МЕНЮ
Количка

Степери

Няма добавени продукти в тази категория.

Нашият онлайн магазин винаги се е отличавал от останалите поради една единствена причина – можели сме лесно и бързо да предложим неща, които другите в бранша не са и мечтали. Истината е, че всеки човек може да дава и още, и още от себе си, но ако няма никой, който да го подкрепи, то тогава нещата са просто изгубени.

Сега, когато вече сме фактор на българския пазар за хранителни добавки и спортни фитнес аксесоари, се чувстваме успешни и истински доволни от работата си. Подкрепяме се взаимно с вас и това води до перфектни резултати!

Защо да разгледате точно нашите степери

Нашите степери са не само едни от най-качествените, но и правят тренировките в домашни или фитнес условия много по-приятни, лесни за постигане и най-важното – правилни. Резултатите не идват от много тренировки, а от правилно извършени такива.

Ние винаги сме били поддръжници на устойчивите резултати, така че бъдете от хората, които градят наистина сериозно в тази посока. Това е същият онзи аспект, в който се опитваме да се развиваме и ние.

Правим всичко с желание, а името Workout.bg е точно зад вас, когато се съмнявате в собствените си възможности. Доверете се не само на нашите степери, а и на останалите ни фитнес уреди и аксесоари.

Workout.bg – магазинът, който ще ви свърши работа

Ние сме от онези магазини, които винаги са се опитвали да дават на своите клиенти точно онези неща, от които потребителите са имали нужда. Нито веднъж не сме се замисляли дали е редно да продаваме неща, които нито един човек не търси, само защото ни е хрумнало, че в тях евентуално би имало изгода.

Не можем да си представим да прескочим възгледите си, защото всяко наше изпълнение на дадена задача е споходено с идеята за успех. Тук нямаме предвид онзи материален успех, а визираме само и единствено удовлетворението на клиента – такова, каквото трябва да бъде.

Единствено продиктувано от щастието в очите, доволната усмивка и най-важното – крепкото здраве, което излъчва всеки един наш потребител. Ето тогава ние се чувстваме изключително доволни и щастливи от свършената работа – така, както пожелаваме на всеки наш конкурент да се чувства, когато прави каквото и да е било.

Имало е и времена, в които сме се чувствали безгрижно, имало е и времена, в които сме се чувствали неуспешни или пък неудовлетворени, но всичко, което сме правили, е било с цел да сте удовлетворени вие – нашите верни и лоялни потребители. Никога не сме можели да си представим, че нещата ще стигнат до тук, където вие разчитате единствено и само на нас!

Очакваме ви!

Степените са проектирани със системи за съпротивление, които ви позволяват да тренирате и да намалите до минимум вероятността да увредите мускулите и ставите си. Бягането нагоре и надолу по стълбите може да навреди на глезените и коленете ви.

Мини степерите са здрави и издръжливи. Те струват много по-малко от големите и са много лесни за използване и пренасяне. С тях можете да направите страхотна тренировка в къщи, без уреда да заема голямо пространство в дома ви. Мини степерите са леки и се съхраняват лесно.

Редовните тренировки със степер ще подобряват здравето на сърцето и ще тонизират и укрепят мускулите в долната част на тялото. Освен това тренировките със степер ще ви помогнат да отслабнете. Ако тренирате редовно и намалите дневния си калориен прием ще видите ефекта от тренировките много бързо.

И двата уреда имат своите предимства. Резултатите зависят от начина, по който се използват. Степерите са подходящи за хора, които нямат много пространство за фитнес уреди. Хората, които имат проблеми със ставите ги предпочитат пред бягащите пътеки. Степерите могат да се използват от цялото ви семейство и да ви помогнат да получите тялото, което винаги сте искали.

По време на тренировките със степер работи цялото тяло, но основното натоварване е върху долната част. С тях ще работите за стягане на дупето, ще укрепвате мускулите на бедрата и ще отслабвате.

4.51 / 191