МЕНЮ
Кошница

Био мед

Няма добавени продукти в тази категория.

Хората отдавна са спрели да се съмняват в ненадминатите ползи на един от най-ценните за света хранителни продукти. Медът по своему се е превърнал дори в синоним на здраве, а с времето е станал и заместител на рафинираната захар (вкл. и на кафявата такава).

За трениращите хора и особено за най-активните сред тях, да хапваш мед е нещо напълно нормално, а дори се е превърнало и в нещо задължително. Не всеки знае, че медът съдържа много важни антиоксиданти, които се борят с болести от ранга на рака.

Естествено, няма как да очаквате, че медът ще пребори тази коварна болест, сложила край на живота на много хора, но нека не забравяме, че може значително да понижи риска от поява на заболяването във вашия организъм.

Заради това, вечер, преди сън, не е никак излишно да похапвате по една лъжичка мед. Сънят ви ще започне и ще протече сладко – какво по-хубаво от това?

Ако искате, обаче да се сдобиете с форма на меда, в която няма абсолютно никакви примеси, то не се колебайте да се обадите на нас – ние знаем какво и кога ви е нужно. Закупете био мед от Workout.bg – знаем, че трудно се живее без сладко, но поне нека е правилното.

Ползите за здравето от био меда

Ненадминати. Ако трябваше да отговорим на този въпрос с една дума, то отговорът със сигурност щеше да е „ненадминати“.

Ние обичаме да знаем, че даваме на своите потребители само най-доброто и най-високото качество, но забележете – чувството, което поражда мисълта, че го правим и на достъпни цени, ни кара да сме истински горди.

Нямаме претенции дали ще закупите само био мед от нас, или ще го комбинирате и с други продукти, които ще направят живота ви още по-здравословен. За нас е от изключителна важност просто да инвестирате в здравето си.

Workout.bg – ние ви даваме здраве

Ако трябва напълно да се съобразим със сегашните времена, в които живеем, ще трябва да кажем, че сме достатъчно модерни, за да предлагаме стоки, които да ви помагат в ежедневието. Защо?

Защото преди всичко ежедневието, което води днешният човек, е достатъчно динамично, за да се занимава с неща, които може да извърши и търговеца. Става въпрос с изчистването на продуктите, с поддръжката, та дори и с измиването им.

Виждали сте измитите картофи, които се предлагат по магазините. Нещо повече – хората дори не виждат смисъл да мият продуктите щом търговецът е поел ангажимент и е дал обещание, че го е направил преди тях.

Това, от една страна, говори много добре за взаимоотношенията между търговец и клиент, но от друга страна прави нещата доста съмнителни. Можем ли да се доверим на чистотата на продуктите и на външен вид, и на ниво съставки?

Ние знаем много добре, че клиентът в 21-ви век има сериозната нужда да се довери на хората, които му продават даден продукт. Освен това, днешният човек е готов да плати далеч по-висока сума за нещо, за което му се вдъхва доверие, че е наистина адекватно като съставки.

100% чистите продукти наистина нашумяха през последните години, което така промени света, че дори онези, които бяха настроени скептично към процеса на преминаване към екологично чисти продукти, вече сякаш посвикнаха и допуснаха това да стане част и от тяхното ежедневие.

Ние от Workout.bg още от край време се опитваме да внушим на своите клиенти, че няма нищо страшно в това просто да се доверят на този тип продукти. Тяхната част от плана е просто да бъдат здрави – нещо, за което се грижим ние като търговци в сферата на хранителните добавки и спорта като цяло.

Заповядайте и вие при нас, за да усетите сладките плодове на това да се довериш на нещо ново, на нещо хубаво, на нещо прекрасно. Станете част от нашето семейство.

Очакваме ви!

Медът е био когато цветята, от които пчелите събират мед не са били третирани с химикали. Производството му е трудно, защото трябва да се гарантира, че всяко цвете, на което кацат пчелите е необработено. Избирайки био мед, вие избягвате контакт с пестициди и други химически елементи.

Трудно се изпълняват стандартите за биологичен пчелен мед, но не е невъзможно. Производителите разполагат с големи площи, където не се използват пестициди и растенията не могат да бъдат замърсени с химикали.

Медът е много богат на хранителни вещества, има антибактериални свойства и се използва за засилване на имунитета и лечение на дихателните пътища. Естествените му захари ни карат да се чувстваме по-тонизирани и ни дават енергиен тласък.

Медът се използва често при изгаряния и порязвания, тъй като помага за бързото заздравяване на раните. Той има антисептични и противовъзпалителни свойства и предпазва от инфектиране.

Медът е доста калоричен, но ако се приема сутрин на гладно с топла вода, той подобрява метаболизма, кара ви да се чувствате заситени и помага да контролирате апетита си. Той е доста по-полезен от обикновената рафинирана захар и е по-добре да се използва вместо нея.

4.44 / 197