МЕНЮ
Количка

Fast Acting Liquid Vitamin D3 / 100 IU per Drop [60 мл]

Fast Acting Liquid Vitamin D3 / 100 IU per Drop [60 мл]
Ново
Fast Acting Liquid Vitamin D3 / 100 IU per Drop [60 мл]
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Fast Acting Liquid Vitamin D3 / 100 IU per Drop, 60 мл
24.45 лв.
без ДДС: 24.45 лв.
Купи

Един от най-подценяваните, но същевременно жизненоважен витамин, е витамин D. За тялото той носи безкраен набор от ползи като някои от тях са описвани още от древността, когато хората са имали подобни проблеми, каквито изпитват някои сред нас и до днес.

Защо, обаче с годините сме си позволили да неглижираме този витамин и кой ни е дал правото да спрем да вярвамее на неговите доказани през вековете положителни качества? Радваме се, че вие сте извън графата на онези, които считат витамина за непотребен и сте се спрели точно на този продукт!

And Barrett Fast Acting Liquid Vitamin D3 / 100 IU per Drop [60 мл] – „витамин на живота“

Витаминът успешно регулира обмяната на фосфор и калций в организма, както и успява да помогне със запазването на костите и зъбите на човека, който го приема редовно. Неслучайно загатнахме, че се нарича „витамин на живота“, защото той спомага за правилното протичане на почти всички процеси, протичащи в тялото ни.

Защо да се доверите на Workout.bg

Ние – специалистите от онлайн магазин за хранителни добавки и спортни аксесоари Workout.bg винаги сме желали да подпомогнем цялостно спорта в нашата страна. Знаем, че най-бързият и сигурен начин да го направим подобаващо е да осигурим безроблемен достъп до широк набор от хранителни добавки на хората, които се нуждаят от тях ежедневно.

За да е приятно и мотивиращо занимание, спортът трябва да е съпроводен и с резултати. Ето къде идват на помощ хранителните добавки, които ще намерите при нас.

Професионализмът и компетенциите ни във фитнеса ще ви помогнат да изберете лесно и най-вече правилно, а колкото до достъпните цени – те винаги ще си останат такива!

Заповядайте при нас, очакваме ви в голямото ни спортно семейство!

Информация за продукта
Разфасовка 60 МЛ
Производител Holland And Barrett
Дозировка
Една доза 60 МЛ
Дози в опаковка 1 доза
Препоръчителен дневен прием 1 доза дневно

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър