Yandex
МЕНЮ
Кошница

Лутеин

35.80 лв.
Купи
18.79 лв. 23.49 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Съвременният начин на живот изисква дълго време стоене пред екрана. Дали пред този на лаптопа или на телефона, ние прекарваме часове взирайки се в изкуствена светлина. Това влияе много на състоянието на нашето зрение. Поради тази причина много хора търсят ефикасно решение, с което да защитят зрението си или да го подобрят.

В портфолиото на Workout.bg ще намерите хранителни добавки със съдържание на лутеин. Това е ценно вещество, което има благоприятен ефект върху зрението и здравето на очите.

Лутеинът е известен още като „витамин за очите“ и представлява органичен пигмент, подобен на останалите каротеноиди. Това е едно от основните съединения, които се намират в ретината на окото. Лутеинът осигурява защита на окото и така допринася за доброто зрение.

Ние добре знаем, че активните спортисти държат изключително много на физическото си развитие, но зрението и здравето на очите също не е за подценяване. А дори и да не прекарвате часове във физическа активност е важно да запазите състоянието на зрението си, особено ако прекарвате много часове пред екрана.

Какво се съдържа в лутеин комплекс

Лутеин комплекс е най-добрата комбинация от хранителни добавки на пазара за поддържане за остротата на зрението. Приемът на хранителни добавки от този тип намалява риска от развитие на катаракта и възрастова макулна регенерация.

Лутеин за очите допринася за укрепването на капилярите и осигурява по-добра защита срещу образуването на тромби в ретината. По този начин съединението подпомага функциите на окото и подобрява зрителната острота.

Интересно е да отбележим, че приема на лутеин комплекс подобрява приспособимостта на окото към светлина и тъмнина. Това прави сиплементите от този тип препоръчителни за прием от професионални шофьори, на които често им се налага да пътуват през вечерта.

Лутеин за очи е подходящ и за синдрома „уморено око“. Това състояние се наблюдава при интензивна работа с компютър или прекомерно стоене на изкуствено осветление.

Лутеин цена и суплементи от Workout.bg  

Ние ви предлагаме някои от най-качествените хранителни добавки със съдържание на лутеин на пазара. Те са част от портфолиото на световно известни производители, което е гаранция за тяхната ефективност. Цената на суплементите е достъпна за клиентите на нашия онлайн магазин.

Natural factors lutein 40 mg съдържа екстракт от невен, в който има високо количество лутеин. Приемът на тази хранителна добавка ще осигури на цялото ви тяло силна доза антиоксиданти, които да се преборят със свободните радикали в организма ви.

Allnutrition luteinall | eye formula е също подходяш суплемент за всеки, който работи пред компютър и прекарва дълги часове взирайки се в екрана.

Може да поръчате и двата продукта от онлайн магазина на Workout.bg.

4.53 / 308