Протеин

AMIX 100% Predator Protein състав
AMIX 100% Predator Protein

92.00 лв.

Ако търсите един чудесен помощник в борбата с покачване на мускулна маса, то съдържанието на AMIX 100% Predator Protein 2000 Г ще бъде вашият така търсен и мечтан партньор, който ще ви помогне да се сдобиете с големи и оформени мускули, ще намали мус..

AMIX 100% Predator Protein състав
AMIX 100% Predator Protein

49.00 лв.

AMIX 100% Predator Protein 1000 Г е суроватъчен протеин концентрат, който съдържа много полезни съставки, които го класифицират като един доста добър протеин, с който успешно ще трупате бързо мускулна маса и ще провеждате един адекватен и по-лесен на..

AMIX 100% Predator Protein състав
AMIX 100% Predator Protein

2.00 лв.

AMIX 100% Predator Protein 30 Г е висококачествен суроватъчен протеин концентрат, който доставя една добра протеинова порция, която е чудесен източник на белтъчини, аминокиселини и хранителни ензими, които гарантират бързото му усвояване от организма..

AMIX 100% Predator Protein състав
AMIX 100% Predator Protein

165.00 лв.

Протеините са най-известната фитнес добавка по цял свят, която се употребява от всички, които се занимават сериозно със спорт или водят по-активен начин на живот. Тяхната градивна функция и аминокиселините, които съдържат са най-важната част, която н..

AMIX OptiWhey CFM състав
AMIX OptiWhey CFM

3.00 лв.

AMIX OptiWhey CFM 1 Sachet 30 Г е високо протеинов източник, който е създаден от 3 различни вида суроватъчни протеини. Обогатен е с левцинови пептиди, които са помагат за по-бързото и качествено възстановяване след тежки тренировки. AMIX OptiWhey CF..

BAD ASS Whey Premium ПРОТЕИН състав
BAD ASS Whey Premium ПРОТЕИН

72.95 лв.

Суроватъчният протеин е първото нещо, което любителите на спорта научават. Той е изключително благоприятен и ефективен, когато говорим за по-бързи резултати, растеж на мускулна маса и релефни форми. BAD ASS Whey Premium Protein e протеин концентрат ..

BSN Syntha 6 състав
BSN Syntha 6

130.00 лв.

Всеки един човек поне веднъж в живота си е искал да промени своята фигура, да води по здравословен начин на живот или да бъде подготвен за предстоящо състезание, ако това е неговата цел. Истината е, че за да постигнем тези тела, които виждаме всеки д..

Dorian Yates Nutrition Renew Vegan Protein from Pea състав
Dorian Yates Nutrition Renew Vegan Protein from Pea

80.10 лв.

Dorian Yates Nutrition Renew Vegan Protein from Pea 30x33 Г е един бързоусвояем грахов протеин, който е чудесен източник на белтъчини за хора, на които хранителното меню не включва животински продукти. Обогатен е с голямо съдържание на аминокиселини,..

Dorian Yates Nutrition Renew Vegan Protein from Pea състав
Dorian Yates Nutrition Renew Vegan Protein from Pea

2.67 лв.

С удобните протеинови сашета от 33 Г на прозводителите на хранителни добавки Dorian Yates може да си осигурите един непрестанен източник на белтъчини, които са направени по висококачествена формула, която съдържа голям набор от важни за организма ами..

Dymatize ISO 100 Hydrolyzed състав
Dymatize ISO 100 Hydrolyzed

87.00 лв.

Невероятният протеин изолат Dymatize ISO 100 Hydrolyzed 900 Г не случайно става най-известният продаван източник на белтъчини в целият свят. Ако поне веднъж в живота си сте употребявали протеин и то точно тази формула, то несъмнено знаете какъв бърз ..

Fa Nutrition CORE ISO-100% Whey Protein Isolate състав
Fa Nutrition CORE ISO-100% Whey Protein Isolate

144.95 лв.

Формулата на Fa Nutrition CORE ISO-100% Whey Protein Isolate 2000 Г е създадена по многоетапна техника на микрофилтрация. Този метод на преработка запазва всички биологични свойства и ви дава цели 25 грама чист суроватъчен протеин изолат в доза. С к..

FA Nutrition Titanium Pro Plex 5 състав
FA Nutrition Titanium Pro Plex 5

2.95 лв.

Протеинът е част от ежедневието на всеки един спортист и редовно трениращ човек. Независимо за какви спортни постижения той е най-мощното средство за покачване на мускулна маса, придобиването на релефни мускули, по-бързото възстановяване на мускулнит..

Gaspari Nutrition MyoFusion ADVANCED Protein 500 Г състав
Gaspari Nutrition MyoFusion ADVANCED Protein 500 Г

35.95 лв.

Gaspari Nutrition MyoFusion ADVANCED Protein 500 Г е една изключителна протеинова матрица, която съдържа 4 различни вида протеинови източника. Всеки един от тях ще задвижи сложни в организма процеси, които помагат за растежа на чиста мускулна маса и..

Genius Nutrition Isolate-X5 състав
Genius Nutrition Isolate-X5

3.20 лв.

