МЕНЮ
Кошница

Лутеин

35.80 лв.
Купи
23.49 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Няма комплексна хранителна добавка, но има комплекс от хранителни добавки. Днес ще си поговорим за смесването на хранителни добавки и по-скоро ще поговорим за успешните колаборации между тях.

Лутеинът е един от най-важните материали за здравословното развитие на очите. Той не е комплексно вещество, но за сметка на това влиянието му е разпространено в няколко важни посоки.

Това, от което имате нужда като активно трениращи, е да бъдете наистина в едновременно развитие на всичките си групи органи – волево или неволево контролирани. Това е необходимост, която има всеки, така че веществото лутеин ще ви осигурява очното здраве.

Налягането в очите докато вдигаме тежести е наистина огромно. Разбира се, това може и да е опасно ако имате проблеми с очите (минала операция или някаква оперативна намеса на очната кухина).

Ние от Workout.bg знаем колко е важно за вас да сте отлични във всеки аспект, така че сме готови с по-комплексните си предложения, за да се чувствате уверени, че можете да постигнете всичко в спортен план.

Защо да включим лутеин в суплементариума си

Мускулната маса е важна, храненето е важно, спането е важно, но защо да правим всичко това ако не виждаме, ако не чуваме и не можем да помиришем вкусната храна или ароматът на природата по време на сутрешния си крос?

За да се чувствате уверени в тренировъчната си програма, вие трябва да полагате грижа и да се отнасяте с уважение към всяка част от тялото си – независимо дали ефектът ще се забелязва от околните или не.

Да, никой няма да се захласва по вас от това колко са здрави очите ви, но за да се радвате на общо комплексно здраве лутеин ще е нещото, което ще промени играта за вас към хубаво!

Workout.bg – имате нужда от промяна в живота си

Вие тренирате сериозно от няколко години насам? Вие имате невероятни постижения в спорта, които все още не ви задоволяват напълно?

Искате резултати, които да ви накарат да бъдете още по-добре изглеждащи на външен вид? Тези резултати, обаче така и не идват, а вие ги очаквате твърде дълго време, през което, обаче хвърляте адски много ресурси – време, пари и усилия?

Ако тихо и леко срамежливо кимате в знак на съгласие като отговор на горните въпроси, то вие имате нужда от помощ, която да ви се окаже чрез промяна на някои навици. Ако всички тези горни твърдения са верни за вас, то вие най-вероятно не си давате нужния сън, от който има нужда тялото ви.

Ако горните твърдения важат и за вас, то най-вероятно имате нужда от някое и друго вещество, което да ви помогне в аспект възстановяване. Все пак помнете, че мускулите и развитието не се случват по време на тренировка, а по време на възстановяването от нея.

Най-нужното нещо, което повечето хора забравят да правят, е почивката. Тя не е губене на време, както повечето хора смятат – тя е нещото, което ще ви избави от преумората, помен от претоварване няма да има, излишният стрес ще изчезне, а най-важното е, че ще сте активни и извън залата.

След всяка тежка тренировка организмът се нуждае от равна по интензитет и размер почивка, така че не нарушавайте правопропорционалния баланс на организма и бъдете приятел с него. Във връзка с това, ние ви очакваме на нашия онлайн магазин Workout.bg, за да изберете своя пакет от хранителни добавки, които ще ви помогнат да достигнете по-лесно до своя максимум.

4.53 / 308