МЕНЮ
Количка

Разширени вени

Няма добавени продукти в тази категория.

Все по-често разпространен проблем в световен мащаб е това хората да се застояват на едно място. Няма значение от работата – физически или ментално натоварваща, тя ни кара да се въртим из едни и същи коридори, да правим едни и същи неща и най-вече – да мислим за едно и също.

Начинът на мислене е едно от основните неща, които определят и физическото ни състояние. Ако работите скучна и монотонна работа, то съвсем нормално е скоро да започнете да изпитвате проблеми с някои телесни показатели.

Това, което със сигурност можете да направите е да поощрите тялото си с някои тренировки, които ще стопят както излишните килограми, така и засилващите се възпалителни процеси в организма. Така де, бъдете готови за трудности, но ни се доверете за едно – резултатът ще си заслужава.

Важен проблем, на който не се обръща внимание всеки ден, са разширените вени. Това е нещото, което мъчи все повече хора по света.

Главно, симптомите се появяват заради заседяване или рязко покачване на телесна маса под формата на неактивно тегло (т.е. масата не е мускулна). В настоящото четиво ще разберете за някои от евентуалните варианти да избягате от това лошо явление.

Какви са решенията при разширени вени

Знаехте ли, че според неотдавнашна статистика, всяка трета жена и всеки пети мъж на средна възраст страда от проблеми с разширени вени. От това можем да си направим извод, че тази група е съставена главно от хора, които вече са на улегнала възраст, със стабилна кариера, която най-често им поставя задачи, които да се свършат в офис среда.

Решението за тези хора, както и за онези с прохождащо възпаление, е да засилят приема на някои определени хранителни вещества като различни билки, а в менюто е добре да присъстват храни като риба. Тя ще успее да замести мазните храни, които втвърдяват кръвоносните съдове.

Каквото и да ви казваме като съвети за хранителни добавки, ние съветваме да водите балансиран начин на живот – намирайте време за бягане сутрин или вечер. Ако можете да се похвалите с повечко свободно време, заемете се с фитнес.

Хранителните навици също оказват сериозно значение, така че замислете се кое можете да понамалите или да съвсем да премахнете от менюто си.

Workout.bg – мястото за пълно стимулиране на тялото

Понякога мислите ни завръщат в моментите, когато тепърва започвахме да правим първите си крачки по пътя към върха на пазара за хранителни добавки в България. Тази сфера винаги е била също толкова трудна, колкото са я описвали, но в това няма никакъв проблем за нас.

Защо? Истината е, че няма как нещо, което не можем да видим, да ни уплаши до такава степен, в която да ни откаже да следваме своята цел номер едно.

А каква е тя? Ще бъдем напълно честни с вас и ще ви заявим, че нашата основна задача, която сме си поставили в името на прогреса, е това да правим вас – нашите клиенти удовлетворени от пазаруването.

Да, идеята е, да бъдем здрави, навсякъде можем да чуем апелите, които ни казват да бъдем себе си, да бъдем отговорни към тялото си, да ядем здравословни храни, да пием вода. Това са все неща, които са ни до болка познати и дори на моменти ни омръзват, когато прекалено много вниманието ни бива фокусирано върху тях.

Този начин на мислене изморява и нас. Не ни е приятно да слушаме постоянно как трябва да се променяме отвътре, за да се променим отвън.

Ако и вас този начин на мислене и говорене ви изморява, то заповядайте при нас, за да разберете какво означава точна, конкретна информация по точно зададен въпрос. Няма да крием, че опитът ни ни е издал това, което искате да чувате и ние се опитваме всеки ден да ви даваме същото това нещо – качество.

Каквото и да си говорим или пишем, няма как да се избяга от факта, че именно предлагането на качество е онова нещо, което е докарало който и да е бизнес до успех. Всъщност, нивото на предлаганото качество на продуктите определя прогреса, който ще успееш да постигнеш в бъдеще.

След като изпробвахме от първо лице този начин на работа, можем съвсем спокойно да ви заявим, че не е никак зле да се потопите в този начин на работа и мислене. Ще ви достави удоволствие да получите положителни отзиви за продуктите, които предлагате.

Всеки ден усмивките и удовлетворението на нашите клиенти ни кара да станем и да се опитаме да надскочим нивото си от вчера. Е, заповядайте в Workout.bg, защото вече ни познавате и знаете, че ще сте важни за нас!

Витамините, които подпомагат кръвоносната система са С, В и Е. Билките, които най-често се използват при проблеми с разширени вени са гинко билоба, лют червен пипер и екстракт от гроздови семена. Те подобряват притока на кръв и намаляват холестерола и възпаленията.

Някои добавки могат да взаимодействат с лекарства и да увеличат или намалят тяхната ефективност. Затова ако използвате добавки за допълнително лечение на разширени вени се консултирайте с лекар, за да сте сигурни, че е безопасно да се приемат.

Цитрусовите плодове, боровинките, къпините и черешите са много ефективни при лошо кръвообращение и проблеми с разширени вени. Освен плодовете и зеленчуците се препоръчват и зърнени храни, богати на фибри, за да поддържате вените си здрави.

Добавките, които съдържат витамини и хранителни добавки, които подобряват циркулацията на кръвта се препоръчват при хора страдащи от разширени вени. До колко те ще бъдат ефективни и ще облекчат състоянието ви, зависи от неговата сериозност. Важно е приема на лекарства и добавки да бъде съгласуван с лекар, за да се избегнат странични ефекти.

Екстрактът от гроздови семки често се препоръчва при разширени вени и сърдечно съдови проблеми. Той съдържа мощни антиоксидантни съединения, които подобряват еластичността на кръвоносните съдове и може да помогне при разширени вени.

4.56 / 309