МЕНЮ
Кошница

Лецитин

31.00 лв.
Купи
27.00 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
55.00 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Без лецитин всеки обича да си похапва мазничко, нали? Дюнер, тесто, пържено, панирано месо, пържени картофи, чипс, нека сега добавим и въглехидрати с няколко чаши безалкохолно – газираното винаги е на мода!

Така де, стига сме ви давали идеи за вечеря. Важното, което трябва да доловите от първите изречения, е това, че всеки обича да прекалява с нездравословните храни.

След време, това проличава и навън (паласки, коремче, надебеляване в областта на бедрата и т.н.). Тогава се сещаме, че трябва да чистим мазнините, което абсолютно е невъзможно.

Ние можем да намалим приема си на мазнини, но не и да чистим такива. Можем да намалим калориите и на база това си действие да изчистим излишните килограми, а оттам следва и това, че ще изчистим подкожните си мазнини, които вече са годни за премахване.

Има два вида мазнини – такива, които участват в състава на храната (един от трите основни макронутриента) и такива, които се наричат подкожни – тези, които се складират в организма под формата на запаси.

Ние сме до вас с поредната доза лецитин

За жалост, нито един организъм не може да живее без да приема нужната си дневна доза мазнини. Тя е строго индивидуална, но все пак има известни норми, в които този прием може да се случва.

Например, ако спрете мазнините като макронутриент, това ще повлияе на психиката ви – ще станете доста раздразнителни, трудно ще се съсредоточавате. В тези отношения намалените порции на въглехидрати и мазнини има доста сходни последствия.

От вас се иска прием на лецитин, който ще направи така, че мазнините да не ви липсват, а ограниченията от макронутриента да не ви удря нито на психическо, нито на физическо ниво. Заповядайте в нашия онлайн каталог, който ще ви направи клиенти с достъп до разнообразие от цени и продукти.

Workout.bg – нещата се случват с повечко вяра

Да, знаем как се казва тази последна част от настоящото четиво. Сигурно сте песимисти във връзка с това, че не само вяра е необходима, за да постигате добри резултати в спортен аспект.

Ако сте трениращ човек, то вие със сигурност в момента се смеете на това твърдение, но повярвайте ни, че няма спор – вярата и трудът трябва да са равнопоставени иначе успехите ни ще бъдат доста по-илюзорни.

Нещо повече – ако нямате необходимата доза вяра, вие няма да имате стимул, за да стигнете до труда, който да вложите , за да постигнете целите си. Обичаме да говорим за това явление, когато човек искрено вярва в нещо.

Обичаме да обсъждаме и това, че един човек има право да вярва в каквото си поиска, стига постижимостта да е съобразена с възможностите. В противен случай може да стане така, че нещата да ескалират и твърде много ресурси, които не са излишни, да отидат в изпълнението на нещо, което просто няма как да се случи.

Харесва ни да ви виждаме целеустремени. Това ни заразява и някак си ни кара и ние да си спомняме моментите, в които идеята Workout.bg още прохождаше в главите ни, а по-късно и на пазара.

Няма спор – този процес бе тежък, бе сложен, бе и труден. За щастие, обаче нещата доста бързо се промениха до степен, в която всеки от нас имаше възможността да поеме част от идеята, в която е добър и има възможност да развие максимално много.

Този начин на мислене, на разпределяне на усилията, ни помогна да станем това, което сме в момента – истински машини, стоящи зад целия тренировъчен процес, наречен ваш успех. За нас е напълно достатъчно да бъдем просто в областта зад кулисите.

Оттам ще ви подаваме необходимото, за да можем да ви виждаме все по-успели и по-успели без да се притесняваме от спънките, които знаем, че дебнат по пътя на сериозния атлет. Именно заради това сме влагали години време, за да разширим нашия спектър от продукти толкова много.

Нека все пак не прекаляваме с хвалбите, а просто да апелираме да посетите сами нашия онлайн магазин, където ще срещнете всичко, от което се нуждаете, за да станете една перфектна версия на себе си.

Очакваме ви сред страниците на нашия оазис!

4.51 / 322