МЕНЮ
Кошница

ZMA

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Днес ще ви запознаем с една хранителна добавка, от която наистина можете да се впечатлите. Нещо повече – вие не само, че ще искате да я закупите още сега, но ще ви се прииска наистина вече да сте приключили поне един цикъл с нея.

Няма спор – активните спортисти приемат цял комплекс от хранителни добавки, което според някои хора не е от най-полезните решения, които един човек може да вземе за организма си. Всъщност, в хранителните добавки няма нищо лошо, стига приемът им да е напълно балансиран, с тях да не се опитва да се заместят основни хранения през деня и т.н.

Ето защо всеки експерти, който излага притеснения относно приема на хранителни добавки, бива бързо оспорен аргументирано и дипломатично от хора, които заявяват категорично, че се чувстват много по-добре от коктейлните хранителни добавки. Точно с такава една ще ви запознаем днес.

Тя е измислена от Виктор Балко и патентът за коктейла се държи от една от най-големите марки за хранителни добавки. Ето защо не можете да видите този суплемент да се произвежда от абсолютно всеки производител на суплементи и стимуланти.

За да се сдобиете с нея, обаче не ви трябва кой знае колко много – просто ни се доверете и ние ще ви я донесем, защото заслужавате да получите пълния капацитет от нейната ефективност. Не се притеснявайте, проведени са напълно достатъчно тестове, които показват високи нива на безопасност на ZMA.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, за да разгледате и още куп неща, които ще ви бъдат интересни и полезни в развитието ви в спортен аспект.

Какво означава ZMA и защо да го приемаме

Цинк и магнезий аспартат – това е пълното и точно наименование на ZMA. Поотделно можете да закупите лесно и цинк, и магнезий като те действат безотказно върху организма и то много силно.

За да се възползвате напълно от ефективността на тялото си, не е лошо да се замислите дали не е лоша идея да употребите комбинацията от тези две вещества. Силата им се удвоява ако ги колаборирате, така че замислете се в какви енергични мутанти бихте се превърнали ако направите една дребна крачка, но в правилната посока.

Ние знаем, че ZMA ще ви даде енергията и съня, които са ви необходими. Да, точно така – и двете едновременно ще бъдат на достатъчно високо ниво.

Ще се чувствате сякаш тялото ви е програмирано. Когато сте будни, имате енергия, а когато ви се спи – спите непробудно и се събуждате енергични и готови за деня.

Workout.bg – мястото на успелите е при нас

За да сте сигурни в нас, ще ви кажем, че много хора преди вас ни се довериха и вече към днешна дата по никакъв начин не считат, че са направили нещо грешно. Напротив – ние се радваме да виждаме нови хора в нашата аудитория, защото това означава развитие и движение в правилната посока.

Не ни трябва да постигаме неземни успехи щом имаме хора като вас за клиенти. Просто спортувайте, не спирайте да се движите и да правите това, което обичате.

Спортът е здраве, а качественият спорт си е живо дълголетие. Ако искате да прекарвате още дълги години напред заедно със своите близки, доверете се на качеството на хранителните ни добавки.

ZMA е добавка, която се състои от цинк, магнезий и витамин В6, които са жизненоважни за здравословното функциониране на организма. ZMA е разработен от спортисти за спортисти и културисти като средство за предотвратяване загубата на тези витамини и минерали по време на енергични тренировки.

Ролите на цинкът и магнезият в организма са свързани с цялостната ефективност на добавките ZMA. Цинкът, от една страна, играе роля в синтеза на протеини и възстановяването на мускулите. Освен това е мощен антиоксидант, който предпазва от свободни радикали и настинки. От друга страна, магнезият подпомага здравословното функциониране на сърдечно-съдовата система, поддържа бързия метаболизъм и костите.

Добавките рядко имат странични ефекти, но може да си навредите ако надвишавате препоръчителните дози. Твърде много цинк или магнезий могат да причинят диария , гадене и спазми. Ако се приемат във високи дози за дълго време, цинкът може да понижи имунитета на организма и нивата му на „добър“ холестерол.

Добавките съдържат цинк, който има решаващо значение за имунната функция. Той е мощен антиоксидант и подпомага цялостно здравето ни.

Важно е да не приемате ZMA с храна и особено с млечни продукти, тъй като цинкът и магнезият се абсорбират по-бавно, когато се приемат с храна. Приемайте добавките колко час след хранене, за да получите най-добър ефект. Ако ги приемате час преди да легнете те ще ви помогнат, за да подобрите качеството на съня си.

4.45 / 223