МЕНЮ
Количка

Бързи въглехидрати

Няма добавени продукти в тази категория.

Представете си, че сте имали наистина много сериозна тренировка, бягали сте на пътеката цял час, чувствали сте се напълно капнали от умора, но пък тренировката наистина си е заслужавала усилията. Всичко дотук е добре, но нека подадем ръка и на възстановяването, нали?

Без качественото възстановяване още от момента на спиране на физическата активност, вие реално няма да започнете анаболния процес правилно. Това ще ви лиши от извличането на максимална полза от тренировъчната активност, което от своя страна ще означава, че проблемите тепърва ще започват при вас.

Не позволявайте формата ви да зависи от някаква случайност. Направете всичко възможно да приемате колкото се може по-качествени и с лесно усвояване бързи въглехидрати, които буквално да се приемат от организма все едно са инжектирани.

Това не само ще ви даде добра преднина във времето докато приготвите основно пищно хранене след тренировка, но и ще ви направи истински атлетически изглеждащи ако достатъчно време поддържате този начин на хранене.

С какво са известни т.нар. бързи въглехидрати

Нашите бързи въглехидрати са нещо наистина магическо. Всеки, който им се е доверил, някак си вече не може без тях.

Те не дразнят стомаха, имат наистина впечатляващо усвояване от страна на организма, не се поддават на pH-то в стомаха и най-важното – няма проблем при изхождане след това. Някои учени казват, че ако приемате въглехидрати прекалено много, това ще наруши стомашния баланс, но ние наистина не сме чули за подобен сигнал от страна на наши клиенти.

Ето защо насърчаваме потребителите на Workout.bg да взимат колкото се може повече бързи въглехидрати.

Workout.bg – какво ще подобрим в живота ви

Ако ни задавате този въпрос постоянно, ние никога няма да сменим отговора си и ще ви кажем нещата простичко и без напразни увъртания. Ние можем да преобърнем живота ви и да го направим едно много по-смислено време, което да ви кара да се чувствате щастливи.

Няма да бързаме и да ви казваме, че можем да ви направим перфектни, защото ако ви го кажат, то е почти сигурно, че ви лъжат. Ние искаме да се чувствате успешни, красиви и здравословният начин на живот да ви стане навик.

Не желаем да се чувствате пренебрегнати от обществото, защото тялото ви не е достатъчно красиво, не желаем да се чувствате безкрайно обидени, защото някой е решил да си изкарва комплексите върху вас – спрете тази спирала днес!

Не е приятно да се чувствате като измет на обществото и ние знаем това перфектно. Заради това сме готови да ви дадем всички необходими средства, с които да се борите срещу невероятно свирепото, директно и болезнено откровено общество.

Няма да позволим наш потребител да се чувства недостатъчно добър за днешното динамично време. Ето защо тренировките зависят от вас, но качествените, устойчиви успехи, които ще ви навестят в един момент, са изцяло наша работа.

Единственото, което желаем от вас е да ни се доверите така, както бихте се доверили на близък човек. Ние няма да ви подведем, защото също сме били подценявани, но това с годините се промени заради голямата енергия, която вложихме в това да сме най-добрите в онова, с което се занимаваме.

Дайте ни шанс и няма да ви излъжем. Очакваме ви!

4.44 / 286