МЕНЮ
Кошница

Коластра

22.43 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
55.60 лв.
Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Понякога се питаме къде отиде силният едновремешен имунитет на масовото общество. Много интересна съдба застигна онези добри и стари средства за запазване на имунитета на хората.

Главният виновник за изчезването на древните, бабешки методи за укрепване на здравето е индустрията. Тя преобърна представите и начинът на мислене на хората в посока „Какво да приемам, за да съм здрав?“

Вече всеки търси най-лъскавата опаковка, на която е написана възможно най-малко информация, отнасяща се за продукта, намиращ се под обвивката. Всеки търси най-достъпното и най-голямото като количество.

Всеки иска гръмкото, иновативно име, даващо измамната надежда за това, че видиш ли три хапчета и чудото идва. Всеки търси магическото, а не се интересува от качеството.

Парите, напълно естествено, отиват за същата онази индустрия, която спечели своето – проми масово мозъците на обществото и сега пирува на гърба на много по-лесно случващи се здравословни проблеми.

Да, говорим за същите онези лесно чупещи се кости, по-ранно идващи инфаркти, по-ранни проблеми с очите, по-бързото окапване на косата и най-лошото – ниската дееспособност на обществото.

Кое е онова, което би имало наистина значителен, спасителен и дори чудотворен ефект в една такава ситуация на излъгано население? Истината е, че всичко би било много по-добре ако отново поне малка част от обществото върне вярата си в традиционните методи за лечение.

Ние от Workout.bg харесваме идеята за това хората да се върнат на селските източници на здраве, какъвто е и продуктът, който ще ви представим днес. Той, освен изключително феноменален помощник в постигането на крепко здраве, е и много интересен чисто като продукт.

Спираме да крием името му в текста и ще го споменем само след като ви кажем, че всичко, което сте чували за него – визираме многобройните слухове, че е сериозно надценен и няма никакви ползи за здравето, са напълно грешни схващания.

Е, днес ще поговорим за продукт, който ще ви превърне в истински имунни машини, които не се поддават на никакви вируси, грипове, болежки и възпаления с опасни потенциални последствия.

Днес ще обърнем внимание на коластрата като елемент от българския начин на живот. Ще разберем откога хората са се научили да я добиват, да я използват и да я прилагат върху себе си, за да си гарантират крепко здраве и дълголетие.

Макар и стара на възраст, тя по нищо не отстъпва на съвременните създадени в лаборатории хранителни добавки, които виждаме по телевизионните реклами. Заповядайте в Workout.bg и си подарете здраве на достъпна цена.

Какви са ефектите на коластрата

Този продукт, който ще разглеждаме днес, ще ви помогне буквално да повикате имунната си система в случай, че тя е решила леко да избяга от вас. Коластрата е от онзи тип продукти, които позволяват на тялото да притежава силата, която да му помогне да се бори срещу всяка сезонна здравословна опасност.

Не е честно да има толкова много неща, които да заплашват здравето ни, а тялото ни да е едно единствено, изправено само срещу тях. В такива моменти идва коластрата, която прави чудесата, които вчера видяхте в рекламата по телевизора и е много по-достъпна от лабораторната разработка с куп странични ефекти, които още не са открити дори.

Коластрата е от онези вещества, които се извличат от жлезите на кравата веднага след раждането на теленцето. Всъщност, природата е създала това вещество, за да може малкото да приема още в ранна възраст всичко онова, което му е необходимо, за да укрепне.

Тук става въпрос за типът коластра, който е най-близо до човешкия. Малките, както знаете, имат нужда от ударни дози от важните вещества, така че ако сте от хората, които наистина боледуват често и не издържат в битката срещу сезонните грипове и простудата ви е чест гост, изгонете всички тези лоши влияния с приема на коластра.

Workout.bg – разнообразие от хранителни добавки

Още от встъпването си на пазара в България, насочен към продажбата на хранителни добавки, ние знаехме, че клиентът в 21-ви век иска главно да преживява всяка покупка. Той желае да е на 100% сигурен, че това, с което се сдобива и това, за което дава парите си, е възможно най-качественото на пазара.

Кой иска да губи пари и да ги хвърля на вятъра за нещо, което няма да свърши своята работа – правилно, никой! Единственото решение за тези хора е да посетят Workout.bg и да се сдобият с най-висококачествените суплементи на пазара.

Нападайте нашия онлайн каталог и помнете, че ако нещо не ви е ясно винаги можете да ни изпратите запитване през нашата система, така че да се сдобиете с информация, която да ви помогне в избора.

4.50 / 187