МЕНЮ
Кошница

Колаген

Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)

Все по-голям проблем на съвременния човек се явява състоянието на косата, кожата и ноктите му. До това заключение може да се стигне след като се видят резултатите от някои актуални статистики.

Нещо повече – хората страдат от обездвижване и тотално нездравословен начин на живот, заседяване по време на работа и т.н. Всички тези фактори, идващи накуп могат да се отразят пагубно на нашата форма.

Външният вид дори е най-малкият ни проблем що се отнася до обездвижването ни. Нека сме красиви в аспекти коса и кожа, но щом не сме във форма, то и вътрешното ни Аз няма да е в оптимален режим.

В настоящото четиво, с което сте се захванали в сайта на Workout.bg ще разберете повече за колагена и неговите благоприятни свойства. Ще научите неща, които може би преди не сте чели за това вещество.

Нашата основна цел е да плащате за своето качество, а най-върховния момент на нашата удовлетвореност е, когато ни върнете обратна връзка за това, че суплементът, който сме ви изпратили, е подействал на максимална степен.

Е, кой търговец няма да е доволен след като клиентите му са почувствали добрите свойства на продуктите му. Въпреки че се опитваме да даваме максимално подробни ревюта на своите хранителни добавки, все пак може да е останало нещо пропуснато, което според вас да е важно.

Разчитаме на вашата градивна критика и въпроси относно нашите продукти, за да можем да актуализираме информацията и да отговорим индивидуално на вашите запитвания. Нека да изградим взаимно доверие в името на общото здраве и осведоменост.

Стига уводи, нека се потопим в конкретика за хранителната добавка колаген и нейните свойства върху човешкия организъм.

Защо да приемаме колаген

Колагенът съдържа ключовите за нашето тяло колагенови пептиди. При прием, този вид пептиди се разпространяват из цялото тяло на приемащия го човек и така достигат до онези части, за които са предназначени и на които трябва да се намират.

Най-често именно дозата контролира този брой колагенови пептиди и естествено, тук зависимостта е правопропорционална - колкото повече количество от продукта приемаме, толкова повече колагенови пептиди ще достигнат до мускулите и ставите. Ето тук си проличава и ролята, която колагенът има върху живота на активно трениращите в залата хора.

От това следва, че точна, специална доза колагенов прием не е уточнена – т.е. няма правилна. Всичко зависи от вашето желание.

Ако досега сте търсили текст, който да ви обясни как да приемате колаген в период, в който покачвате нивата на мускулна маса, то следващите абзаци са специално предназначени за вас.

Ако искате да приемате колаген, но заедно с това не желаете по никакъв начин да прекратявате постигането на вечната мечта за всеки – покачване на мускулна маса, то вече преспокойно имате шанс да комбинирате по-големи количества колагенова добавка със суроватъчен протеин, например.

Тази комбинация е най-големият враг на болежките, породени от по-тежки и интензивни тренировки, т.нар. „спартански тренировки“ с цел подобряване на общото здравословно състояние.

Друг един доста сериозен въпрос, стоящ пред и задаван редовно от масовия трениращ човек, са в коя част на денонощието е най-добре човек да приема своята колагенова добавка – сутрин или вечер. Експертите тук не се ангажират с това да посочат точно определен момент, час, в който е добре човек да приема колагенов суплемент за своето тяло.

Т.е., тук, както беше и преди малко, може да се каже, че индивидуалните цели на трениращия определят и частта от денонощието, в която може да се приема този вид хранителна добавка. Колагенът е подходящ да се приема по всяко време на деня – няма конкретни изследвания на това вещество, които да доказват, че е по-полезно или по-вредно ако се пие съответно сутрин или вечер.

Всъщност, ако искате да възстановите цялостно мускулите или кожата си, то колагенът е най-ефикасен през нощта, когато го пиете току-преди да си легнете. Известно е, че когато човек спи, тялото е далеч по-спокойно и това позволява на организма да проведе процеси, които през деня протичат доста по-бавно или дори не протичат – растеж на косата, регенерация на клетките т.н.

Ако през деня сте имали тежка тренировка с тежести в залата, изпиването на една доза колаген преди лягане, би могло да се погрижи много солидно за регенерацията на мускулните разкъсвания по основните тъкани, които сте засегнали по време на тренировъчния процес.

Въпроси се получават често и по отношение на приема на колаген сутрин, на гладно. До подобна схема на прием вие можете да прибегнете ако целите сериозно отслабване.

Енергията, която ще даде колагенът на тялото ви, а на вас – чувството за ситост, са безмерни. Подобен прием на колаген ще ви държи далеч от безцелното похапване.

Ако при последната си тренировка сте прекалили с масата на тежестите, с колагена вие имате възможността да притъпите болката и възпалението.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Ние от Workout.bg знаем колко важно е в днешно време човек да изглежда и да се чувства добре. За нас е от полза клиентите ни да се чувстват млади, жизнени и уверени от това, че са изваяли мечтаното си тяло.

Нещо повече – от години ние инвестираме много време и труд в това да се информираме по важните аспекти на всяка една линия стоки, които предлагаме на своите клиенти. Дори смиламе всичко прочетено и се стремим да ви го представим по най-добрия възможен начин без да ви утежняваме с ненужни факти за начин на производство и т.н.

За нас е от първостепенно значение всеки човек да изпитва радост от живота си, да ходи уверен на работното си място, там да е максимално концентриран, а след това в залата да е същински звяр. Наясно сме с това, че пътят към здравословния начин на живот и комплексното здраве е труден и осеян с големи периоди на застой.

Това, обаче, далеч не ни плаши, а ни мотивира да сме ваша основна подкрепа към постигането на тези цели, които сте си поставили. Независимо какви са те – мускулна маса, редуциране на излишни килорами или постигане на оптимално здраве.

Ние имаме всичко за всеки и знаем, че достъпната цена също е от основно значение, когато един клиент се колебае дали да закупи даден продукт или не. Именно заради това имаме друга основна цел – да предлагаме такива продукти, които освен с качество, да ви печелят и с цена.

Справянето с трудностите, в които ни поставя пътя към перфектното здраве, минава през осведомеността с реални факти за процеси, които се случват в тялото ни. Знаейки тях, ние ще сме подготвени да реагираме във всяка една ситуация.

Колагенът е основният компонент на съединителните тъкани и има много важни функции. Той е важен за укрепването на костите и здравето на ставите, сърцето, кожата, косата и ноктите.

Колагенът играе важна роля за еластичността и хидратацията на кожата. С напредването на възрастта обаче, намалява производството му в тялото. Колагеновите добавки имат добър ефект за намаляване на стареенето на кожата, защото насърчават производството на колаген, еластин и фибрилин.

Често физически активните хора имат проблеми със ставите. Колагенът значително намалява тези болки и помага да поддържате костите си здрави. Той е необходим и за да поддържате мускулите си, тъй като насърчава синтеза на мускулни протеини.

Колагенът е много важен за здравето на кръвоносните съдове. Без достатъчно колаген артериите стават слаби и чупливи, стесняват се и това става причина за инфаркти и инсулти. Приемът на колагенови добавки помага за намаляване на рисковете от сърдечни проблеми./p>

Говеждото месо, рибата както и храни, които съдържат желатин, като костен бульон са източник на колаген.

4.51 / 202