Yandex
МЕНЮ
Кошница

Зелен чай

29.00 лв.
Купи
80.47 лв. 114.95 лв.
Купи
27.96 лв. 34.95 лв.
Купи
16.56 лв. 20.70 лв.
Купи
52.00 лв. 65.00 лв.
Купи
35.70 лв. 42.00 лв.
Купи
79.00 лв.
Купи
41.56 лв. 51.95 лв.
Купи
31.00 лв.
Купи
44.99 лв.
Купи
23.16 лв. 28.95 лв.
Купи
21.99 лв.
Купи
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)

В съвременния свят има все по-малко стабилни източници на качествени хранителни вещества. Единственото нещо, което страда от тази неприятна ситуация е здравословното състояние на хората.

Няма спасение за онези, които не спазват някакъв хранителен режим или поне малко не се съобразяват с нещата, които ядат. Няма спор, че на повечето хора не им остава абсолютно никакво време за това да се раздават в името на здравето си.

Дали само заради времето, или просто няма необходимите знания, които да вложат в името на това да се справят адекватно във времето занапред – ние със сигурност не знаем, но имаме точното решение и за двата случая. За онези от вас, които не разполагат с необходимото време, имаме невероятните хранителни добавки, а за онези, на които им липсват знания – добре дошли в енциклопедията Workout.bg.

Повечето от хората, които работят в името на развитието на този сайт, са изцяло съсредоточени в това да правят живота на клиентите си все по-лесен и по-лесен. Това се постига само и единствено с много четене на различни статии и много желание в името на постигането на перфектното крепко здраве.

Защо да засилим приема на зелен чай

Зеленият чай е една много важно за развитието на супер много процеси в организма. Много хора се интересуват от това как едновременно да повдигат имунитета си и заедно с това да не приемат супер много непознати хапчета.

Това се постига много трудно според по-големия процент, запитани на тази тема. Напоследък, обаче, лесно може да се забележи това, че все повече хора посягат към уж използваните за лечение билки.

Тези билета започнаха все повече и повече да се използват за отслабване и като цяло за редуциране на излишните килограми. Няма спор, че това е нещо напълно нормално, защото при цялото това разнообразие на хранителни добавки, което ни е заляло, хората се опитват да намерят органичното сред всичко останало.

Нека, обаче, да разгледаме истинските ползи на този зелен чай, които го отличават от останалите продукти и го правят доста по-добър. Важно е да се знае за него, че дори и в ниски дози, той благоприятства работата на сърдечносъдовата система в човешкото тяло – нещо, което го прави страхотен съюзник в борбата с тежки заболявания като аритмия, например.

Артеросклерозата , метаболитния синдром и диабета просто нямат шанс срещу зеления чай, което е още едно невероятно предимство за него. Антиоксидантният ефект, който има зеленият чай го поставят на едно от челните места в списъка на препоръчваните редовно неща от лекарите.

Пациентите се радват да чуят това, че може да се лекуват с билки в този свят, който постоянно се опитва да ни внуши, че ние трябва да разчитаме единствено и само на хапчета. Дотук дори не сме засегнали и високото съдържание на минерали като карлций, магнезий, желязо и хром.

След това идват невероятните вещества като кофеин (ще сте винаги будни и няма да се оцветяват зъбите при консумация, както при кафето). Теоброминът и теофирлинът са две вещества, които се включват в списъка на съдържащите се в зеления чай метилксантини.

Тук нямаме високо съдържание на линолова киселина. Тъй като зеленият чай се оставя да изсъхне преди да се консумира, вие няма да приемате различни тежки примеси или химикали, които евентуално биха могли да полепнат по листата докато са в естествената им среда.

Кое може да ни накара да пазаруваме от Workout.bg

Дълго време сме се опитвали да направим най-доброто и да го дадем на своите клиенти – нещо, което все по-малко търговци правят. Всеки бърза да даде на клиента нещо, чието качество не е изяснено докрай и не може да се твърди, че наистина действа.

Винаги хората се стремим първо да покажем нещо, а чак след това да говорим за това дали то изобщо върши работа. Именно заради това, ние от Workout.bg вече спряхме да гоним време, а само и единствено качество, за да може вие – нашите клиенти да се чувствате по-добре от всякога, когато пазарувате при нас.

Търговците винаги са били достатъчно хитри, за да прилъжат поредния неинформиран достатъчно клиент да пазарува без да знае какво купува. Всичко е в името на интереса на търговеца и неговата облага, но редно ли е това.

Ако трябва да сме честни, това е едно от нещата, срещу които най-много се бунтуваме, защото клиентът заслужава единствено и само уважение за това, че е готов да се довери безрезервно. Запазването на взаимното доверие също е важен момент от пазаруването и за нас то е от съществена важност.

Нека сега да поговорим за нашите ценности, защото за нас е изключително важно да ни познавате преди да сте сигурни, че можете да ни се доверите. Най-добрите търговци са онези, които правят така, че клиентът да знае на 100%, че неговите желания и изисквания ще бъдат изпълнени без условия.

ние искаме да получавате бързо и безпроблемно поръчаните от вас стоки. Заради това работим ежедневно в името на това да забързаме доставките си до вас и в рамките на един работен ден всичко, което сте поръчали, да е при вас.

4.54 / 219