МЕНЮ
Количка

Протеин

Производител: AMIX Nutrition
Протеините са най-известната фитнес добавка по цял свят, която се употребява от всички, които се занимават сериозно със спорт или водят по-активен начин на живот. Тяхната градивна функция и аминокиселините, които съдържат са най-важната част, която намира място в мускулните влакна и тъкани и доприна..
2.00 лв.
без ДДС:2.00 лв.
Производител: Muscle Tech
MuscleTech 100% Premium Whey Protein+ 2270 Г е една доста подобрена версия на обикновеният суроватъчен протеин. Невероятната му формула се дължи на това, че при обработване производителите са постигнали висококачествен протеинов източник, който не съдържа никакви транс мазнини и няма наличието на ас..
120.00 лв.
без ДДС:120.00 лв.
Производител: RSN
RSN 100% Whey Fusion е висококачествен суроватъчен протеин, който е насочен с цел подобряване качеството на тренировката на спортисти и ускоряването на процеси, свързани с растежа на мускулна маса. Чудесен е и за неспортуващи хора, които просто изпитват трудност при снабдяването на организма си с бе..
110.95 лв.
без ДДС:110.95 лв.
100% Whey Professional 5000 Г
НАЙ-ПРОДАВАН
SCITEC Nutrition 100% Whey Professional – един висококачествен протеин, филтриран концентрат, идващ от суроватъчен протеин. Крал Протеин – хранителна добавка, помагаща в случай, че искате да увеличите значително своята мускулна маса. Редовните тренировки могат да доведат до по-висок процент шансове..
235.00 лв.
без ДДС:235.00 лв.
Суроватъчен протеин изолат и суроватъчният протеин концентрат е една от най-добрите комбинации, които може да срещнете в характеристиките на един протеин. Заедно те дават на организма едно голямо количество белтъчини, които препокриват всички условия за това да имате огромни и релефни мускули. Univ..
128.00 лв.
без ДДС:128.00 лв.
Производител: Kevin Levrone
Суроватъчните протеини са най-универсалният белтък, който предпочитат хора, занимаващи се с различни спортни състезания, фитнес любители и дори тези, които желаят да поддържат добри протеинови нива в организма си. Kevin Levrone Black Line Anabolic Double Impact e един невероятно вкусен протеинов ше..
79.95 лв.
без ДДС:79.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
В света на протеиновите добавки има някои производители, които наистина са запознати с това как да създадат качествен и ефективен продукт, който бързо да печели сърцата на спортисти от всякакво естество. Продуктовата линия с хранителни добавки на Kevin Levrone създава единствено иновативни и патент..
89.95 лв.
без ДДС:89.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
Казеинът е основният протеин, който се съдържа в млякото и е известен с това, че е най-качественият източник на белтъчини. Той е бавноусвояем и е подходящ за приемане преди сън. Наричан още нощното чудо, ще ви даде приток на протеин и незаменими аминокиселини с разклонена верига (БСАА), през цялата ..
2.95 лв.
без ДДС:2.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
Когато говорим за протеини, е много възможно да се изгубим из изобилието от марки и видове. Дори и всички да са с една основна цел – покачване на мускулна маса, има и някои, които освен това се отличават и с много други качества. Kevin Levrone Black Line Anabolic PM Protein Micellar Casein 908 грам..
72.95 лв.
без ДДС:72.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
Kevin Levrone Black Line Anabolic Prime Pro 908 Г е суроватъчен протеин от висок клас, който помага за бърза телесна трансформация и лесно възстановяване на мускулите след тежка силова тренировка. Kevin Levrone Black Line Anabolic Prime Pro 908 Г за невероятно бързи резултати Тази хранителна добав..
85.95 лв.
без ДДС:85.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
Протеинът е една от най-важните храни, която трябва да приема човек, който иска да бъде в добро здраве и да осигури на организма си неговото правилно функциониране. Ежедневният му прием е от изключителна важност, а когато тренираме и искаме резултати, независимо дали за отслабване или покачване на м..
2.45 лв.
без ДДС:2.45 лв.
Производител: Muscle Pharm
Протеиновите матрици са едни от най-качествените и висококласни източници на белтъчини. Те се отличават с това че са съчетани от няколко различни вида суроватъчен протеин. Всеки един от тези видове има различна бързина на усвояемост и ефектът от приема им е много по светкавичен от останалите видове..
135.00 лв.
