МЕНЮ
Кошница

Коензим Q10

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Все повече в 21-ви век се задават проблеми със сърдечно-съдовата система. Болестите, които могат да се разраснат в тази част на организма почти винаги завършват с фатален изход, което наистина означава, че проблемите трябва да бъдат решени възможно най-бързо.

Един от най-добрите методи за лечение все още си остава превенцията и пиенето на различни добавки профилактично. Всичко това си е доста сериозно ниво грижа за организма, което прави хората, които я прилагат наистина сериозно заинтересовани за себе си.

Ние от Workout.bg сме напълно сериозни, когато говорим за нещата от рода на профилактиката, защото те са важни, за да може наистина да доживеем до момента, в който цифрите на тортата за рождения ни ден ще са доста големи. Всеки иска дълголетие, но какво е готов да даде за него.

Нещата, с които ще помогне коензим Q10

Има вещества като Коензим Q10, които наистина могат да бъдат доста сериозен помощник в битката с проблемите в една от най-уязвимите зони на тялото ни – сърдечно-съдовата система. Ние като истински пазители на телата на нашите потребители, ви препоръчваме този продукт, за да сведете до минимум рисковете от това да станете жертва на болест, за която дори и не знаете.

Знаете ли, че 60% от смъртността в България е именно заради проблеми със сърдечно-съдовата система? СоQ10, както е и химичното изразяване на елемента, който разглеждаме днес, важно съединение, чиято важност е сравнявана с тези на водата и кислорода.

Най-често този елемент се използва за производството на енергия в клетките и спомага за предотвратяване на някои от най-смъртоносните явления при хората – начело с инфаркта. Инсулт и висок холестерол също няма да са причинители на тревоги във вас ако увеличите със съвсем малко приема си на Коензим Q10.

Здрава кожа, бистър ум и много голямо разстояние между вас и хипертонията – това са само част от други обещани ефекти при приема на коензим Q10.

Workout.bg – всичко за здравето и красотата при нас

Всеки човек има нужда от това да се чувства млад, енергичен, красив и изпълнен с желание за живот. Дори и да не го оценяваме, имайте предвид, че всеки ежедневно покорява различни върхове.

Дали ще успеете да изтичате, за да хванете по-ранния автобус, дали ще изпреварите времето и ще закарате по-бързо децата на училище и така ще имате време да пиете едно кафе на спокойствие преди работа – няма значение.

Всички тези малки неща са си успехи, независимо, че не са вдигане на повече килограми в залата. Да си родител, да си шофьор в голям град, да успяваш да сместиш и един час за фитнес след работа, да си любящ партньор, да си истински приятел – синхронизирането на всички тези неща са си чиста доза успехи в личен план.

Ето защо е важно всеки да разполага с пълната си доза време, което да успява да използва по свое лично усмотрение. За да можете да сте здрави и да изпълнявате ежедневните си задължения, ние от Workout.bg сме направили така, че сайтът ни да може да покрие всички ваши потребности, че и признаваме си – малко отгоре.

Целта ни е сайтът ни да е оптимално лесен за употреба, за да можете вие – нашите лоялни клиенти да го използвате по предназначение. По този начин да откривате лесно нещата, които трябват на един човек, независимо дали той има нужда от покачване на чиста мускулна маса или сваляне на килограми.

Естествено, има и трети тип спортуващи, за които бе предназначен този текст днес. В настоящото четиво ви представихме едно вещество, което ще ви помогне идеално за укрепите здравето си и да го направите абсолютно подходящо за покоряване на ежедневни върхове.

Очакваме ви в нашето огромно спортуващо семейство, за да бъдете посрещнати топло и изпратени с точно онова, което ви е необходимо. Заповядайте!

Коензим Q10 е антиоксидант, който тялото произвежда. Той е важен за растежа на клетките и помага на тялото да преобразува храната в енергия. Най-много Коензим Q10 има в сърцето, черния дроб, бъбреците и панкреаса. С напредване на възрасата нивата на Коензим Q10 в тялото намаляват.

Добавките са безопасни, но ако не се приемат според указанията на производителя, могат да предизвикат леки странични ефекти. Те включват: гадене, диария, главоболие, умора, обриви, безсъние и загуба на апетит.

Коензим Q10 се използва най-често при сърдечна недостатъчност, високо кръвно налягане, мигрени и паркинсон. Има проучвания, които доказват, че Коензим Q10 е ефективен при високи нива на холестерол, диабет и заболявания на венците.

Коензим Q10 не бива да се приема от деца под 18 години. Той трябва да се приема с храна, съдържаща мазнини, за да може тялото да го усвои. Добавките са безопасни и рядко има странични ефекти. Въпреки това не се препоръчва прием по време на бременност и кърмене, тъй като няма достатъчно изследвания.

Растителните масла, месото, рибата, фъстъците, броколите и спанакът са естествен източник на Коензим Q10. Хапвайте тези храни по-често и ще се чувствате по-енергични.

4.48 / 263