МЕНЮ
Кошница

Рибено масло

29.49 лв.
Купи
40.00 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
20.95 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
7.95 лв.
Купи
12.99 лв.
Купи
13.99 лв.
Купи
15.95 лв.
Купи
46.00 лв.
Купи
43.00 лв.
Купи
25.95 лв.
Купи
8.95 лв.
Купи
42.00 лв.
Купи
63.00 лв.
Купи
37.00 лв.
Купи
34.00 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 31 (2 страници)

Живеем в забързан свят на стрес, вечно бързане, некачествена храна, склонност да ядем на крак, консумация на бързи храни, защото просто са по-лесни за ядене. В комбинация със заседналия начин на живот на много от хората, здравословните проблеми взеха превес и започнаха да засягат все повече млади хора. Хубавото обаче е, че и много от младите започнаха да показват интерес към тренировките, полезната храна и здравословния начин на живот.

А в здравословния начин на живот влизат и хранителните добавки, на които все повече хора гласуват доверие, за да набавят на организма си ценни вещества. Използването на рибено масло стана много популярно, заради ползите, които този продукт оказва на здравето. Ние от сайта Workout.bg предлагате както чисто рибено масло под различни форми, така и други хранителни добавки, подпомагащи здравето и имунитета ви.

Всички те са удобен начин да предоставите всичко нужно на организма си, което често изпускате заради бързането, стреса и липсата на време всеки ден да готвите пълноценна храна. Добавките се усвояват бързо и са изключително ефективни.

Какви са ползите от приема на рибено масло

Рибеното масло е масло, получено от тъканите на различните видове мазни риби. Обикновено се извлича от риби, обитаващи студени води. Те включват сьомга-  един от най-известните източници на омега-3 мастни киселини, особено на EPA и DHA, скумрия, пъстърва и треска. Те са и сред най-популярните риби за извличане на маслото.

Рибеното масло съдържа изцяло полезни мазнини, които са богати източници на две хранителни вещества, известен, като източник на живот – ЕРА (ейкозапентаенова киселина) и DHA (декозахексаенова). Това са двете основни масти киселини от групата на омега-3 поддържащи здравето на важни органи в тялото (сърце, мозък, черен дроб).

Когато хората чуят рибено масло обикновено го свързват с високото му съдържание на омега-3 мастни киселини. Много от тях знаят, че тези мастни киселини са полезни, но не знаят точно за какво и по какъв начин помагат.

Наситените мастни киселини, в които попадат и омевга-3 мастните киселини се срешат срещат под различни форми. Омега-3 са най-популярни есенциалните мастни киселини. Приемът им под формата на хранителни добавки благоприятства общото здраве и състояние на човек.

Приемът на омега-3 е важен за нормализирането на кръвния поток, здравето на сърдечно-съдовата система, плътността на костите, за намаляването на възпалителните процеси в организма.

Рибеното масло е един от най-богати и най-предпочитан източник на омега-3. Чрез приема му ще получите най-доброто за вашия организъм, ще подсили здравето на сърцето и костите си и ще се чувствате по-пълноценни.

Защо са доверите на Workout.bg

Живеем във времена, в които навсякъде можете да намерите различни онлайн и физически магазини, предлагащи разнообразни по вид и качество и цена продукти. За много от потребителите може да се окаже трудно да направят правилен избор или да липсват достатъчно възможност да го направят.

В нашия онлайн магазин Workout.bg ще намерите разнообразието от продукти, като предлагаме всякакъв вид хранителни добавки и спортни аксесоари. Ще намерите рибено масло под различни форми и извлечено от различни риби. И в комбинация с всичко това ще получите качество благодарение на работата ни с доказали си производители.

С избора на нашия сайт за пазаруване получавате качествени продукти на атрактивни цени. За нас е важно да се грижим за клиентите си и да останат доволни от избора си.

4.46 / 233