без ДДС:135.00 лв.
Производител: FA Nutrition
Формулата на FA Nutrition CORE ISO-100% Whey Protein Isolate 2000 Г е създадена по многоетапна техника на микрофилтрация. Този метод на преработка запазва всички биологични свойства и ви дава цели 25 грама чист суроватъчен протеин изолат в доза. С какво ще ми помогне FA Nutrition CORE ISO-100% Whey..
144.95 лв.
без ДДС:144.95 лв.
Производител: OstroVit
Животинските протеини са напълно усвояеми от организма за разлика от растителните. Това се дължи на факта, че те най-много се доближават до човешкия организъм. Трябва обаче да знаете, че те се нуждаят от повече време за да бъдат усвоени от тялото и именно заради това се наричат още „бавни протеини“..
84.95 лв.
без ДДС:84.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
Известният културист на FBII Кевин Леврон е една от най-големите мотивации за фитнес маняците, които искат да се сдобият с големи мускули и релефни форми. Като поставена цел на много хора да променят визията си, протеините са неизменна част от постигането на този така труден процес. Kevin Levron Go..
179.95 лв.
без ДДС:179.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
Култувата серия хранителни добавки на професионалният култирист на IFBB - Kevin Levron перфектно знае какво е нужно на човек за постигане на здрав и силен външен вид. Самият той години наред е минал през какво ли не и се е сблъсквал с всякакви трудности за да постигне това, което в момента. С тези ..
125.95 лв.
без ДДС:125.95 лв.
Производител: OstroVit
OstroVit Hemp Protein Vege 700 Г е растителен протеин, който е подходящ за вегани и вегетарианци, които искат висококачествен протеинов източник, без да развалят хранителните си навици и да се налага да консумират месо. За кого е подходящ OstroVit Hemp Protein Vege 700 Г Този продукт е на 100% кон..
34.45 лв.
без ДДС:34.45 лв.
Производител: Hero.Lab
Hero.Lab Instant Whey Protein 750 Г е чудесен суроватъчен протеинов източник, който е от категорията протеини, които са най-често търсени сред спортистите. Защо е важно да употребяваме Hero.Lab Instant Whey Protein 750 Г След изтощителна тренировка това, от което се нуждае тялото за да се възстано..
38.75 лв.
без ДДС:38.75 лв.
Производител: DYMATIZE
Невероятният протеин изолат Dymatize ISO 100 Hydrolyzed 900 Г не случайно става най-известният продаван източник на белтъчини в целият свят. Ако поне веднъж в живота си сте употребявали протеин и то точно тази формула, то несъмнено знаете какъв бърз ефект дава върху мускулните тъкани, възстановяване..
87.00 лв.
без ДДС:87.00 лв.
Производител: MUTANT
Желаете ли да дадете гориво на вашите мускули с повече от 50% ? Търсите ли идеалният протеин, който ще ви снабдява с голяма количество белтъчини? Искате ли нещо, което бързо ще даде резултати върху вашата фигура? Протеините изолати са сред най-търсените и употребявани от хора, занимаващи се с всяка..
75.00 лв.
без ДДС:75.00 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
Когато избирате протеин, като допълнение към вашата хранителна диета, Шведското качество на известната марка SWEDISH Supplements, далеч не е за подценяване. Те дават гаранция за 100% ефективност, като техните суплементи се изработват от едни от най-добрите специалисти и експерти в създаването на ефе..
94.95 лв.
без ДДС:94.95 лв.
Производител: Genius Nutrition
Genius Nutrition Isolate-X5 33 Г е суроватъчен протеин изолат, който е направен по изключително усъвършенствана формула, която е пречистена чрез естествена филтрация и гарантира приток на белтъчини от най-високо качество. За кого е подходящ Genius Nutrition Isolate-X5 33 Г Този суплемент е изчисте..
3.20 лв.
без ДДС:3.20 лв.
Производител: Genius Nutrition
За тези, които се са взели решение да изберат един по-здравословен и добър начин на живот, искат да се преборят с килограмите, като засилят горенето на мазнини. Genius Nutrition iWhey Isolate 33 Г е точно за тях. Висококачественият суроватъчен протеин изолат е създаден по иновативна и усъвършенстван..
3.20 лв.
без ДДС:3.20 лв.
Производител: Kevin Levrone
Ако свалянето на килограми се е оказало най-трудната задача пред която сте се изправяли, бихте могли да си помогнете с някои средства, които освен за горене на мазнини, ще подобрят и здравето ви.  Причините за бавното сваляне на килограми са много, но един от най-важните е недостигът в организм..
154.95 лв.
без ДДС:154.95 лв.
Показва 1 до 24 от 59 (3 страници)

