Yandex
МЕНЮ
Кошница

Коластра

22.43 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
44.48 лв. 55.60 лв.
Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

За поддържането на оптимално здраве, силен имунитет и общи ползи за организма на пазара се предлагат изключително много продукти. В сферата излизат все по-нови и нови добавки в лъскави опаковки.

Този голям избор от продукти може да направи за потребителя трудно да вземе решение кой е  точният продукт за него. Затова ви предлагаме нещо класическо, познато от много години и доказало се с действието си средство за поддържане на здраве – добре познатата коластра.

Традиционен метод на лечение коластрата е доказала чудните си свойства и ползи за организма. Ние от Workout.bg се стремим да подтикнем хората към използване на възможно най-здравословните добавки за здравето на организма и затова предлагаме богато разнообразие от коластра.

Продукт, който ще подпомогне успешно на имунитета ви и ще забравите за вирусите, грипните състояния и всякакви болежки и възпаления. Коластрата по нищо не отстъпва на съвременните хранителни добавки и е доказано ефективно средство, помагащо на организма.

Коластра – какво представлява и какви са ползите от нея

Коластра е първичната млечна течност, която се произвежда от бозайниците – крави, кози и овце, веднага след раждането на малките им.  Тя се извлича най-често от жлезите на кравите и е вещество, създадено, за да се приема още в ранна възраст от малкото на бозайника, за да му достави необходими за укрепването му вещества.

Коластрата е изключително богата на хранителни съставки и биологично активни съединения, които се считат за благоприятни за здравето. Използва се като добавка поради редица причини и е особено полезна за хора, които боледуват често от настинки и грипове.

Заради съдържащите се в коластрата имуноглобулини, лактоферин и лимфокини, тя подпомага функционирането на имунната система. Полезна е за силен имунитет и за защита от различни инфекции и заболявания. Също така подпомага функционирането на храносмилателната система, заради съдържащите се ензими за растеж, помагащи за усвояването на хранителни вещества.

Според някои изследвания, приема на коластра може да помогне за възстановителния процес след тренировка, като ускори вренето, нужно на мускулите и организма за възстановяване. Освен всичките си ползи, приемът на коластра благоприятства общото ви здраве. Това е така, заради съдържанието на множеството хранителни съставки и биоактивни съединения, помагащи за поддържането на оптимално здравословно състояние.

Коластрата, която може да намерите при нас е разнообразна. Под форма на прах, течна коластра или на капсули. Разгледайте наличните продукти в категорията и изберете начин за прием, който ще е най-удобен и предпочитан за вас.

Workout.bg – мястото, предлагащо богато разнообразие от качествени продукти

Наша основна цел е винаги на отговаряме на желанията на клиентите и да им предлагаме продукти, спрямо нуждите им. Разчитаме на разнообразието и наличието на хранителни добавки под различни форми с различно съдържание на съставки. Даваме ви възможност да изберете най-правилните за вас и да ги приемате по най-удобния начин.

Събрали сме най-качествените продукти, налични на пазара и се грижим да не предлагаме добавки, вредящи за организма. Разчитаме на разнообразие от хранителни добавки, основани на природни елементи, вярваме в действието на билките и във всичко, което ни предоставя природата. Събрали сме за вас богата гама от всички продукти, отговарящи на нашите вярвания. Разгледайте ги сега и се доверете на качеството!

4.50 / 187