МЕНЮ
Кошница

Храносмилателни ензими

17.15 лв.
Купи
25.95 лв.
Купи
39.49 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
19.79 лв.
Купи
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

С оглед днешния начин на живот, който доста от нас водим, съвсем нормално е човек да има проблеми със своето храносмилане. Това, от което зависи храносмилането, е нивото на храносмилателни ензими – точно това, за което ще разберете повече днес.

Не може да се крие от хората това, което е наистина важно за тях, така че няма как да не споменем казуса с проблемното храносмилане. Този текст е добре да бъде прочетен възможно най-внимателно от хора, които работят в офис, предимно на бюро.

Те са онези, които водят доста по-статичен начин на живот и е желателно да се погрижат за своето количество от ензими, които се грижат за правилното посрещане и изпращане на храната от организма. Хубаво е да се помни и това, че колкото по-добро е посрещането и настаняването на храната в тялото, толкова по-добре и бързо ще бъде изпратена тя.

Това означава по-малко останали токсини в организма, по-стегнат и здравословен външен вид и най-важното – по-крепко здраве. Нека, разбира се, да дадем заслуженото и на хранителните добавки от Workout.bg, които правят възможно някои от най-сложно разграждащите се вещества да бъдат обработени точно така, както трябва в тялото.

Остава единствено да се запознаете с трите основни вида храносмилателни ензими, с които ще можете доста добре да подсилите тялото си и да допринесете за запазването на здравословния му вид. Действайте!

Какви храносмилателни ензими предлагаме

За да ви стане по-ясно какво точно ви предлагаме, добре е да познавате първо кои са онези три храносмилателни ензими, които правят тялото ни способно въобще да обработва храна и да извлича хранителни вещества. Както добре знаете, имаме три основни макронутриента (мазнини, въглехидрати и протеини).

За всеки един от тях си има съответстващ му ензим, който се грижи за неговото извличане и оптимално „оглозгане“ преди да се превърне в отпаден продукт. Ето защо е важно да имаме сериозен натрупан ресурс от храносмилателни ензими, които да вършат своята работа точно така, както трябва.

Амилаза, протеаза и липаза – съответстват на въглехидрати, протеини и мазнини. Ако един от тези три ензима не присъстват в желателните количества, то вие започвате да чувствате отпадналост след хранене, тежест в стомаха, подуване, а понякога дори и диария.

Не е приятно в такива моменти да трябва да търпите негативни влияния заради ядене на любими храни. Ето защо е нужно да си закупите и качествени хранителни ензими под формата на суплемент.

Не е вярно това, че организмът спира да произвежда сам нужните ензими заради свикването с това да ги получава от външни източници. Ето защо този вид хранителни добавки са напълно безопасни.

Workout.bg – винаги на първа линия за клиента

Ние като лидер на пазара в България за хранителни добавки и спортни аксесоари, знаем колко е важно винаги да сме на линия, за да могат клиентите да разчитат на нас за различни свои нужди. Няма нищо по-хубаво от това да усетиш, че потребителите знаят, че ти си човекът, на който те могат безрезервно да разчитат.

В нито един случай хората няма да предпочетат нещо друго ако знаят, че ти си символ на качеството, на отзивчивостта и на вечната услужливост 25 часа в денонощието, 8 дни в седмицата!

4.49 / 206