Все повече хора правят грешката да търсят и купуват хранителни добавки в Интернет без да са напълно наясно с какво точно се захващат и какво точно закупуват. Хубаво е, когато сме на път да направим някаква покупка (особено от Интернет) да знаем какво точно купуваме – да правим информиран избор.

Именно заради това, ние от Workout.bg ще ви даваме възможно най-подробна информация за всеки наш продукт, който сме изложили пред вас. За нас е необходимост клиентите ни да са истински информирани с действителни, реално доказани факти преди да правят каквито и да е било вложения в своето тяло.

Суплементите са все по-важна част от живота на всеки фитнес ентусиаст. Случва се понякога така, обаче, че именно хранителните добавки, за които се говори, че ще ни помогнат, всъщност да ни навредят до такава степен, че изпълнението на каквито и да е било спортни активности да се превърнат в нещо неприятно.

Било то стомашно-чревни разстройства, било то някакви други проблеми или възпалението на хроничните травми, с които тъкмо сме свикнали да живеем – все неща, които могат да възпрепятстват спортните постижения. Именно, за да не се стига до такива моменти, е напълно нормално човек да се информира предварително, да прочете отзиви, да изиска информация.

За да не търсите безнадеждно информация навсякъде из Интернет пространството, ние сме се погрижили да я намерите тук – около категорията, в която е събрано цялото ни богатство от съответния вид хранителна добавка, или около продукта, в който сме вложили старанието си да бъде представен пред вас.

Всеки продукт идва с изричната гаранция от страна на производителя за баланс качество-цена, така че можете да сте напълно сигурни в това, че пазарувате наистина изгодно. В замяна на това получавате качеството на съответния производител на хранителната добавка.

Протеин - с какво ще ни помогне тази хранителна добавка

Протеините са един от най-известните видове суплементи. Истината е, че всеки човек, стъпвал във фитнес поне два пъти в живота си, знае за протеина.

Първия път, в който е влязъл във фитнес залата, човекът е чул за съществуването на добавки с протеин, а втория път вече е пробвал разтвор от някаква протеинова пудра.

Лошото, обаче, е това, че като се говори за известна хранителна добавка, всеки мисли, че разбира за нейните положителни качества. В това, обаче, се крие сериозен риск, защото абсолютно всеки един човек поставя здравето си като залог за това просто да постигне някаква желана визия.

Протеинът, обаче, със сигурност не е от най-вредните хранителни добавки, а дори напротив. Днес ще ви изброим някои от невероятните неща, които този вид хранителна добавка ще сътвори във вашето тяло.

