МЕНЮ
Кошница

Антиоксиданти

35.00 лв.
Купи
22.99 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
114.95 лв.
Купи
23.70 лв.
Купи
38.00 лв.
Купи
22.80 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
21.80 лв.
Купи
72.95 лв.
Купи
37.95 лв.
Купи
27.40 лв.
Купи
22.95 лв.
Купи
44.99 лв.
Купи
32.99 лв.
Купи
52.95 лв.
Купи
18.47 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 157 (7 страници)

Все повече проблеми в днешния свят са свързани с това, че има прекалено много хора, които не обръщат внимание на основните си слабости в организма. Всеки се стреми да изглежда добре, да има добре очертана преса, да изглежда внушително на размери и да може да издържи 5-6 километра сутрешен крос на гладно.

Дотук всичко звучи прекрасно, но рязко човек разбира, че нещата не се опират основно до това, а има фактори, които са далеч по-важни като това да се чувстваме здрави отвътре. Всекидневно се сблъскваме с хора, които имат нужда от това да изглеждат колкото се може по-внушително, но на практика нямат усещането за вътрешното здраве и красота.

За жалост, светът върви така, че все повече хора не се интересуват за и от това какви хранителни добавки или по-зле – анаболни стероиди взимат и как тези вещества се отразяват на вътрешния им организмов баланс.

Всичко, което има значение, са плочките и бицепсите. Тук, обаче има проблем и той е свързан с това, че обикновено нищо не си проличава веднага.

Най-сериозните проблеми със здравето и имунната система се усещат възможно най-късно – когато всичко вече е някак си безвъзвратно възпалено и е отишло в небитието. Тогава е късно и всякакви мерки са закъснели до степен, в която от тях няма почти никакъв смисъл да се прилагат.

Именно заради това, по-сериозните магазини и онлайн магазини като Workout.bg преустроиха начина си на мислене и започнаха да влагат усилия в това да предлагат на клиентите си качествени продукти, за да защитят общото си здраве.

Крепкото здраве не е само за онези, които се пазят, а е нужно и на онези, които всекидневно се подлагат на тежки физически изпитания в залата. Не е приятно да си постоянно уморен и въпреки това да не трябва да спираш с тренировките, нали?

Има начин всичко това да се подобри и ефектът ще е зашеметяващ!

Какво е влиянието на антиоксидантите

Всички антиоксиданти са нещо революционно в сферата на бодибилдинга и тренирането за здраве. Те не помагат за мускулен растеж (или поне не директно).

Те няма да направят осезаемото чудо, от което имате спешна нужда. Те няма да ви направят подобие на Хълк, а дори напротив – от тях може и да свалите някой или друг килограм.

Антиоксиданти са всички онези вещества, които влияят най-вече върху имунната ви система и другите системи в тялото ви, отговарящи за крепкото ви общо здравословно състояние. Всичко, от което имате нужда, е изцяло в тези хранителни добавки.

Workout.bg – нещата, които ви трябват, са тук

Проблемите, за които говорихме в началото, са породени от желанието на всички да изглеждат максимално добре с минимални усилия. Това, което става като последствие от всичко това, влияе най-вече на психическото състояние, което след това се отразява и на физическото такова.

Не се притеснявайте ако усещате застой или леко изоставане – това е нормално заради временната липса на кондиция. Всичко, от което имате нужда, е малко антиоксиданти от Workout.bg.

Ние можем да ви предложим и специални оферти за този тип вещества, защото знаем, че здравето е важно за вас, така че сме готови да ви направим апетитни предложения. Готови ли сте да се доверите на най-добрите в бранша?

Очакваме ви!

Антиоксидантите се борят с свободните радикали. Те увреждат клетките и допринасят за развитието на някои заболявания. Добавките с антиоксиоданти най-често съдържат бета каротин, лутеин, ликопен, селен, витамин А, витамин Е и витамин C.

Увеличаването на приема на антиоксиданти може да ви предпази болести. Антиоксидантите изчистват свободните радикали и предотвратяват или намаляват щетите, причинени от окисляването. Някои състояния, причинени от свободните радикали включват възпаление на ставите, влошаване на зрението, увреждане на нервните клетки, повишен риск от сърдечни болести.

Антиоксидантите са съединения, които тялото ви произвежда по естествен път, но можете да си набавите и от храни като черен шоколад, боровинки, ягоди, артишок, годжи бери, малини, фасул, цвекло и спанак.

Високите концентрации на антиоксиданти могат да бъдат вредни. Може да получите нежелани странични ефекти като главоболие и гадене.

Има много фактори на околната среда, които причиняват оксидативен стрес – слънчевата радиация, химикали и замърсявания. Високите нива на стрес и възпалителните и хроничните заболявания също се свързват с оксидативен стрес. Приемът на антиоксиданти е един от най-добрите начини да помогнем на организма си да се справи.

4.52 / 294