МЕНЮ
Кошница

Ресвератрол

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Все по-голям проблем човечеството среща при запазването на имунната система наистина стабилна. От този проблем произтичат още куп такива, които може и да са с далеч по-страшни последствия.

Естествено, ние от Workout.bg не ви съветваме да тествате организма си докъде може да стигне с това да се пази сам. Освен всички останали вредни фактори, повечето хора си предписват сами определени медикаменти, с които да „подсилят“ имунната си система, но постигат обратния ефект.

За жалост, всеки в днешно време стана лекар, фармацевт, адвокат и политик. Това води след себе си всички проблеми, които съпътстват поколението ни.

За щастие, все повече проучвания започват да се водят по темата с хранителни добавки, които да успеят я да забързат метаболизма, я да подсилят имунната система или пък да укрепят общото здраве и да доведат до огромно тонизиране на тялото.

В настоящия текст ще ви запознаем именно с едно такова произведение на науката. То не е нито екстракт, нито смес – то е нещо в златната среда.

Защо да приемаме ресвератрол

Ресвератролът е цял растителен комплекс, който е изключително богат на огромно количество антиоксиданти. За първи път този тип комплекс е открит в любимия на много хора плод – грозде.

Това е вещество от полифенолен тип, което има адски интересна биоактивна форма. Ако засилите неговия прием, то ще „виновно“ за повишаване на общото ви здраве.

Антиоксидантните му свойства също са много добре познати на хората, занимаващи се с неговите проучвания. Ако по време на грипна епидемия чуете някой да ви посъветва да ядете повече грозде, то не бързайте да му се смеете – прав е.

Някои растения произвеждат ресвератрол с цел защита в отговор на стреса, изсипващ се над тях. Ако има силна UV радиация (много слънчеви лъчи обливат растението), то със сигурност ще произведе ресвератрол.

Гроздето, както може би се сещате, е облъчвано от слънцето през целия си престой на лозите. Антибиотичният ефект на веществото също би могъл да се използва при проблеми с имунната система на човека.

Ако страдате от тежки болести като захарен диабет, затлъстяване, няколко вида рак (сред тях е и този на гърдата), метаболитен синдром, хипертония, Алцхаймер и т.н., приемът на веществото е меко казано задължителен.

При бъбречни заболявания и ринофарингит се съобщава за огромен напредък ако редовно се приема ресвератрол. Ако искате да защитите сърдечно-съдовото си здраве, то няма какво да чакате – снабдете се с веществото и го приемайте възможно най-много.

Антихолестеролните и антитромботичните действия на ресвератрола са всепризнати от учени и медицински лица, работещи във всякаква сфера. Някои ракови заболявания като левкемия, рак на гърдата и рак на белия дроб са свързани с тотално неконтролирана пролиферация на определени клетки и възпалителни процеси в тях.

Ако искате тези възпаления да намалеят или изобщо да изчезнат, то бъдете така любезни към тялото си и просто атакувайте ресвератрола. Той ще бъде вашата опора в битката срещу така нежеланите ракови образувания.

Все повече компании започват да включват веществото в състава на определени козметични продукти. Това е с цел подсилването на кремовете против стареене.

Ако мажете лицето си с продукт, съдържащ екстракт от ресвератрол, нещата за кожата ви ще се подобрят драстично и няма да изпитвате трудности да запазите блясъка и красотата на кожата си.

Доверете се на нашите продукти, които имат вземане-даване с ценния ресвератрол.

Workout.bg – кои сме ние, в какво вярваме

Без значение от колко време се занимавате със спорт, екипът на нашия магазин смята, че сте напълно достойни да приемете новото си Аз без никакъв проблем. Въпросът тук е как.

За огромно съжаление, повечето хора се отказват още в самото начало. Започват изключително силно, всичко е сякаш на шега и се прави изцяло за удоволствие.

Изведнъж, обаче стимулът си отива безвъзвратно и всичко спира по-бързо отколкото е започнало. Този момент е поредния удар по увереността на човека, който е решил да промени живота си, но разбира, че няма да успее и този път.

Съжалението в очите е огромно, започва едно постоянно убеждаване, че проблемите са заровени дълбоко в психиката и от там няма изкореняване. Там ли са, обаче проблемите или нещо друго носи основната вина за трудностите в спортуването и по-точно в продължителността на спортната активност?

Според нас от Workout.bg основните пречки се коренят в това, че в подборът на хранителни добавки липсва какъвто и да е ред. Дисциплината на потребителите е под всякаква критика – всеки купува всичко, чиято опаковка изглежда добре и не си дава сметка какво точно взима.

Сдобиването ни с нова хранителна добавка трябва да бъде придружено с изключително проучване на всички аспекти – ползи, вреди, цели и евентуални странични ефекти. Ако искате да редуцирате тегло цялостно, едва ли ще ви е нужно да си купувате добавка за телесна маса.

Нелогичността при покупката на суплементи влияе адски много на организма и скоростта, с която се постигат целите на трениращия. Това може да повлияе изключително на целия тренировъчен процес и не е зле да се обмисли добре всяка ваша стъпка в магазина за хранителни добавки.

4.51 / 152