Белтъчините са една от най-основните хранителни добавки, която е изключително важна както за развитието на мускулатурата, така и за нормалното протичане на основните жизнени процеси на цялото тяло. Нещо повече – протеините са „виновни“ за регенерацията на мускула, т.е. те ни помагат да се възстановяваме бързо, безпроблемно и наистина качествено.

Мускулните тъкани са нещо, което се износва изключително много по време на тренировъчния процес. Реално, тренировките са самонараняване, от което, обаче, има положителен ефект.

Наред с всичко изброено до този момент, за протеиновите добавки можем да кажем още, че те значително укрепват нашия имунитет и спомагат за това да се чувстваме наистина жизнени. Приемайки протеин под формата на добавки редовно, вие винаги ще се чувствате положително заредени и пълни с енергия, за да изпълните поредната тренировка, която да донесе ползи за тялото ви.

Протеинът спомага за правилното и равномерно хидратиране на целия организъм по време и след тренировка в залата. Правилната хидратация подпомага това тялото да не е напълно изтощено след тренировъчния процес.

Протеиновите добавки освен на белтъчини, са и добър източник на въглехидрати (с изключение на суроватъчния изолат). Ако се чувствате безжизнени и нямате абсолютно никакви сили за това да провеждате редовно тренировките си, то ние ви препоръчваме да засилите приема си на протеинови пудри.

Съществуват няколко основни вида протеинови добавки:

  • Многокомпонентни протеини;
  • Нощни протеини (казеин);
  • Протеин за жени или за бременни;
  • Протеин за отслабване;
  • Протеин за натрупване на значително количество мускулна маса;
  • Телешки протеин.

Как да приемаме протеиновите добавки

В зависимост от източника на протеина, (месен, млечен или суроватъчен) добавката се приема по различен начин, съобразен и с организма. Това е напълно нормално, защото ако човек иска оптимални резултати, то добре е да се информира за правилния прием на хранителната добавка.

Ако около вас няма човек, който да е достатъчно компетентен относно тези неща, то бъдете достатъчно загрижени за здравето си и се консултирайте с вашия личен лекар или отидете при някой професионален, лицензиран треньор. Това ще направи вашия прием наистина контролиран и оптимален, съобразен изцяло с вашето здраве и тяло.

Защо да изберем протеинови добавки

Протеиновите добавки са известни, изпитани от много хора и най-важното е, че върху тях са направени стотици изследвания, за да е наистина сигурно, че вие приемате само най-доброто. От друга страна, протеиновите добавки имат наистина много силно влияние върху повечето процеси, свързани с развитието на общото ни здравословно състояние.

Протеиновите пудри са подходящи за всеки спортист, практикуващ всеки спорт. Още по-хубавото нещо за този вид хранителни добавки, е това, че можете да ги откриете в наистина всякакви форми – от прахообразно състояние, през директна течна форма, та докато стигнем до протеиновите барчета, които са най-мобилното решение за хора, които водят динамичен начин на живот.

Бъдете сигурни, че няма да останете и момент без да сте достатъчно заситени с белтъчини. Това е един от най-развитите видове хранителни добавки в света, така че запасете се още сега с всеки различен вид и вкус от магазина на Workout.bg!

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Като се заговори за магазина на Workout.bg, то не е зле да познавате и мястото, от което купувате продукт, който ще вкарате вътре в своя организъм. До органите в тялото ни трябва да стигат само проверени продукти и не е никак правилно да си правим експерименти с източника на хранителната добавка.

Когато говорим за здраве, то Workout.bg е мястото, което мисли за вашето здраве. Стриктни сме към това да ви предлагаме само най-доброто, най-достъпното и най-провереното.

Клиентското здраве винаги е стояло на първо място за нас и компромиси в тази насока никога не са се правили. Бъдете част от нашето семейство, за да се чувствате здрави!


4.48 / 236