Yandex
МЕНЮ
Кошница

Антиоксиданти

35.00 лв.
Купи
22.99 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
17.16 лв.
Купи
20.95 лв.
Купи
25.60 лв. 32.00 лв.
Купи
80.47 лв. 114.95 лв.
Купи
18.96 лв. 23.70 лв.
Купи
21.16 лв. 26.45 лв.
Купи
30.40 лв. 38.00 лв.
Купи
19.92 лв. 24.90 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
18.32 лв. 22.90 лв.
Купи
72.95 лв.
Купи
37.95 лв.
Купи
29.95 лв.
Купи
31.88 лв. 37.50 лв.
Купи
21.92 лв. 27.40 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 157 (7 страници)

В съвременния свят, когато всеки се стреми да изглежда добре, да има хубаво тяло, коса и кожа, все по-популярно стана използването на различни хранителни добавки. Всъщност това е и основната цел на добавките, да помогнат да хората да изглеждат и да се чувстват добре.

Но повечето хора, които приемат добавки го правят с цел да помогнат на фитнес прогреса си или да повлияят на здравето на кожата и костите си. Масовия стремеж на хората да изглеждат добре, да тренират и да се грижат за вида е хубаво нещо, но при много от тях липса грижата за организма им, за имунната система и общото здраве.

Много хора дори не знаят за какво помагат хранителните добавки, които приемат и дали да полезни или вредни за организма им. Хранителните добавки, които предлагаме на сайта ни Workout.bg са всичко от което имате нужда, за да изглеждате и да се чувствате добре. Всички те са съобразени с критериите за качество и безопасност, за да предоставим най-добрата грижа за вас.

Богатият избор от антиоксидантни добавки, които предлагаме пък ще допринесе за изграждането на имунитет и това да сте възможно най-здрави, за да поддържате най-добра форма.

Изборът на качествени хранителни добавки за външния ви вид и имунитета ви в комбинация с физически упражнения и правилно хранене са ключови елементи на това да изглеждате и да се чувствате максимално добре.

А поддържането на общото здраве е важно за всеки. Все пак не искате да сте постоянно болни, уморени и да изпитвате трудност в тренировки. Здравия и силен имунитет би предотвратил тези неприятни моменти, за да получите зашеметяващ външен вид.

Как действат антиоксидантите

Хранителните добавки с антиоксиданти защитават организма от оксидативен стрес. Те намаляват или предотвратяват потенциалните вреди на клетките в тялото, причинени от свободни радикали (тежки метали, токсини). Свободните радикали от своя страна могат да доведат до увреждане на клетъчни структури, включително ДНК, протеин и мембрани и е изключително важно да приемате някакъв вид защита срещу тях.

Антиоксидантите са полезни цялостно за организма. Чрез приема им освен че се подобрява имунитета, се намалява риска от развитието на различни заболявания и подобряват общото здравословно състояние и начина, по който се чувствате.

Хранителните добавки, съдържащи антиоксиданти включват витамините C и E, бета-каротин, селен, коензим Q10 и полифенолите. Антиоксидантите обикновено се съдържат в плодовете, но приемът им по този начин е недостатъчен, затова се препоръчва и използването на добавки. Те са основни полезни вещества, които всеки спортуващ човек трябва да доставя на организма си, за да е здрав.

Workout.bg – намерите най-добрите хранителни добавки

За да се грижите по най-добрия начин за себе си, здравето и тялото си, освен всичко останало не бива да подценявате приема на важни хранителни добавки. При нас ще откриете богата гама от най-ефективните и полезни продукти на пазара.

Предлагаме най-добрите антиоксиданти, с различен състав и под различни форми, за да изберете най-правилния продукт за вас.

Доверете се на опита и качеството и поръчайте точния антиоксидант за вас от нашия сайт, за да се чувствате и изглеждате здрави, силни и енергични.  

Доставката е бърза, а изборът е изключително богат, поръчайте един или няколко продукта, за да се убедите сами в качеството и ефективността им.

Антиоксидантите се борят с свободните радикали. Те увреждат клетките и допринасят за развитието на някои заболявания. Добавките с антиоксиоданти най-често съдържат бета каротин, лутеин, ликопен, селен, витамин А, витамин Е и витамин C.

Увеличаването на приема на антиоксиданти може да ви предпази болести. Антиоксидантите изчистват свободните радикали и предотвратяват или намаляват щетите, причинени от окисляването. Някои състояния, причинени от свободните радикали включват възпаление на ставите, влошаване на зрението, увреждане на нервните клетки, повишен риск от сърдечни болести.

Антиоксидантите са съединения, които тялото ви произвежда по естествен път, но можете да си набавите и от храни като черен шоколад, боровинки, ягоди, артишок, годжи бери, малини, фасул, цвекло и спанак.

Високите концентрации на антиоксиданти могат да бъдат вредни. Може да получите нежелани странични ефекти като главоболие и гадене.

Има много фактори на околната среда, които причиняват оксидативен стрес – слънчевата радиация, химикали и замърсявания. Високите нива на стрес и възпалителните и хроничните заболявания също се свързват с оксидативен стрес. Приемът на антиоксиданти е един от най-добрите начини да помогнем на организма си да се справи.

4.52 / 294