МЕНЮ
Кошница

Омега 3-6-9

25.49 лв.
Купи
8.95 лв.
Купи
42.00 лв.
Купи
30.00 лв.
Купи
36.00 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Омега 3-6-9 са три от най-важните есенциални вещества. Това означава, че тялото не може да си го произведе само и това автоматично трябва да ви навежда на мисълта, че сте длъжни да му давате необходимото.

От тук следва, че е необходимо да подходите сериозно и да разберете какво трябва да гледате щом решите, че се нуждаете от висок клас омеги. Ако тялото е отговорно за нашите спортни представяния и успехи, то това значи, че ние трябва да му даваме всичко необходимо, до което то няма свободен достъп.

Бъдете малко по-сериозни и с четенето, защото имаме какво да ви кажем в настоящия текст. Обещаваме да научите нещо ново, така че, за да го откриете – бъдете внимателни!

Какво да знаем за омегите

Омегите са вещества, които са отговорни за адски много процеси, които протичат в нашия организъм. Заради тяхната липса вие можете да усетите куп негативни ефекти – лесна и устойчива умора, която да не изчезва с просто нормализиране на дишането.

От липса на омега 3-6-9 в организма, вие можете да получите и различни т.нар. дефекти в психическата си настройка преди да отидете в залата. Лесно можете да получите и демотивация за трениране – нещо, от което всеки активен човек се страхува до смърт.

За да не стигате до такива сериозни състояния, бъдете сигурни, че приемате нужното количество омеги. Разбира се, тези масла се съдържат най-много в определени видове риба.

Там, обаче съществува опасността рибата да е раснала в увредени с живак и други замърсявания води. Това несъмнено ще доведе и до замърсяване и нарушаване качеството на маслото, което приемате вие сега.

Бъдете внимателни за процентното съдържание на омеги в продукта, който сте избрали да закупите. Не се притеснявайте ако всичко, споделено дотук ви се струва сложно.

Нашите служители винаги са на разположение, за да ви помогнат с различни трудности. Просто им пишете и те ще се отзоват на проблемите ви веднага!

Workout.bg – не са важни само мускулите

Не, няма да ви казваме това, че „трябва и акъл“. Щом сте започнали да тренирате, щом сте стартирали с това да се победите в един от най-сериозните пътища – този към самите вас, то тогава нямате нужда от убеждения в насока за това, че ви трябва и малко разум в тренирането.

Разумът и силата, обединени в едно нещо, могат да направят наистина сериозни чудеса с вас. Стига ви единствено да вложите малко повече вяра в това, с което сте тръгнали да се занимавате.

Тренировките, особено когато са аматьорски, са изключително опасни и ако в тях не се влага дозата фокус и разум, които са необходими, тогава опасността от контузии расте неимоверно. Ето защо колкото по-начинаещи сте в едно нещо, толкова по-скучно може да бъде в началото докато свиквате.

Да, в първите дни в залата буквално няма да знаете къде се намирате. Разбира се, в началото ще ви бъде безкрайно трудно и можете да се чувствате нелепо, когато правите упражнения, с които не сте се сблъсквали преди.

Ето защо не е зле да разчитате на неща (хранителни добавки), които да ви подсилят и имунно и чисто мускулатурно. Едно от тях ви представихме днес, с този текст.

Останалите можете да разгледате в нашия онлайн магазин – Workout.bg.

4.47 / 319