Genius Nutrition Isolate-X5 33 Г е суроватъчен протеин изолат, който е направен по изключително усъвършенствана формула, която е пречистена чрез естествена филтрация и гарантира приток на белтъчини от най-високо качество. За кого е подходящ Genius N..

Genius Nutrition iWhey Isolate състав
Genius Nutrition iWhey Isolate

53.00 лв.

Genius Nutrition iWhey Isolate 900 Г е суроватъчен протеин изолат, който е произведен чрез естествена филтрация. Той се отличава с високо качество и чистота. Има доказани ефекти върху изгарянето на подкожни мазнини, участва в процесите на мускулен ра..

Genius Nutrition iWhey Isolate състав
Genius Nutrition iWhey Isolate

3.20 лв.

За тези, които се са взели решение да изберат един по-здравословен и добър начин на живот, искат да се преборят с килограмите, като засилят горенето на мазнини. Genius Nutrition iWhey Isolate 33 Г е точно за тях. Висококачественият суроватъчен протеи..

Genius Nutrition Whey-X5 състав
Genius Nutrition Whey-X5

51.00 лв.

Производителите на Genius Nutrition са създали една усъвършенствана формула на суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат, които съдържат невероятно количество на аминокиселини от разклонена верига (БСАА). С тази иновативна формула щ..

Genius Nutrition Whey-X5 състав
Genius Nutrition Whey-X5

3.00 лв.

За да натрупате видима чиста мускулна маса и да сте сигурни, че тя ще бъде поддържана и непокътната, се нуждаете от протеин. Най-подходящите протеини за тази цел са суроватъчните, които са и сред най-търсените на пазара с хранителни добавки. Съществу..

Hero.Lab Instant Whey Protein състав
Hero.Lab Instant Whey Protein

38.75 лв.

Hero.Lab Instant Whey Protein 750 Г е чудесен суроватъчен протеинов източник, който е от категорията протеини, които са най-често търсени сред спортистите. Защо е важно да употребяваме Hero.Lab Instant Whey Protein 750 Г След изтощителна тренировка..

Kevin Levron Gold Line Gold Iso Whey 2000 Г състав
Kevin Levron Gold Line Gold Iso Whey 2000 Г

179.95 лв.

Известният културист на FBII Кевин Леврон е една от най-големите мотивации за фитнес маняците, които искат да се сдобият с големи мускули и релефни форми. Като поставена цел на много хора да променят визията си, протеините са неизменна част от постиг..

Kevin Levron LevroWhey Supreme 100% Whey Protein 30 Г състав
Kevin Levron LevroWhey Supreme 100% Whey Protein 30 Г

2.95 лв.

Протеините са много важна част от ежедневието, защото е изключително трудно да си набавяме достатъчно количество белтъчини само от храната, особено за спортистите е задължително редовно да се консумира. Тази малка и компактна протеинова пудра от 30 ..

Kevin Levrone Black Line Anabolic Double Impact състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic Double Impact

79.95 лв.

Суроватъчните протеини са най-универсалният белтък, който предпочитат хора, занимаващи се с различни спортни състезания, фитнес любители и дори тези, които желаят да поддържат добри протеинови нива в организма си. Kevin Levrone Black Line Anabolic D..

Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey

89.95 лв.

В света на протеиновите добавки има някои производители, които наистина са запознати с това как да създадат качествен и ефективен продукт, който бързо да печели сърцата на спортисти от всякакво естество. Продуктовата линия с хранителни добавки на Ke..

Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey 2000 Г състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey 2000 Г

149.95 лв.

Минали сте през много видове и марки протеини, но търсите нещо още по-силно и ефективно? Все още не сте намерили средството, с което ще се сдобиете със сериозни и огромни мускули? Искате нещо, което ще даде изключително бърз ефект? Това, което ще ви..

Показва 1 до 24 от 76 (4 страници)

Все повече хора правят грешката да търсят и купуват хранителни добавки в Интернет без да са напълно наясно с какво точно се захващат и какво точно закупуват. Хубаво е, когато сме на път да направим някаква покупка (особено от Интернет) да знаем какво точно купуваме – да правим информиран избор.

Именно заради това, ние от Workout.bg ще ви даваме възможно най-подробна информация за всеки наш продукт, който сме изложили пред вас. За нас е необходимост клиентите ни да са истински информирани с действителни, реално доказани факти преди да правят каквито и да е било вложения в своето тяло.

Суплементите са все по-важна част от живота на всеки фитнес ентусиаст. Случва се понякога така, обаче, че именно хранителните добавки, за които се говори, че ще ни помогнат, всъщност да ни навредят до такава степен, че изпълнението на каквито и да е било спортни активности да се превърнат в нещо неприятно.

Било то стомашно-чревни разстройства, било то някакви други проблеми или възпалението на хроничните травми, с които тъкмо сме свикнали да живеем – все неща, които могат да възпрепятстват спортните постижения. Именно, за да не се стига до такива моменти, е напълно нормално човек да се информира предварително, да прочете отзиви, да изиска информация.

