МЕНЮ
Кошница

Червена боровинка

Няма добавени продукти в тази категория.

Все повече и повече в наши дни става ясно, че много от хората страдат от системен недостиг на важни хранителни вещества, нужни на организма, за да протичат адекватно повечето жизнени процеси в тялото. Този притеснителен факт е много малък в сравнение с това, че нищо не се прави, за да се внесе промяна в нещата, които се случват с хората по света.

Наднормено тегло, висок холестерол, проблеми с бъбреците, кожата, косата, зъбите, ноктите и костите – все сериозни проблеми, на които е по-добре да се обърне сериозно внимание колкото се може по-рано. Нашият съвет е да намерите нещата, които са ви нужни, за да нормализирате телесното си състояние и да бъдете във форма.

Ако не знаете откъде да си набавите качествени хранителни добавки на ниска цена, то ние имаме решението – Workout.bg. Всичко, изложено тук, е внимателно подбрано, за да можете да се чувствате наистина ползотворни в залата и свежи и енергични извън нея.

В ежедневието е много важно човек да има достатъчно сили, за да завършва всяко нещо, с което се е захванал. Именно заради това ние се стремим да предлагаме качеството си на ниски цени, за да може всеки, който има желание да промени себе си, да се възползва лесно, бързо и удобно.

Защо да приемаме червена боровинка

червената боровинка се слави във фитнес средите като едно от най-полезните неща, които могат да съществуват на света. Тя представлява вечно зелен храст, който е висок около 40 см.

Ниското храстче, обаче ражда плодове, които могат да направят живота ви истински невероятен, а постиженията в залата да бъдат отмятани едно след друго. Листата на растението са елипсовидни, целокрайни, леко кожести и тъмнозелени на цвят.

Ползите от плода са многобройни като днес ще се опитаме да ви представим най-важните от тях. Червената боровинка влияе невероятно на предотвратяването в зародиш на множество възпаления.

Според експертни проучвания, плодът влияе благоприятно на стомаха, като там действа активно в борбата срещу много и различни инфекции. Този плод е един истински мощен антиоксидант, който ще предпази клетките по цялото ви тяло от сериозни увреждания.

За боровинките дори е доказано, че пазят тялото дори и от рак. При инфекция на пикочните пътища също можете да засилите сериозно приема на червена боровинка.

Тя действа активно и срещу атеросклероза, понижава високите нива на „лошия“ холестерол, като заедно с това действа силно и срещу появата на акне. Трябва ли да споделяме това, че укрепването на имунитета е една от задачите, с които плодчето се справя най-добре?

Хората, които страдат от подагра или с изменения с дегенеративен произход ще се избавят от проблемите си ако засилят значително приема си на червена боровинка.

Workout.bg – мястото за крепко здраве

За жалост, българинът изостава по все повече и повече здравословни показатели в сравнение със съконтиненталците си. Европа е място, където може да срещнете доста трениращи активно хора.

Аматьори, занимаващи се с трениране на различни спортове, както и хора, които се занимават професионално с тях, ще ви кажат, че здравословният начин на живот е най-доброто нещо, което можете да направите със себе си. Когато човек тренира някак си усеща силата във всяко нещо, с което се захване и в ежедневието си.

Не правете грешката да се застоявате и да хапвате от скука, защото тогава организмът веднага отвръща със същото безразличие към репутацията ви пред хората – чисто и просто напълнявате. Този процес стряска много хора и за жалост това пробуждане се случва чак след като е твърде, твърде късно.

За щастие, обаче науката е измислила ред начини да се справя с неприятното напълняване и това се крие в напълно безвредните хранителни добавки, чиито екстракти са един от най-големите помощници на човечеството за справяне с неволите на външния вид. Ние от Workout.bg знаем, че става все по-важно човек да изглежда колкото се може по-добре и заради това се роди и идеята за нашето съществуване.

Бъдете сигурни, че ние сме до вас в моментите, в които сме ви най-нужни, защото ви уважаваме за куража да се обърнете срещу себе си. Да имаш стимул да извървиш един от най-трудните маршрути на света е сложно нещо, но вие се справяте перфектно.

Заповядайте в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и спортни аксесоари и се възползвайте от ниските ни цени. Куп качествени продукти и артикули чакат да бъдат открити и закупени от вас – нашите обичани клиенти.

Добавките с червена боровинка са много ефективни при проблеми с инфекции на пикочните пътища. Освен това те подсилват имунитета, подхранват кожата, намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания, нормализират нивата на кръвна захар и предпазват от стомашни язви.

Червените боровинки съдържат съединения, наречени проантоцианидини, които пречат на бактериите да се прикрепят към лигавицата на уретрата и пикочния мехур. Ако бактериите не могат да се придържат към тъканите, те не се размножават и не причиняват инфекции.

Добавките много рядко предизвикват странични ефекти, но при някои хора може да се появят проблеми със стомаха. Ако приемате лекарства или имате проблеми с камъни в бъбреците ви препоръчваме да се консултирате с лекар, преди да започнете прием на добавки.

Антиоксидантните и противовъзпалителни съединения, присъстващи в червените боровинки, могат да подобрят паметта и координацията. Те са богати и на витамин С и подпомагат цялостното здравословно състояние на хората, които хапват боровинки или ги приемат под формата на добавки.

Според някои проучвания червените боровинки помагат за отслабването. Те са богати на фибри и човек се чувства заситен за по-дълго време.

4.51 / 204