МЕНЮ
Кошница

Колаген

68.00 лв. 85.00 лв.
Купи
Мнения за ефекта от Beauty Elixir / Caviar Collagen - Shot
Beauty Elixir / Caviar Collagen - Shot
НАЙ-ПРОДАВАН -20 %
3.96 лв. 4.95 лв.
Купи
49.60 лв. 62.00 лв.
Купи
35.96 лв. 44.95 лв.
Купи
42.36 лв. 52.95 лв.
Купи
21.56 лв. 26.95 лв.
Купи
18.40 лв. 23.00 лв.
Купи
59.96 лв. 74.95 лв.
Купи
29.71 лв. 34.95 лв.
Купи
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)

Живеем в свят, в който в важно да изглеждаме и да се чувстваме добре. Поддържането на здравето, вида на кожата, косата и ноктите е важно за съвременните хора и е особено желано от жените.

Поддържането на здравето на мускулите и костите също е от значение. Заседналия начин на живот, липсата на спорт и стресът могат да повлияят изключително зле на здравето и външния ни вид.

За да поддържате здравето си и външния си вид оптимални на помощ идват хранителните добавки, които предлагаме в Workout.bg. Разбира се те са помощно средство и не са основни, защото храненето, тренировките и контрола на стреса зависят от вас. Но въпреки това успешно можете да ги добавите в дневния си прием, за да засилите ползите и да се оправдаят всичките си усилия.

Колагенът е една от важните съставки за здравето на кожата, костите, косата и ноктите. Предлага се под различни форми – колаген за пиене, течен колаген, колаген на прах, всяка от които се приема лесно. Лесно се намира на пазара, а в нашия сайт има богат избор от различни видове колаген. 

Колаген – същност и ползи за здравето

Колагенът представлява основният компонент на съединителните тъкани и има редица важни функции. Той е нужен за укрепването на костите и за 0поддържането на здравето на ставите, сърцето, кожата, косата и ноктите. Има важна роля за това кожата да е еластична и хидратирана.  

Той се произвежда естествено в тялото, но с напредването на възрастта производство му намалява и е хубаво да си го набавяте допълнително, чрез добавки. Колагеновите добавки имат доказан ефект и действие срещу стареенето на кожата, увеличават производството на колаген, еластин и фибрилин. Също така е полезен за здравето на сърцето, като редовният му прием намалява риска от сърдечни проблем.

За спортистите и като цяло физически активните хора е изключително полезен. Той укрепва ставите им и предотвратява различни проблеми и износване от тренировките. Също така намалява потенциални болки и поддържа костите ви в оптимално добро състояние. Необходим е за поддържането на здравето на мускулите, тъй като насърчава синтеза на мускулни протеини.

Независимо дали търсите колаген за ставите, колаген за кожа, хидролизиран колаген, колаген тип 1 или колаген тип 2, при нас ще намерите богато разнообразие от продукти. Може да изберете телешки колаген, чист колаген за стави или рибен колаген. Всеки от тях носи ползи за организъма.

Рибният колаген има по-лек аромат и се усвоява по-лесно от организма, докато за телешкия се приема, че усвояването му е малко по-трудно. Но пък телешкият колаген съдържа по-голямо количество колаген тип 1. Изборът зависи изцяло от вашите вкусове и изисквания.

Защо да пазарувате от нашия сайт Workout.bg

Ние знаме колко е важно за всеки да изглежда и да се чувства добре. Точно заради това се грижим да предоставяме на клиентите си само най-качествените продукти на пазара. Искате да мотивираме всеки любител и професионален спортист да обръща внимание на цялостното си здраве.

Разчитаме на богата гама от хранителни добавки и спортни аксесоари, с които да си помогнете на прогреса във фитнес залата и да задържите дълго време резултатите, които сте постигнали.

Колагенът е основният компонент на съединителните тъкани и има много важни функции. Той е важен за укрепването на костите и здравето на ставите, сърцето, кожата, косата и ноктите.

Колагенът играе важна роля за еластичността и хидратацията на кожата. С напредването на възрастта обаче, намалява производството му в тялото. Колагеновите добавки имат добър ефект за намаляване на стареенето на кожата, защото насърчават производството на колаген, еластин и фибрилин.

Често физически активните хора имат проблеми със ставите. Колагенът значително намалява тези болки и помага да поддържате костите си здрави. Той е необходим и за да поддържате мускулите си, тъй като насърчава синтеза на мускулни протеини.

Колагенът е много важен за здравето на кръвоносните съдове. Без достатъчно колаген артериите стават слаби и чупливи, стесняват се и това става причина за инфаркти и инсулти. Приемът на колагенови добавки помага за намаляване на рисковете от сърдечни проблеми./p>

Говеждото месо, рибата както и храни, които съдържат желатин, като костен бульон са източник на колаген.

4.51 / 202