МЕНЮ
Количка

Pro Series Protein Bar

Pro Series Protein Bar
Pro Series Protein Bar
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Pro Series 85 грама, 1 доза
3.79 лв.
без ДДС: 3.79 лв.

Опции

Купи

Какво е нужно, за да изваете перфектните форми на тялото? Упоритост – със сигурност. Подходяща среда – несъмнено. Изригваща енергия – определено.

Последният споменат елемент е вероятно и най-необходимият, за да могат усилните тренировки да ви се отплатят максимално.

Ако изразходвате голяма част от енергията си във фитнес залата и след това усещате, че сте напълно изтощени, то протеиновият бар FIT SPO Pro Series / Protein Bar [85 грама, 1 Доза] е това, което сте чакали в дни на най-изморителни фитнес сесии.

В онлайн магазина на Workout.bg ще получите всичко необходимо – качествени продукти и полезни съвети.

Как FIT SPO Pro Series / Protein Bar [85 грама, 1 Доза] допринася за функционирането на организма

Всички знаем, че диета се пази трудно. Не всичко е по вкуса ни, изключено е да ядем насила нещо, което не ни доставя удоволствие.

Да, ясно е, че трябва да водим здравословен начин на живот, а той не се състои само в редовното спортуване. Хранителният режим също е от съществено значение.

Протеиновият бар FIT SPO Pro Series / Protein Bar [85 грама, 1 Доза] е алтернативата, която досега не сте успявали да намерите.

Богатият на калциев казеинат, суроватъчен протеин концентрат и соев протеин изолат състав ви позволява да се чувствате сякаш тренировките във фитнеса са минали неусетно.

За да може приемът му да не се усеща просто като задължение, протеиновият бар може да бъде и десерт, когато вие пожелаете.

Малкото количество захар (под 1 грам) го прави полезен за организма, като същевременно не го прави безвкусен и труден за хапване.

Workout.bg – доверете се на професионализма

Ниските цени за нас са закон, за да могат нашите клиенти да се чувстват напълно удовлетворени. Сигурни сме в качеството на продуктите, които предлагаме, затова редовните промоции и изгодните цени са това, което можем да ви дадем.

Заповядайте в Workout.bg!

Информация за продукта
Разфасовка 85 ГР
Производител FIT SPO
Хранителни стойности
Калории 306.67 ккал
Белтъчини
Протеин 30.18 ГР
Въглехидрати
Въглехидрати 30.47 ГР
От които захари 0.48 ГР
Мазнини
Мазнини 11.82 ГР
От които наситени 4.86 ГР
Сол
Сол 0.06 ГР

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър