Yandex
МЕНЮ
Кошница

Hero.Lab

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Популярността на хранителните добавки не е случайна. Те вече се използват както от професионални спортисти, така и от любители, които просто искат да поддържат добра форма, но не успяват да си набавят всички хранителни вещества посредством хранителния си режим.

Погрешна е представата, че използването на протеини е предназначено само за тези хора, които са решили да градят кариера в областта на бодибилдинга. Това е и причината Hero.Lab да произвежда продукти, които са подходящи за всекиго, който иска тренировките във фитнеса да увенчаят с успех.

Ние от Workout.bg искаме същото за нашите клиенти и заради това предлагаме продуктите на този бранд на конкурентни цени, от които можете да се възползвате.

Защо добавките на Hero.Lab са подхоящи за вас

Мисията на Hero.Lab е проста – да предлага на потребителите хранителни добавки, за чието производство се използват само естествени и висококачествени съставки, които да гарантират ефективността на финалния продукт.

Името на марката не е случайно. Тя буквално е лаборатория за герои, лаборатория, в която се създават суплементи за хора, за които няма предизвикателство, което не може да бъде преодоляно. Дори само това може да ви накара да се доверите на този бранд.

Всеизвестен факт е, че производителите на хранителни добавки са много. От една гледна точка това е добре, тъй като така се предоставя възможност на потребителите да изпробват всеки един от тях и да преценят кой най-много им допада.

От друга страна обаче това може да бъде объркващо за начинаещите. Именно заради това и един от най-често срещаните съвети, които ще получите, е да се информирате подробно относно въздействието на всяка една хранителна добавка.

В арсенала от суплементи на Hero.Lab са включени: аминокиселини, протеин, казеин, BCAA, видове гейнъри. Продуктите на бранда се отличават с това, че са ефективни при множество проблеми и цели изгаряне на мазнини, възстановяване, крампи, издръжливост.

Марката предлага и витамини и минерали, които значително ще ви помогнат да поддържате оптималното количество на микронутринети в тялото си – магнезий, цинк, както и мастни киселини като омега 3-6-9.

Богата селекция от хранителни добавки

В онлайн магазина на Workout.bg ще попаднете на многообразие от суплементи, подходящи за всяка цел. Независимо дали сте начинаещи и отскоро сте започнали да се интересувате от множеството ползи, които добавките имат, или имате сериозен опит във фитнес залата, едно е сигурно – Hero.Lab няма да ви разочарова.