МЕНЮ
Количка

Рибено масло

Производител: Cvetita Herbal
37.00 лв.
без ДДС:37.00 лв.
Производител: Naturalico
28.00 лв.
без ДДС:28.00 лв.
Производител: Naturalico
40.00 лв.
без ДДС:40.00 лв.
Производител: NOW Foods
45.00 лв.
без ДДС:45.00 лв.
Производител: Jarrow Formulas
34.00 лв.
без ДДС:34.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
25.00 лв.
без ДДС:25.00 лв.
Производител: Kevin Levrone
19.95 лв.
без ДДС:19.95 лв.
Производител: Holland And Barrett
23.95 лв.
без ДДС:23.95 лв.
Производител: Olimp Sport Nutrition
40.00 лв.
без ДДС:40.00 лв.
Производител: NOW Foods
57.00 лв.
без ДДС:57.00 лв.
Производител: Nutrend
45.00 лв.
без ДДС:45.00 лв.
Производител: Nutrend
43.00 лв.
без ДДС:43.00 лв.
Производител: Naturalico
29.00 лв.
без ДДС:29.00 лв.
Производител: NOW Foods
42.00 лв.
без ДДС:42.00 лв.
Производител: NOW Foods
63.00 лв.
без ДДС:63.00 лв.
Производител: NOW Foods
72.00 лв.
без ДДС:72.00 лв.
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)

Все по-голямо процентно съотношение от човечеството страда от адски голям дефицит на хранителни вещества. Недостигът им идва главно от това, че те са много трудни за набавяне предвид динамичния начин на живот, който водят повечето хора.

Това явление със сигурност не изненадва никого, но нека не се лъжем – то се засилва адски много и с годините хората стават все по-зле и по зле в здравословен аспект. Това според някои хора дори застрашава по-големите нации по света, а за жалост населението дори нехае за глобални проблеми, какъвто е този.

За щастие, обаче, тенденцията започва макар и бавно да се обръща в другия край. Някои хора стават по-отговорни към здравето си, а други дори променят живота си из основи.

Накрая всичко завършва благополучно – целите са постигнати, изглеждаме добре, а едновременно с всичко останало, се и чувстваме повече от превъзходно. Какво, обаче, трябва да знаем за нещата, когато тренираме и когато се готвим да преобърнем живота си.

Тази сфера от живота на хората им е твърде неясна и някои правят глупави грешки от неинформираност. За да няма недоразумения, ние сме готови да обясним нещата от основите им, а вие да направите информиран избор и да закупите онова от нашия магазин, което ще ви свърши най-много работа.

Четивото, което написахме за вас, се надяваме да е максимално приятно за четене и да бъде онова, от което се нуждаете, за да постигнете промяната. Приятно четене!

Защо ви предлагаме рибено масло

Няма какво да се занимаваме със статистики, които така или иначе не можем да променим по никакъв начин. В тази част от текста ще ви запознаем по-подробно с рибеното масло или както е другото му наименование - Омега-3. То се извлича от риби като херинга, сьомга, скумрия и сардини.

Най-вероятно сте срещали името Омега-3, но едва ли сте се замисляли какво точно означава това. Е, след като вече знаете, можете преспокойно да посетите нашия онлайн спортен магазин за хранителни добавки и спортни уреди и да разгледате асортимента ни от Омега-3 с различно съдържание на ценното вещество.

Рибеното масло съдържа изцяло полезни мазнини, които, от своя страна, са адски богат източник на две хранителни вещества, които се водят като източник на живот – ЕРА (ейкозапентаенова) и DHA (декозахексаенова).

И двете вещества са изцяло в списъка на мастните киселини. Точно оттук идва и наименованието омега-3 мастни киселини.

Те по своята същност са напълно есенциални, естествени (т.е. ние не ги произвеждаме сами, а трябва да си ги набавим с помощта на външни източници, разбираме хранителни добавки или храната). Източници на този вид вещества са: яйца, някои строго определени видове месо, както и растителните мазнини.

Рибеното масло си остава най-богат и най-предпочитан източник на омега-3. Не бързайте да отивате до магазина за риба, защото ние Workout.bg сме готови да ви дадем уникална алтернатива на това да ядете риба по 4-5 дни от седмицата.

Просто всяка сутрин взимайте по едно драже или таблетка от продукт, богат на Омега-3 и това ще ви помогне да си набавите цялото необходимо количество за деня. Толкова добри източници на ценните съставки има само и единствено в Workout.bg, където ще намерите и още много ценни хранителни добавки.

Ние се стремим да ви даваме необходимото тогава, когато ви е нужно, защото няма смисъл ако ядете риба през по-голямата част от времето да приемате рибено масло всяка сутрин. Тогава, обаче, вие ще се нуждаете от друго нещо, което вече имаме.

Сега вече знаете защо се опитваме всеки ден да ставаме по-добри и по-добри.

Защо да пазарувате от Workout.bg

Хората, които се трудят за това нашият магазин да изглежда толкова приятен и интуитивен за използване, са същите онези хора, които ежедневно стават с идеята днес да зарадват поредния клиент, който дойде при тях с някаква нужда. Тези хора освен устремени към конкретната си цел са и изключително начетени що се отнася до промяна на начина на живот (разбирайте изготвяне на хранителен режим и тренировъчен план).

За да сме максимално полезни в това, което правим, ние ежедневно се стремим към това да допълваме знанията си и да даваме на клиентите си онова, което трябва да притежават в името на здравето. Заради това правим всичко – в името на здравето.

Е, в началото не бяхме толкова добри в нещата, с които се занимавахме. Правихме грешки от незнание и бързахме да изготвим всяко нещо, за да стигне то по-бързо до вас – нашите клиенти.

В наши дни, обаче, клиентът иска повече от всичко да преживее покупката си, да получи удоволствие докато я прави. Заради това, ние сме тук – за да сте сигурни, че имате на кого да се опрете тогава, когато нито един друг човек не е готов да ви подкрепи в новото ви начинание.

А това, с което сте започнали да се занимавате, е важно – вие сте в етап, в който променяте живота си, а за това си трябва време, търпение и много правилна информация. Е, сега си представете, че имате едно и също място, от което можете едновременно и да закупите даден продукт, и да прочетете достатъчно много информация за него.

4.46 / 233