МЕНЮ
Количка

Антиоксиданти

Производител: Bioherba
В света на хранителните добавки съществена роля имат билковите суплементи, които са често подценявани и пренебрегвани, но имат изключителни благоприятни свойства, от които всеки спортист би се възползвал. Хранителните добавки съдържащи изцяло билкови съставки, могат да предоставят ползите от билкит..
15.60 лв.
без ДДС:15.60 лв.
Производител: Bioherba
Как да поддържаме ефективно здравината на духа и тялото, така че да бъдем във възможно най-добрата форма? Достатъчно ли е да извършваме редовни физически упражнения или има и други ключови действия, които трябва да предприемем, за да си осигурим здрав тонус и красиво тяло? Трябва да слушаме тялото ..
30.00 лв.
без ДДС:30.00 лв.
Производител: Bioherba
Червената боровинка (Vaccinium) представлява вечнозелен храст джудже. Едно от основните полезни свойства, с които тя е известна е, че е киселинна и затова може ефективно да се справи с появили се нежелани бактерии в пикочните пътища. Киселинността на Vaccinium предотвратява прикрепянето на бактерия..
16.80 лв.
без ДДС:16.80 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Страдате ли от необяснима умора, продължителна разсеяност и трудна концентрация, раздразнителност, демотивация, липса на енергия и ентусиазъм? Тези симптоми, заедно със знаци като често боледуване, подути очи, издуване на стомаха, алергии, петна и раздразнена кожа са ясни индикации, че тялото Ви се ..
29.00 лв.
без ДДС:29.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Чесънът е една природна даденост, която изпълва с още по-богат смисъл хипократовата сентенция „Нека храната Ви бъде лекарство и лекарството – храна“. Неслучайно, още от древни времена, хората, интересуващи се от естествени продукти, укрепващи човешкото здраве и осигуряващи на организма протекция от ..
25.00 лв.
без ДДС:25.00 лв.
Производител: Bioherba
Джинджифилът произхожда от югоизточна Азия, а в момента е култивиран почти навсякъде в света. Той се използва като подправка, а в традиционната китайска медицина и Аюрведа е използван и ако естествен лечител на редица медицински усложнения. Той е мощно противовъзпалително средство и силен антиоксид..
10.70 лв.
без ДДС:10.70 лв.
Производител: Bioherba
Чували ли сте за т.нар. полифеноли? Те представляват фитохимикали, които се съдържат в естествен вид в различни видове растения. Тези вещества имат влияние върху жизнената продължителност, играят роля на балансьори на кръвната захар, могат да спомогнат за понижаване на холестерола, изгаряне на мазн..
23.00 лв.
без ДДС:23.00 лв.
Производител: Bioherba
Зеленият чай произхожда от Юнан, Китай, където понятието „чай“ се използва само като конкретно название именно на зеления чай. Той се добива от листа Camellia sinensis, чрез парно изсушаване, за да се запази антиоксидантното действие на билката. Биоактивните съединения на зеления чай го правят изкл..
14.28 лв.
без ДДС:14.28 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Зеленият чай се добива от растението Camellia sinensis, при преработване на листата му чрез пара, пържене или изсушаване. Тази древна билка има вековно приложение за медицински цели от жителите на Китай, Япония и Индия, а в днешни времена – и от хората по целия свят. Удобна за консумация форма на р..
35.00 лв.
без ДДС:35.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Коя е най-предпочитаната топла напитка от растителен произход след кафето, която също като него може да се похвали с богато съдържание на кофеин и огромен брой почитатели? Зеленият чай, разбира се. Зеленият чай е използван като древен лек в индийската и китайската традиционна медицина и е познат в ..
29.00 лв.
без ДДС:29.00 лв.
Производител: Bioherba
Свободните радикали постоянно се формират в човешкото тяло. Прекомерно високото количество свободни радикали се свързва с най-различни болести, включително диабет, сърдечни проблеми и дори рак. Те могат да доведат до сериозни вреди много бързо, но имат и функции, които са есенциални за здравето. Та..
33.60 лв.
без ДДС:33.60 лв.
Производител: Bioherba
Антиоксидантите са съединения, които потискат оксидацията – химическа реакция, която произвежда свободни радикали, водещи до увреждане на клетките на организмите. Тези съединения имат една основна функция – да балансират нивата на свободни радикали, така че да не се достига до вредни девиации, пород..
24.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Производител: Bioherba
Антиоксидантите са вещества (като Бета Каротен или Витамин С), които потискат окислението, или реакции, породени от отрицателното въздействие на пероксиди или свободни радикали. Този тип смущения се наричат оксидативен стрес и могат да причинят токсичност в тялото, която да увреди всички компоненти ..
24.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Производител: Bioherba
Кверцетинът е растителен биофлавоноид, който в естествен вид се съдържа в различни плодове и зеленчуци, като най-високо съдържание има в ябълките и лука. Това, което го прави достатъчно полезен, за да бъде включен в множество хранителни добавки, са основно антиоксидантните и противовъзпалителните му..
15.60 лв.
без ДДС:15.60 лв.
Производител: Bioherba
Най-вероятно сте чували за здравните ползи, които пиенето на червено вино може да Ви донесе. В Workout.bg знаем, че голяма част от предимствата за човешкото здраве, които могат да се извлекат от него се дължат на съдържанието на една конкретна съставка във ферментиралата гроздова напитка, а именно т..
18.00 лв.
без ДДС:18.00 лв.
Добре ли е винаги за своето здраве да разчитаме на синтетични продукти или има и други алтернативи, които ефективно могат да подобрят функционирането на човешкия организъм? Съществува ли такова нещо като натурален антибиотик и можем ли да се доверим на такива за поддържане общото благосъстояние на т..
13.20 лв.
без ДДС:13.20 лв.
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)

