и ние от Workout.bg сме включили в нашата богата селекция от фитнес аксесоари ARMAGEDDON Мъжки ръкавици "Hornet" – ръкавици, които несъмнено ще ви помогнат да подобрите формата на упражненията си, за да доведат те до най-добрите резултати.

Защо да използвате ARMAGEDDON Мъжки ръкавици "Hornet"

Във фитнеса често ще видите хора, които предпочитат да не използват никакви аксесоари, когато правят силови упражнения (макар че някои като фитнес колана например са едва ли не задължителни). За тренировки с вдигане на тежести обикновено се използва талк. Той подобрява захвата и дава на трениращия сигурност по време на вдигането на щангите.

Талкът обаче е изчерпаем, а и понякога може да бъде досадно целите да сте покрити в него. Ако пък не го използвате, рискувате да нараните дланите си, а мазолите по вътрешната част на дланите със сигурност не са приятни.

Именно заради това използването на ARMAGEDDON Мъжки ръкавици "Hornet" е препоръчително за тези от вас, които искат тренировките им да бъдат максимално ефективни, като същевременно с това се предпазят от неудобство и потенциални травми.

Ръкавиците на ARMAGEDDON са изработени така, че прилепват плътно по ръката и осигуряват максимум комфорт. Добрият захват е от съществено значение за качествените тренировки, тъй като така можете да увеличите значително повторенията и съответно да постигнете по-бързо целите си.

Залепят се с велкро лента и имат двоен шев, който ги прави изключително издръжливи – запазват качеството си дори след дълго време на експлоатация. Имат висококачествена подплата, която предпазва дланите ви от образуването на пришки и мазоли. Освен това могат многократно да се перат в хладка вода.

Workout.bg – доверете се на професионализма

Ние от Workout.bg имаме една основна цел – да даваме на потребителите това, което искат, а то е първокласно качество на всеки продукт, което да гарантира постигането на истински добри резултати във фитнес залата.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Естествена кожа, текстил
Цвят Жълто-черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Предимствата от употребата тези ръкавици са:

  • Изработени са от висококачествен материал;
  • Подобряват захвата;
  • Имат отличаващ се дизайн.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.