МЕНЮ
Кошница

Акай

Няма добавени продукти в тази категория.

Колко пъти през последния месец сте си казвали, че имате нужда от подсилване на организма? Ако са повече от 5 или дори 10 пъти, то със сигурност се нуждаете от това, което се явява ваше сериозно притеснение.

Нещо повече – няма да ви лъжем, че ние имаме точно онова, от което се нуждаете, че дори и малко повече. Освен на разнообразието, ние държим изключително много и на качеството на нашите продукти.

Предлагаме ви нещата, които ще ви вършат работа, както и подпомагащи здравето средства. Точно с един такъв органичен продукт ще ви запознаем днес.

Спасете се от затлъстяване с качествен акай

Да, веществото се нарича акай, а неговото влияние вие ще усетите най-вече с вашата повишена жизненост и желание за повече и повече движение. Толкова желан продукт трудно остава незабелязан и хората винаги го изкупуват още преди да сме го видели в наличност в складовете ни.

Поддържаме постоянна връзка с клиентите, които го използват и са се доверили на нашия онлайн магазин за обратна връзка. От тях научаваме за несъмнените ползи от този продукт и се надяваме вие също да сте от онези, които са доволни и удовлетворени от веществото акай, което спасява от затлъстяване и преждевременно стареене на тялото.

Знаем, че е важно да имате всичко необходимо, за да се поддържате успешни и активни, така че заповядайте – ние ви очакваме в семейството на Workout.bg!

Workout.bg – даваме онова, от което имате нужда

Да имаш свой доверен онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари не е лесна работа. Трябва да имаш ясен поглед над тази търговска ниша, да си наясно с хранителните добавки, които са ти нужни и най-важното – да си спортно активна личност.

Ако отговаряте на тези изисквания, то вие сте от хората, които ще бъдат изключително приятно изненадани от качеството, което предлагаме в нашите магазини. Нещо повече – бъдете сигурни, че ние ще оценим вашето присъствие в нашето семейство.

Нямаме нито една причина да се съмняваме във вас и вашата лоялност, защото хората, които са лоялни към себе си и се грижат за своята форма, несъмнено ще са и добър потребител, който цени качеството, което му се предлага. Нямаме за цел да ви подвеждаме в нещата, които купувате от нас, защото те са важни за вашето развитие и поддържане на крепко здраве.

Добре дошли сте в нашето семейство, където ще откриете много и добри хранителни добавки и фитнес аксесоари, които ще ви дадат представяне в тренировките, за което дори не сте се и надявали. Няма да ви подведем, защото знаем, че вие търсите най-доброто, а то вече е пред вас – зове се Workout.bg!

Очакваме ви!

Растението акай е много богато на антиоксиданти. То има противовъзпалително действие и много често се използва при проблеми с акне. Добавките не само карат кожата ви да изглежда добре отвън, но и я поддържат здрава отвътре. Ако имате някакви наранявания антиоксидантите в акай ще ви помогнат за по-бързото оздравяване на кожата.

Плодовете на акай са пълни с антиоксиданти. Някои от тях включват антоцианини, полифеноли и витамини А, С и Е. Плодовете на акай съдържат различни микроелементи и електролити, като хром, цинк, желязо, мед, магнезий, калий, фосфор и манган.

Плодовете на акай съдържат пигменти, наречени антоцианини, които придават на някои плодове и зеленчуци наситено виолетов цвят. Антоцианините са антиоксиданти, които могат да помогнат за намаляване на риска от рак. Правят се проучвания за способността на плодовете да атакуват раковите клетки и да забавят развитието на болестта, но са необходими още доказателства за това.

Добавките с акай помагат за намаляване на лошия холестерол и нивата на кръвната захар. Растението съдържа полифеноли, които помагат за отпускане на артериите и кръвоносните съдове и имат положителен ефект върху нивата на кръвното налягане. Освен това те са богати на антиоксиданти и предпазват сърцето от сърдечно съдови заболявания и диабет.

Добавките с акай влияят върху различни хормони, които контролират нивата на кръвната захар и чувството на глад. Те помагат за подобряване на метаболитните функции. Когато тялото абсорбира хранителните вещества по-добре и улеснява разграждането на мазнините и въглехидратите вие поддържате здравословно тегло. Плодовете на акай са богати на фибри, което също подобрява храносмилането.

4.50 / 294