Все повече проблеми в днешния свят са свързани с това, че има прекалено много хора, които не обръщат внимание на основните си слабости в организма. Всеки се стреми да изглежда добре, да има добре очертана преса, да изглежда внушително на размери и да може да издържи 5-6 километра сутрешен крос на гладно.

Дотук всичко звучи прекрасно, но рязко човек разбира, че нещата не се опират основно до това, а има фактори, които са далеч по-важни като това да се чувстваме здрави отвътре. Всекидневно се сблъскваме с хора, които имат нужда от това да изглеждат колкото се може по-внушително, но на практика нямат усещането за вътрешното здраве и красота.

За жалост, светът върви така, че все повече хора не се интересуват за и от това какви хранителни добавки или по-зле – анаболни стероиди взимат и как тези вещества се отразяват на вътрешния им организмов баланс.

Всичко, което има значение, са плочките и бицепсите. Тук, обаче има проблем и той е свързан с това, че обикновено нищо не си проличава веднага.

Най-сериозните проблеми със здравето и имунната система се усещат възможно най-късно – когато всичко вече е някак си безвъзвратно възпалено и е отишло в небитието. Тогава е късно и всякакви мерки са закъснели до степен, в която от тях няма почти никакъв смисъл да се прилагат.

Именно заради това, по-сериозните магазини и онлайн магазини като Workout.bg преустроиха начина си на мислене и започнаха да влагат усилия в това да предлагат на клиентите си качествени продукти, за да защитят общото си здраве.

Крепкото здраве не е само за онези, които се пазят, а е нужно и на онези, които всекидневно се подлагат на тежки физически изпитания в залата. Не е приятно да си постоянно уморен и въпреки това да не трябва да спираш с тренировките, нали?

Има начин всичко това да се подобри и ефектът ще е зашеметяващ!

Какво е влиянието на антиоксидантите

Всички антиоксиданти са нещо революционно в сферата на бодибилдинга и тренирането за здраве. Те не помагат за мускулен растеж (или поне не директно).

Те няма да направят осезаемото чудо, от което имате спешна нужда. Те няма да ви направят подобие на Хълк, а дори напротив – от тях може и да свалите някой или друг килограм.

Антиоксиданти са всички онези вещества, които влияят най-вече върху имунната ви система и другите системи в тялото ви, отговарящи за крепкото ви общо здравословно състояние. Всичко, от което имате нужда, е изцяло в тези хранителни добавки.

Workout.bg – нещата, които ви трябват, са тук

Проблемите, за които говорихме в началото, са породени от желанието на всички да изглеждат максимално добре с минимални усилия. Това, което става като последствие от всичко това, влияе най-вече на психическото състояние, което след това се отразява и на физическото такова.

Не се притеснявайте ако усещате застой или леко изоставане – това е нормално заради временната липса на кондиция. Всичко, от което имате нужда, е малко антиоксиданти от Workout.bg.

Ние можем да ви предложим и специални оферти за този тип вещества, защото знаем, че здравето е важно за вас, така че сме готови да ви направим апетитни предложения. Готови ли сте да се доверите на най-добрите в бранша?

Очакваме ви!

4.52 / 294