Yandex
МЕНЮ
Кошница

Алфа-липоева киселина

49.00 лв.
Купи
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Едно от основните желания на хората е да имат мускулна маса, да постигнат нисък процент подкожни мазнини и да имат атлетично тяло. Дотук имаме основните си цели, поставили сме си граници какво сме готови да дадем за това под формата на време и усилия, остава само едно – да го изпълним максимално пунктуално, нали.

Е, лесното мина, започва изпитанието и не е голяма лъжа, че е добре да проверите запасите си от търпение и енергия и да не ги използвате веднага, защото всеки, който започва сега, започва ударно. Идва, обаче момент, в който ентусиазмът си отива и имате нужда от търпение и отдаденост, за да дойдат още по-добри резултати.

Освен тези две качества, обаче ще ви е нужно и доста голям диапазон от време, в който да се нагодите към тренировките, да си изградите стил на трениране и най-вече да чувствате, че правите нещата правилно. Иначе смисълът се губи доста.

Устойчивостта във времето е нещото, което трябва да ви води. Трябва да се стремите към по-голяма издръжливост, повече мускулна маса и по-малко мазнини (помнете целите, които поставихме в началото).

Ето, че ние от Workout.bg имаме точният продукт за онези от вас, които искат да постигнат комплексност.

Какво ще промени приемът на алфа-липоева киселина

Ако целта ви е да се храните основно с въглехидрати, които да ви помогнат да усвоявате протеина, приет от храната и под формата на хранителна добавка, както и за енергия по време на тренировка, вие трябва да приемате опасните въглехидрати, върху които контролът е доста труден.

Нещо повече – трябва да напаснете менюто си според нуждите си, а наистина контрол върху килограми по време на високовъглехидратно хранене си е доста висш пилотаж. За да качвате мускулна маса докато се храните с въглехидрати, а освен това да останете максимално чисти, то на вас ви е необходим истински помощник в лицето на веществото алфа-липоева киселина.

Освен, че подпомага контрола върху килограмите, суплементът с алфа-липоева киселина ще предпази клетката ви от свободните радикали и тяхното влияние. Т.е., това я прави мощен антиоксидант, който освен всичко останало, ще ви помогне не само да задържите мускулната си маса в период на чистене, но ще я покачи леко.

Защо да пазарувате от Workout.bg

Нещата, които знаем за хранителните добавки, нещата, които сме научили за тях с годините си опит по зали и многобройни разговори с дистрибутори, ние сме готови да споделим и с вас. Не ни е нужно да прочитате всичко ако то ви е досадно и смятате, че го знаете.

Правим го за всеки начинаещ човек, който има нужда от това да знае какво си закупува от нас. Правим го за всеки, който иска да научи нещо ново и изключително полезно за продуктите, които иска да закупи от нас.

Не искаме да се чувствате длъжни да прочитате всичко от до, но сме готови да ви споделяме неща, които ги няма дори и в тези текстове, поместени в Workout.bg. Просто ни изпратете запитване за някой конкретен продукт и ние сме готови да ви обърнем сериозно внимание.

Това ще ви помогне освен да обогатите знанията си, а и ще ви даде възможност да направите информиран избор за нещата, които ви трябват от нас. Не се притеснявайте ако нещо не ви е напълно ясно – знаем, че това е доста сложна сфера за хора, които тепърва идват в нея, искат да навлязат бързо и да постигнат резултатите си качествено и устойчиво.

Не можем да ви караме да купувате от нас на всяка цена, но поне следете информацията, която искаме да ви дадем, за да можете да сте напълно конкурентни на хората, които се опитват да ви убедят в нещо, което е напълно противоположно на нещата, които са казани от нашите експерти.

Всичко, което четете тук е напълно проверено и нашите експерти са го пренесли в сайта, за да може всеки, който се интересува, да го разбере, да знае какво си купува и да знае какво поставя в организма си.

Знаем, че е трудно и искаме да ви пожелаем успех в новото ви начинание – очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да вървим напред заедно!

Алфа-липоевата киселина е антиоксидант, който се съдържа в много храни и се произвежда естествено в тялото ни. Това е съединение, което се намира във всички човешки клетки. Проучвания са установили, че добавките подпомагат инсулиновата резистентност и помагат при увреждания на нервите.

Храните, които са богати на алфа-липоева киселина са спанак, броколи, картофи, домати, брюкселско зеле, моркови, цвекло и червено месо.

Добавките рядко причиняват странични ефекти. Може да усетите замайване, гадене или обрив. Добавките не бива да се приемат от хора, които страдат от диабет, тъй като могат да понижат кръвното налягане.

Алфа-липоевата киселина има антиоксидантни свойства. Тя понижава нивата на кръвната захар, намалява възпаленията и забавя стареенето на кожата. Освен това добавките с алфа-липоева киселина подпомагат отслабването.

Ако приемате лекарства трябва да се посъветвате с вашият лекар, преди да започнете да използвате добавки. Лекарства, които се отпускат без рецепта също могат да взаимодействат с добавките.

4.48 / 328