МЕНЮ
Количка

Енергийни напитки

Няма добавени продукти в тази категория.

Интернет прелива както от наистина добри оферти за всяко нещо, от което можете да се нуждаете, така и от съвети за това как да го ползваме и как да не го. Употребата на един продукт, в крайна сметка, зависи изцяло от нас.

Когато се приберете у дома с новата хранителна добавка никой не може да установи 100-процентов контрол върху това, което правите с нея. Именно там идва и ролята на самодисциплината, която всеки един от нас трябва да вложи.

Няма разлика между това дали сте купили продукта на по-висока или по-ниска цена – ако той има доказани странични ефекти, които евентуално биха се проявили и при вас – спасение няма. Всичко зависи от дозата, която приемате, времето, в което приемате продукта и начина, по който го правите.

Не си мислете, че на вас не може да се случи – бъдете внимателни, защото някои от суплементите, продавани в нашия онлайн магазин, са доста силни и разполагат с активни съставки, които имат доста сериозно действие. Именно те влияят на организма по даден начин, който е добре да ни бъде разкрит предварително.

Естествено, това дали ще разберем подробностите за един или друг продукт зависи от хората, които ни го продават. Те може да сметнат за напълно ненужно да ни споменат за опасностите, които крие дадена хранителна добавка.

Ако попаднете на подобен търговец, най-доброто, което можете да направите освен да предупредите останалите си приятели да не пазаруват от този магазин, е да прочетете повече информация за конкретния продукт. Така ще сте наясно с какво точно ще „почерпите“ организма и как точно това вещество ще повлияе на вашата активност, представянето ви в залата и т.н.

Вредата от енергийните напитки – мит или реалност

От много години насам се говори за реални и потенциални вреди на някои хранителни добавки (били те в прахообразно или течно състояние). За една група вещества се говори много повече, обаче и тя е тази на всички енергийни напитки.

Всеки знае, че те вредят ако от тях се изпие дори и минимално количество, което превишава препоръчителната дневна доза. Всеки знае – не пий такива течности, защото те са пълни със захар и няма да доведат до нищо положително.

Това, обаче може да бъде оспорено като мнение, защото всяка енергийна напитка може да бъде и доста полезна, стига да е изготвена от правилните съставки. Ако вместо чиста бяла захар в нея е „инвестирана“ стевия в течно състояние, то тогава нещата може и да стоят доста по-добре.

Ако вместо изкуствени оцветители в напитката са включени естествени такива (заради плодовете, които са използвани за направата ѝ), то тогава напитката придобива съвсем други както вкус, така и влияние върху тялото на трениращия и приемащия.

Workout.bg – нещата, които са полезни за вас

Като заговорихме за полезни свойства на храните, които приемаме, то тогава всеки един елемент, който е част от нашата диета, трябва да бъде напълно съобразен с крайната ни цел. Това ни напомня да проверите и другите ни категории в Workout.bg, в които ще откриете храни и напитки, подходящи за всеки трениращ, за всяка цел.

Няма да ви лъжем – качественият начин на живот струва с една идея по-скъпо след като сумираме цените на идеалните супер храни. Това, обаче ще ви се отблагодари в един момент, когато се обърнете назад и търсите отговор на въпроса защо се чувствате толкова свежи и готови за поредната тежка тренировка.

4.54 / 196