МЕНЮ
Кошница

Мастни киселини

29.49 лв.
Купи
40.00 лв.
Купи
70.00 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
36.95 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
47.00 лв.
Купи
27.00 лв.
Купи
55.00 лв.
Купи
55.00 лв.
Купи
26.95 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
85.00 лв.
Купи
68.00 лв.
Купи
55.00 лв.
Купи
7.95 лв.
Купи
12.99 лв.
Купи
13.99 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 65 (3 страници)

За всеки съвременен човек е от изключително значение да се чувства добре, енергичен продуктивен и здрав, за да се справя с ежедневните си задачи. Независимо дали тренирате редовно или се сещате само понякога за тренировките, енергията и баланса са ключови, за да живеете пълноценно и да се справяте със забързаното ежедневие и стресови ситуации.

Знаем, че е изключително трудно да поддържате баланс, да се справяте със стреса, липсата на  енергия, поддържането на физическо и психическо здраве. Дори и да се храните здравословно, да тренирате често и да сте спокойни по природа, няма как да постигнете абсолютна хармония в организма и начина, по който се чувствате без помощни средства.

Тук на помощ идват хранителните добавки, които ние от сайта Workout.bg подбрахме за всеки от вас, за да се чувства физически и психически добре и зареден от енергия. Представяме ви мастните киселини, те са важно средство, с което да поддържате оптималното си здраве. Чрез тях ще сте пълноценни и ще си помогнете, снабдявайки се с нужните здравословни вещества организма си по лесен начин, чрез хранителни добавки.

Мастни кисели – роля в поддържането на здравето

Приемът на мастни киселини е изключително полезен както за физическото, така и психическото здраве на организма. Те влияят благоприятно на здравето на сърцето, костите, кожата, функцията на мозъка. Също така влияят положително на състояния като депресия и тревожност.

Мастните киселини се делят на два вида - наситени мастни кисели и ненаситени мастни киселини. Наситените мастни киселини се срещат основно в маслата от животински произход и в някои тропически растителни масла (сред които палмовото  масло и кокосовото). Консумацията им повишава нивото на холестерола в кръвта.

Наситените мастни киселини пък са тези, които може да намерите  в различните хранителни добавки, сред тях са най-популярни есенциалните мастни киселини, Консумацията им под формата на различни хранителни добавки е полезна за цялостното здраве на човешкия организъм.

Двата вида есенциални мастни киселини, които можете да намерите са линоленова киселина, известна също като омега-3 и линолова, известна като омега-6. Този вид мастни киселини е важно да бъдат добавени чрез използването на хранителни добавки, защото спомагат за множество процеси. Техният приеме е важен за нормализирането на кръвния поток, здравето на сърдечно-съдовата система, плътността на костите, за намаляването на възпалителните процеси в организма.

Приемът на омега-6 благоприятства и здравето на кожата и поддържа външния ѝ вид хидратиран и красив. Приемът на двете киселини също предпазва от запушване на артерии и спомага за изграждането на мозъчни клетки.

Workout.bg – богато разнообразие и избор от продукти

Нашия сайт се грижи за всеки клиент, предоставяйки най-качествените продукти на пазара, спомагащи за поддържането на здраве, тонус и мускули.

В нашата категория мастни киселини можете да намерите разнообразни продукти в различни  форми за прием, за да си осигурите качество, ефективност и общо здраве. Вярно е, че спортът е здраве и напълно подкрепяме интензивните тренировки и всеки активно спортуващ човек. Но вярваме и че, за да си помогнете на здравето, прогреса във фитнес залата и имунитета е важно да приемате хранителни добавки, носещи незаменими ползи за организма.

Разгледайте богатата гама от сублементи, които предлагаме за вас и изберете най-точния продукт.

4.45 / 295