МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Мъжки ръкавици "Red Lux"

ARMAGEDDON Мъжки ръкавици "Red Lux"

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Мъжки ръкавици "Red Lux"
  • Добавен на: 2022-05-04
  • SKU: 1030
20.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Случвало ли ви се е след тежка тренировка във фитнеса да не можете да държите в дланта си и една чаша вода заради пришките, които се са образували вследствие от вдигане на щанги с големи тежести? Ако отговорът на този въпрос е „да“, ние от Workout.bg имаме решение на този проблем, което мигновено ще ви накара да си помислите защо досега не сте се обърнали към нас.

Фитнес аксесоарите като ARMAGEDDON Мъжки ръкавици "Red Lux" са изключително полезни всеки път, когато посещавате фитнес залата с намерението буквално да се унищожите от интензивни тренировки. За да бъдат те максимално ползотворни и за да можете да продължите, без да изпитвате болка от мазолите, които се образуват по вътрешната част на пръстите ви, употребата на ръкавици е силно препоръчителна.

Плюсовете от употребата на ARMAGEDDON Мъжки ръкавици "Red Lux"

Знаете за фитнес коланите, които се използват почти от всекиго при упражнения като мъртва тяга или военна преса. Те не само осигуряват стабилност на кръста, но и предпазват от евентуални травми. Защо тогава да не използвате и такъв фитнес аксесоар, предназначен за ръцете?

ARMAGEDDON Мъжки ръкавици "Red Lux" значително подобрява захвата. Много често основният проблем при вдигането на тежести е неправилният захват. Това не само прави повторенията по-неефективни, но и излишно затруднява трениращия.

Именно поради тази причина използването на ръкавици е препоръчително – те подобряват захвата, като ви позволяват и да вдигате по-големи тежести.

След продължителни тренировки дланите се изпотяват. Това може не само да бъде некомфортно, но и опасно, тъй като можете да изпуснете щангата и да се нараните, а с ръкавиците, колкото и да са потни дланите ви, можете да сте сигурни, че щангата ще е стабилно в ръцете ви.

Ръкавиците на ARMAGEDDON прилепват плътно по ръцете. Изработени са от двоен шев, който ги прави изключително издръжливи. Могат да се перат с хладка вода. Стягат се добре около китката благодарение на велкро лентата, която залепва така, че да осигури максимална опора. Накитниците са с ширина 5 см и дължина 35 см и помагат за умерения натиск на китките.

Workout.bg – фитнес аксесоари за максимална ефективност

В онлайн магазина на Workout.bg ще откриете още много други фитнес аксесоари, както и хранителни добавки, които ще ви помогнат да поддържате здравословен начин на живот и да достигнете до върхови постижения във фитнеса.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Естествена кожа, текстил
Цвят Червено-черен
Ширина Ширина на накитиниците: 5 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Основните плюсове от употребата на тези ръкавици са:

  • Подобряват захвата;
  • Изработени са от висококачествени материали;
  • Предотвратяват пришките;
  • Редуцират напрежението върху дланите;
  • Обхващат китките.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.