За да не търсите безнадеждно информация навсякъде из Интернет пространството, ние сме се погрижили да я намерите тук – около категорията, в която е събрано цялото ни богатство от съответния вид хранителна добавка, или около продукта, в който сме вложили старанието си да бъде представен пред вас.

Всеки продукт идва с изричната гаранция от страна на производителя за баланс качество-цена, така че можете да сте напълно сигурни в това, че пазарувате наистина изгодно. В замяна на това получавате качеството на съответния производител на хранителната добавка.

Протеин - с какво ще ни помогне тази хранителна добавка

Протеините са един от най-известните видове суплементи. Истината е, че всеки човек, стъпвал във фитнес поне два пъти в живота си, знае за протеина.

Първия път, в който е влязъл във фитнес залата, човекът е чул за съществуването на добавки с протеин, а втория път вече е пробвал разтвор от някаква протеинова пудра.

Лошото, обаче, е това, че като се говори за известна хранителна добавка, всеки мисли, че разбира за нейните положителни качества. В това, обаче, се крие сериозен риск, защото абсолютно всеки един човек поставя здравето си като залог за това просто да постигне някаква желана визия.

Протеинът, обаче, със сигурност не е от най-вредните хранителни добавки, а дори напротив. Днес ще ви изброим някои от невероятните неща, които този вид хранителна добавка ще сътвори във вашето тяло.

Белтъчините са една от най-основните хранителни добавки, която е изключително важна както за развитието на мускулатурата, така и за нормалното протичане на основните жизнени процеси на цялото тяло. Нещо повече – протеините са „виновни“ за регенерацията на мускула, т.е. те ни помагат да се възстановяваме бързо, безпроблемно и наистина качествено.

Мускулните тъкани са нещо, което се износва изключително много по време на тренировъчния процес. Реално, тренировките са самонараняване, от което, обаче, има положителен ефект.

Наред с всичко изброено до този момент, за протеиновите добавки можем да кажем още, че те значително укрепват нашия имунитет и спомагат за това да се чувстваме наистина жизнени. Приемайки протеин под формата на добавки редовно, вие винаги ще се чувствате положително заредени и пълни с енергия, за да изпълните поредната тренировка, която да донесе ползи за тялото ви.

Протеинът спомага за правилното и равномерно хидратиране на целия организъм по време и след тренировка в залата. Правилната хидратация подпомага това тялото да не е напълно изтощено след тренировъчния процес.

Протеиновите добавки освен на белтъчини, са и добър източник на въглехидрати (с изключение на суроватъчния изолат). Ако се чувствате безжизнени и нямате абсолютно никакви сили за това да провеждате редовно тренировките си, то ние ви препоръчваме да засилите приема си на протеинови пудри.

Съществуват няколко основни вида протеинови добавки:

  • Многокомпонентни протеини;
  • Нощни протеини (казеин);
  • Протеин за жени или за бременни;
  • Протеин за отслабване;
  • Протеин за натрупване на значително количество мускулна маса;
  • Телешки протеин.

Как да приемаме протеиновите добавки

В зависимост от източника на протеина, (месен, млечен или суроватъчен) добавката се приема по различен начин, съобразен и с организма. Това е напълно нормално, защото ако човек иска оптимални резултати, то добре е да се информира за правилния прием на хранителната добавка.

Ако около вас няма човек, който да е достатъчно компетентен относно тези неща, то бъдете достатъчно загрижени за здравето си и се консултирайте с вашия личен лекар или отидете при някой професионален, лицензиран треньор. Това ще направи вашия прием наистина контролиран и оптимален, съобразен изцяло с вашето здраве и тяло.

Защо да изберем протеинови добавки

Протеиновите добавки са известни, изпитани от много хора и най-важното е, че върху тях са направени стотици изследвания, за да е наистина сигурно, че вие приемате само най-доброто. От друга страна, протеиновите добавки имат наистина много силно влияние върху повечето процеси, свързани с развитието на общото ни здравословно състояние.

Протеиновите пудри са подходящи за всеки спортист, практикуващ всеки спорт. Още по-хубавото нещо за този вид хранителни добавки, е това, че можете да ги откриете в наистина всякакви форми – от прахообразно състояние, през директна течна форма, та докато стигнем до протеиновите барчета, които са най-мобилното решение за хора, които водят динамичен начин на живот.

Бъдете сигурни, че няма да останете и момент без да сте достатъчно заситени с белтъчини. Това е един от най-развитите видове хранителни добавки в света, така че запасете се още сега с всеки различен вид и вкус от магазина на Workout.bg!

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Като се заговори за магазина на Workout.bg, то не е зле да познавате и мястото, от което купувате продукт, който ще вкарате вътре в своя организъм. До органите в тялото ни трябва да стигат само проверени продукти и не е никак правилно да си правим експерименти с източника на хранителната добавка.

Когато говорим за здраве, то Workout.bg е мястото, което мисли за вашето здраве. Стриктни сме към това да ви предлагаме само най-доброто, най-достъпното и най-провереното.

Клиентското здраве винаги е стояло на първо място за нас и компромиси в тази насока никога не са се правили. Бъдете част от нашето семейство, за да се чувствате здрави!


4.48 / 236