Yandex
МЕНЮ
Кошница

Омега 3-6-9

18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
20.39 лв. 25.49 лв.
Купи
7.16 лв. 8.95 лв.
Купи
26.95 лв.
Купи
24.00 лв. 30.00 лв.
Купи
28.80 лв. 36.00 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
33.60 лв. 42.00 лв.
Купи
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Комплексът омега 3-6-9 мастни киселини, снабдява тялото с незаменими и изключително важни есенциални вещества. Те не могат да се произведат по естествен начин от организма и приемът им чрез хранителни добавки и хранителни продукти е от съществено значение. Все повече хора осъзнават колко е важно да добавят в ежедневието си прием на сублементи за подсилване на здравето, имунитета и подобряване на външния вид. На нашия сайт Workout.bg можете да намерение както хранителни добавки, съдържащи омега 3-6-9 комплекс, така и разнообразни продукти, с които да подсилите организма си.

Приемът на мастни киселини е полезен за физическото за и психическото здраве на организма. Мастните киселини могат да бъдат наситени и ненаситени, полезните за организма са наситените. Наситените мастни киселини и по-конкретно есенциалните от тях присъстват в състава на множество хранителни добавки за спортисти или не, подобряващи цялостното им състояние.

Двата най-популярни вида за използване са омега-3 и омега-6 мастните киселини. Те са по-разпространени и използвани и често се забравя за приема на омрга-9. Продуктите, съдържащи и трите вида дават на организма всичко необходимо с един продукт, съдържащ комплекс от тях.

Омега 3-6-9 ползи от приема на продуктите, съдържащи комплекса

Наситените мастни киселини могат да се набавят и са част от съдържанието на различни хранителни продукти. Но със сигурност не консумирате тези продукти всеки ден и надали имате време да готвите нещо различни постоянно, за да си ги набавите. Затова на помощ идват хранителните добавки, които съдържат тези толкова ценни вещества.

Суплеметите, комбиниращи трите вида омега мастни киселини са направени така, че да предоставят на организма ви балансирано количество на всяка една от тях, даващи му ползите по най-лесния и достъпен начин.

Всяка една от тези мастни киселини има полезно действие. Линоленовата киселина, известна също като омега-3 и линоловата, известна като омега-6 често се консумират по отделно заради действието си върху множество процеси в тялото.

Приемът на омега-3 мастни киселини е полезен за здравето на сърдечно-съдовата система, има ефект върху здравето на мозъка и ставите и има противовъзпалително действие. Този вид се срещат естествено най-вече в мазните риби.

Приемът на омега-6 пък е полезен на здравето на кожата, тъй като я поддържа хидратирана и сияеща, този вид се намира в различните растителни масла. Приемът на омега-3 и омега-6 предпазва от запушване на артерии и спомага за изграждането на мозъчни клетки.

Омега-9 мастните кисели пък се съдържат в авокадовото масло и ве някои видове ядки и семена. Те подобряват нивата на „добрия“ холестерол и намаляват лошия. Подобряват здравето на сърцето и намаляват риска от сърдечни заболявания.

Набавянето на трите вида от един продукт ще ви донесе всички тези ползи, давайки ви точните количества от всеки вид мастни киселина. Така ще можете да поддържате здравето и външния си вид по най-добрия и полезен начин.

Workout.bg – продукти не само за мускули, но и за здраве

В нашия онлайн магазин Workout.bg ще откриете ценни хранителни добавки, които не са само за подобряване на издръжливостта, мускулите и възстановяването, както много хора си мислят.

Нашите хранителни добавки са разнообразни и са с различно предназначение. С тях освен мускулите ще подсилите и здравето и имунитета си по най-ефективния начин. Доверете им се и разгледайте нашите предложения!

4.47 / 319