МЕНЮ
Кошница

Заместители на месо

Няма добавени продукти в тази категория.

Достъпни цени, лесно или трудно постижими цели, както и още много теми, които могат да бъдат застъпени в един онлайн магазин за хранителни добавки. Единственото, което искаме да дадем на нашите клиенти е пълноценна информация за нещата, които можем и им предлагаме.

В нито един аспект не сме били по-сериозни от това да не пишем напразни неща в редовете, изпълващи нашия онлайн магазин за хранителни добавки и спортни аксесоари и дрехи. Нещо повече, Workout.bg е на път да се превърне в едно семейство, което дава шанс на хората не само да са здрави, но и информирани.

Готови ли сте за най-доброто, което тепърва предстои? Ние сме, затова заповядайте в нашия онлайн магазин!

Кога е добре да приемаме заместители на месо

Заместители на месо има много, но не всички те могат да ви дадат онези жизнено важни както за качеството на живот, така и за качеството на развитие хранителни вещества, съдържащи се и в месото. Ние сме подбрали само такива суплементи в тази категория, които да могат да ви бъдат достатъчни в аспект набавяне на нужните хранителни съставки.

На практика, заместители на месо може да приема всеки, но важното е да бъдете напълно искрени в това, което правите – готови ли сте да заместите класическото месо и да се освободите от токсините, които се съдържат в него?

След като сте наясно със себе си в този аспект, заповядайте при нас, за да разгледате това, с което разполагаме!

Workout.bg – ние знаем от какво имате нужда

Потребителите в днешно време дават най-доброто от себе си, за да са максимално информирани да могат да изискват на база познанията си. Те изискват от нас – техните търговци, на които имат безрезервно доверие.

На практика, един добре осведомен потребител може да познава даден артикул по-добре дори от онзи, който го предлага на пазара. За нас, обаче този вариант не е никак приятен и ние в никакъв случай не искаме да ни липсва професионализъм в какъвто и да е аспект.

Ние искаме да знаем колкото се може повече, за да знае всеки потребител, че в никакъв случай не сме от онези, които ще се дадат лесно, без бой в това да предложат възможно най-доброто. Нито един човек, който вярва в собствените си възможности няма да остави някой друг да диктува неговото темпо.

Ето защо ние не искаме да се намесваме във вашите тренировки, в методиката, по която изпълнявате своите задължения или нещо подобно. Ние искаме единствено да сте здрави, да сте силни и да продължавате да гоните своите цели по начина, по който сте го правили още от мига, в който решихте да разчитате на нас за нещата, които другите в бранша не са успели да ви дадат.

Растителните храни, които се използват за заместители на месото не съдържат всички основни аминокиселини, които са градивните елементи на протеина. Важно е да знаете, че алтернативите на месото често съдържат много по-малко протеини от месото. Това не е проблем за голяма част от хората. Ако обаче сте запалени по фитнеса имате нужда от повече протеини за възстановяване на мускулите.

Добре планираната растителна диета може да бъде както здравословна, така и хранителна. При този тип хранене съществуват много по-малко рискове от сърдечни заболявания, затлъстяване, диабет и високо кръвно налягане. Алтернативите на месото често съдържат по-малко наситени мазнини и повече фибри и са чудесни на вкус.

Най-често за да си осигурят достатъчно протеини вегетарианците се хранят с бобови растения, нахут, соя, ядки, семена, ориз и млечни продукти.

Бобовите растения са източник на растителен протеин и имат високо съдържание на фибри. Те са богати на незаменими аминокиселини и са чудесен източник на желязо. С бобовите растения могат да се приготвят супи, яхнии, бургери, салати и много други рецепти.

Много продукти, които се предлагат като заместители на месо съдържат животински продукти като яйца и сирене. Вашият избор зависи от това дали сте веган или просто търсите здравословна алтернатива на месото. Когато избирате заместител на месо, преглеждайте внимателно хранителната информация върху продукта. При някои заместители има много високо съдържание на сол, захар и наситени мазнини и реално не представляват здравословна алтернатива на месото.

4.45 / 288