МЕНЮ
Кошница

Кверцетин

114.95 лв.
Купи
81.80 лв.
Купи
92.00 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Едно от най-важните неща, които трябва да поддържаме в наистина много добро състояние докато сме в процес на резки промени във физическото си състояние, това е имунната система. Тя е с основен принос да сме здрави в генерален план.

Общото ни здравословно състояние зависи главно от това какво правим за тялото си, когато се възстановяваме. Един от най-успешните начини за възстановяване си остава набавянето на достатъчна доза сън.

Не е тайна, че всеки един път, в който се наспиваме добре, това е абсолютно обещание, че всичко през деня ни ще бъде наред и ще можем да се чувстваме изключително свежи през целия ден. Каквото и да правим, ние ще усещаме огромен прилив на енергия, работата ни ще спори, а ние ще успяваме да завършваме докрай всяко едно наше занимание.

Няма спор, че работата ни с клиенти ни е научила да се справяме във всякакви ситуации, но едно от нещата, с които изпитваме затруднения, си остава това да научим потребителите си, че трябва да се стремят не към перфектната външна форма, а към вътрешния организмов комфорт.

Стремежът към внушителен вид на тялото е хубаво нещо, но ако го примесим с доброто си отношение към вътрешните органи, тогава успехите ни са в кърпа вързани. Не се притеснявайте от това, че невинаги ще сте напълно готови и физически в кондиция за тежки тренировки.

Нормално е, когато сме напълно естествени в развитието си (тренираме чисто) да изпитваме известни трудности да изпълняваме всичко, което сме си заложили в тренировъчната си програма. Без отчаяние, защото имате най-добрия партньор в лицето на Workout.bg.

Защо да приемаме кверцетин

Флавоноид дериват от растителен произход или познато още като кверцетин е едно изключително непознато, но страшно полезно вещество, което се използва като суплемент при активните спортисти от професионално и аматьорско ниво. Неговото съществуване се свързва най-вече с изключително обширния си списък от ползи за имунната система и благоприятното състояние на стомаха.

Това вещество освен всичко останало, ще поддържа и костите ви в невероятно състояние и ще направи доста антиалергенни намеси в организма ви. Антиоксидантните свойства на веществото кверцетин са добре познати на специалистите по лабораториите.

Ще получите невероятните свойства на кверцетина и ще ги изпитате върху тялото си само ако го приемате стриктно и без пропуски в ежедневието ви. Това, че е напълно безопасна означава, че ще трябва да приемате продукта и да чакате той да се натрупа в тялото ви.

Антиоксидантният ефект се проявява в това, че той ще изчисти организма ви от свободните радикали и техните влияния.

Workout.bg – нещата, от които има смисъл в спорта

Има само още няколко неща, които искаме да ви кажем и те са свързани с това да запазите разума си по време на тренировъчен процес. Не се изсилвайте с килограмите на свободните тежести, които употребявате.

Не прекалявайте и с начина, по който тренирате – големият обем на тренировката не винаги означава и задължителни успехи. Той може да доведе единствено до претрениране.

Бъдете умни в тренировъчния процес, а за суплементите си се доверявайте единствено на доказани имена на пазара. Те са единствените източници на хранителни добавки, които просто няма да ви предадат.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин Workout.bg, за да бъдем основната причина за вашите спортни успехи!

4.48 / 219