МЕНЮ
Кошница

Джинджифил

28.95 лв.
Купи
66.00 лв.
Купи
38.00 лв.
Купи
41.95 лв.
Купи
26.95 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
В 21-ви век единственото, от което човек може да има нужда, е крепко здраве, което да му помага в ежедневието, а не да натоварва допълнително онези, които имат динамично ежедневие.

Ако вие сте от онези вечно движещи се хора по различни лични или професионални ангажименти, тогава имате нужда от сигурен помощник, който да се бори в името на успехите ви.

Какво, обаче, да направи човек, който ежедневно няма време за нищо, камо ли да си прави шейкове или други напитки, съдържащи мощни антиоксиданти или други активни съставки, пазещи неговия организъм? В такъв случай, в какъвто най-вероятно сте и вие, имате нужда единствено от ценен източник на енергия и сила за имунната ви система.

В наши дни човечеството е открило, изолирало и превърнало в мощни лекове някои от съставките, които в миналото са били меко казано недостижими. Е, едно от тези хранителни вещества ще разгледаме днес.

Джинджифилът е едно от онези хранителни вещества, които са буквално провъзгласени за изключително полезни и необходими на човечеството, за да се развива то възможно най-правилно не само в здравословен, но и в спортен план.

Някои от най-добрите спортисти от различни сфери са споделяли неведнъж, че приемат усилено екстракт или естествен корен от джинджифил.

С какво ще ни помогне тази хранителна добавка

Както загатнахме още от началото, все повече хора водят много забързан начин на живот. Динамиката на ежедневието расте, а почивката става все по-голям мираж.

До такава ниска степен си почиват хората, че вече рядко имат време, което да отделят за себе си или за своите близки. Това е напълно нормално и няма как човек да има необходимата финансова стабилност без да отделя достатъчно голям времеви ресурс от себе си.

Трябва ли, обаче, това да струва здравето ни? Старите хора казват, че никога не са разбирали онези млади, които печелят супер много пари като дават здравето си.

„За какво са им тези пари, като ще ги изхарчат по лекари?“ – казват бабите и дядовците. Всеки ги е чувал, но не всеки ги разбира, особено онези, които знаят как да си управляват времето.

Какъв е ключът към правилното разпределение между усилия и почивка? Има ли тайна съставка, която да ни носи едновременно и здраве, и свободно време, и успехи в работата?

Тук, ние от Workout.bg се намесваме с нашата експертиза и сме готови да ви дадем правилната насока към постигането на успехи на няколко фронта. За нас никога не е било проблем човек да се представя добре на няколко фланга и знаем, че за да е успешен и да се чувства добре, човек трябва да дава еднаква част от себе си на няколко места – това е тайната на успеха в 21-ви век.

Джинджифилът е едно от добре известните вещества, но е по-познато като подправка в кулинарния свят. Тя, както отново възрастните знаят, се е използвала за лекуването на най-различни здравословни проблеми.

Изведнъж, обаче, с повишаването на ентусиазма за трениране и сред обикновените хора, рязко джинджифилът се превръща от подправка в хранителна добавка. Той присъства в десетки кулинарни рецепти, предназначени главно за здравословно мислещи хора и такива, които спортуват много активно.

Да, сега напълно нормална реакция е да се запитате защо в репутацията на джинджифила има такава огромна разлика и отговорът се крие в това, че той има редица благоприятни ефекти върху здравето на човека. Коренът джинджифил се използва не само като хранителна добавка, (както ще го срещнете в страниците на Workout.bg) а и като суров корен в магазините за плод-зеленчук.

Диуретичният ефект на корена е добре познат. Умението му да стимулира извеждането на течностите, които обикновено се задържат в тялото е много харесван от хората, които го приемат.

Ако започнете да приемате активно и редовно джинджифил, независимо от формата му, вие ще се насладите на неговите пречистващи ефекти спрямо тялото ви. Ще усетите и как изгаряте мазнини и съответно отслабвате без да се напрягате във физически аспект.

С минимално движение вие ще достигате желаните резултати с тялото си и ще успявате да го моделирате както си пожелаете. Едновременно с всичко останало, ще имате енергия да се справяте с всякакъв вид тежки тренировки в залата, а това е нещо, което комбинирано с отслабване, е ефект, търсен от страшно много хора.

Едно от нещата, които хората не знаят, е това, че джинджифилът може да бъде консумиран по всякакъв начин – на прах, на масло, като сок, след изсушаване и т.н. Ако не можете да търпите странния му вкус (който за някои дори е квалифициран като отвратителен), винаги можете да си го набавят под формата на хранителна добавка.

Как да приемаме джинджифил правилно

Някои експерти заявяват категорично, че джинджифилът е твърде мощен антиоксидант със сериозен детокс ефект. Цялостно погледнато, тази сила е благоприятна за тялото ни, но ако се прекали с приема на джинджифил, ние можем и да си навредим.

Натрапчивият леко пикантен вкус на джинджифила донякъде пречи с него да бъде сериозно предозирано. Това, естествено, не означава, че при правилно подправяне на вкуса (пчелен мед, когато пием чай от джинджифил, например) ние не можем да прекалим.

Въпреки факта, че е доста мощно вещество, няма точно упомената доза или цялостна схема, по която да се приема. Учените са провели доста проучвания върху този продукт.

При изолирането на джинджифила в хранителна добавка, повечето производители съветват крайния потребител да приема по 1 капсула до 30 мин. преди главно хранене за деня (сутрин, обед или вечеря). Според някои експерти джинджифилът има много ободряващ ефект и заради това препоръчват той да не се приема преди вечеря, за да нямаме проблеми с набавянето на качествен сън.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Пазаруването в условия на толкова развит онлайн пазар никога не е било по-лесно. Естествено, ние от Workout.bg сме силно устремени да се усъвършенстваме още повече в някои аспекти.

Не крием, че опитът ни през всички години, в които се занимаваме с онлайн продажби на хранителни добавки и стоки за фитнес света от всякакъв аспект, са ни развили до степен, в която да не изпитваме проблеми по отношение на задоволяване на клиентските нужди. За нас няма никакво значение кога е поръчан продуктът, ние ще ви го доставим в идеални срокове.

От вас се иска просто да ни гласувате нужното доверие при първия ви досег със сайта ни. Нататък ви гарантираме, че ще изградим стабилна връзка търговец-клиент, за да можете да сте напълно сигурни в качеството, което ви предлагаме.

Изследванията показват, че джинджифила е една от най-здравословните и вкусни добавки. Той притежава антиоксидантни, антимикробни, противовъзпалителни и антиалергични свойства. Той има редица полезни ефекти върху здравето – улеснява храносмилането, облекчава гаденето и мускулните спазми, предпазва от настинки и има противовъзпалително действие.

Препоръчва се да консумирате най-много 3-4г. на ден от добавки и храна. При бременни жени, консумацията е по-малко, затова те трябва да се консултират с лекар, преди да започнат прием.

Ако консумирате твърде много джинджифил може да получите киселини, диария и стомашни неразположения.

Изследванията в тази област са сравнително нови, но според последните проучвания джинджифилът се отразява добре на хората с диабет и понижава нивата на кръвната захар. Той намалява и нивата на лошият холестерол и понижава рисковете от сърдечни заболявания.

Джинджифилът е безопасна добавка, но ако приемате лекарства трябва да уведомите вашия лекар, за да бъдете спокойни за здравето си.

4.50 / 208