МЕНЮ
Кошница

Храносмилателни ензими

17.15 лв.
Купи
25.95 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
19.79 лв.
Купи
39.49 лв.
Купи
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Проблемите с храносмилането са често срещани при доста хора. С оглед на начина на живот, който голяма част от тях водят, това е очакван проблем. Заседналия начин на живот, часовете прекарани на работа, седейки в офиса са част от причините, водещи до проблеми с храносмилането.

А това, от което зависи храносмилането и то да протича правилно е нивото на храносмилателни ензими в организма. Храносмилателните ензими са субстанциите, благодарение на които се разгражда храната, която е в организма. Те катализират химическите реакции, при които се храната се разгражда до по-малки молекули за по-лесно усвояване от организма. Те играят и важна роля в разграждането на въглехидрати, протеини и мазнини и осигуряват енергия за тялото.

Особено желателно е храносмилателните ензими да се приемат от хората водещи по-статичен начин на живот. Така ще се чувстват по-добере, а организмът им ще работи „правилно“. Чрез тези ензими се изчистват натрупаните токсини в организма и освен, че ще се чувствате и че ще бъдете по-здрави, външният ви вид също ще изглежда здравословен.

Ние от Workout.bg знаем колко са важни ензимите за храносмилането и затова предоставяме богат избор на нашите клиенти от тях. Грижата за здравето ви е изключително важна, приема на добавки, които подкрепят протичането на различни процеси е лесният и достъпен начин да поддържате оптималното си здраве и да се чувствате добре.

Какви храносмилателни ензими ще откриете при нас

Преди да започнете да приемате храносмилателни ензими е важно да сте добре запознати ес трите основни вида храносмилателни ензими, с които тялото обработва постъпилата в него храна и извлича ценни хранителни вещества от нея.

Както вероятно знаете, съществуват три основни макронутриента – мазнини, въглехидрати и протеини. За всеки един от тях има съответстващ му ензим, който отговаря за неговото извличане и оптимално усвояване, преди да се превърне в отпаден продукт. Точно заради това е изключително важно да натрупаме достатъчен ресурс от хранителни ензими, които да вършат работата си в полза на организма и здравето ни.

Ензимите, съответстващи на въглехидратите, протеините и мазнини – амилаза, протеаза и липаза са ключови за протичането на храносмилането. Амилазата служи за разграждането на въглехидратите до по-прости молекули, протеазата – разгражда протеините до техните съставни аминокиселини, а липазата разгражда мазнините до моно- и диглицериди, които са по-лесни за усвояване от организма.

Ако един от тези три важни ензима не присъства в нужните количества, ще започнете да се чувствате отпаднали след хранене, ще се почви тежест в корема, подуване и е възможно да имате стомашно-чревни проблеми.

За никой не е приятно да търпи тези негативни симптоми, ето защо е нужно да приемате ензими, за да си помогнете на храносмилането. При нас ще намерите разнообразни хранителни ензими, под формата на суплементи.

Ще намерите богато разнообразие от храносмилателни ензизи – храносмилателни ензими за отслабване или за подобряване на общото здраве за организма. Изборът ви зависи от личните ви цели, начинът на живот, дали тренирате често или не.

Всички хранителни добавки, предоставящи тези ензими са абсолютно безвредни за организма и няма да се пристрастите към тях или да го увредите. Така, че можете да бъдете спокойни.

Workout.bg – грижим се за всичките си клиенти

Workout.bg е лидер а пазара в България за хранителни добавки и спортни аксесоари. Ние знаем колко е важно да предоставим на клиентите си избор ида им осигурим най-добрите продукти в сферата на добавките.

Поддържаме качество и се грижим за нуждите за всеки, а удовлетвореността на клиентите винаги ще е на първо място за нас!

4.49 / 206