МЕНЮ
Количка

Гейнъри

Производител: Kevin Levrone
Смятате ли, че се раздавате много в тренировъчния процес? Ако да, то защо мускулната ви маса не е толкова голяма, колкото сте планирали в началото? Всъщност, вината не е задължително да е във вас. Грешката най-вероятно е минимална и има една съставка, която може да отключи целия потенциал на органи..
164.95 лв.
без ДДС:164.95 лв.
Производител: FA Nutrition
Интензивните тренировки изискват по-голям запас от енергия. За да можем да използваме пълния си потенциал по време на тежките фитнес сесии, трябва набавяме тази енергия чрез необходимите калории. По едни или други причини обаче храните, които приемаме, не могат да ни дадат това, което искаме. Трябв..
76.95 лв.
без ДДС:76.95 лв.
Производител: DY Nutrition (Dorian Yates Nutrition)
Сещате ли се за онези мобилни приложения, които ви помагат да следите какъв е балансът калориите в тялото ви? Те несъмнено са полезни, когато сте си поставили за цел да поддържате строг режим. С времето обаче може да бъде досадно да вписвате всяка една храна, която приемате – колко мазнини, въглехи..
119.95 лв.
без ДДС:119.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
Фитнесът не е лесно занимание, що се отнася до това, че се изискват множество знания за почти всяко нещо, с което човек се захване в залата. Тръгваш да тичаш на пътеката – добре е да познаваш кое стъпване (на пръсти или на пета) каква част от мускулните групи на краката напряга най-много. Тръгваш д..
154.95 лв.
без ДДС:154.95 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
Swedish Supplements Massive Mass Gainer 7000 Г е комплекс от Декстроза, аминокиселини и хидролизиран суроватъчен протеин. Приемайки тази невероятно балансирана комбинация от горепосочените групи вещества, вие ще снижите до минимум времето за възстановяване след тренировка. Малтодекстрин и суроватъч..
149.95 лв.
без ДДС:149.95 лв.
Със сигурност сте попадали на образователни видеоклипове, които ви убеждават, че след определен срок от време ще постигнете големи резултати. Авторите на тези клипове използват себе си като живо доказателство, показват снимки преди и след. Мотивирани сте да започнете с тренировките и да осъществите..
140.00 лв.
без ДДС:140.00 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

В съвременния любителски спорт все по-разпространени са хранителните добавки, които осигуряват изключително високоскоростно възстановяване, осезаем мускулен растеж и ситост през по-голямата част от деня. Лесно достъпните калории винаги са били на мода при редовно спортуващите и именно заради това гейнърите са все така предпочитана добавка.

Спортистите обожават хранителните добавки, които осигуряват бързо набавяне на нужните калории, изразени в трите основни макронутриента – мазнини, въглехидрати и протеини. Тези незаменими хранителни добавки ви дават бързо чувство на ситост и усещане за полезно действие.

Ако желаете да не губите време в приготвяне и ядене, а нека не забравяме, че не всеки има възможността да се храни бавно и стойностно докато денят му е пълен с работни задължения и т.н.

С какво ще ни помогнат съвременните гейнъри

Това, което всички видове гейнъри ще направят с тялото ви, може да се нарече само по един начин – пълна трансформация. Разбира се, трябва да бъде взиман редовно и дозите да бъдат спазвани стриктно.

В противен случай рискувате да бъдете сериозно ощетени откъм ефекта на тази хранителна добавка. Всеки, който има затруднения с приемането на този суплемент, може да се свърже с нас – ние от Workout.bg сме винаги на разположение за всякакви клиентски въпроси.

Разбира се, не всеки човек може да си позволи да приема дори и гейнъри по всяко време на деня. За жалост, понякога се случва така, че работата превзема деня ни и се налага да пием шейк чак привечер или вечер, когато сме на масата и трябва да вечеряме.

Разбира се, не е необходимо да заменяте питателната храна с шейк. Може да спестите доза или две като се нахраните нормално, а шейка да оставите за момент, в който ще сте заети, за да сготвите, но пък ще имате време за кратка почивка с шейк.

За щастие, това са хранителни добавки, които нямат каквито и да е противопоказни ефекти. Можете да го пиете по всяко време, а и цикълът да започне дори и в средата на месеца или в каквото и да е тренировъчно развитие в залата.

Workout.bg – знаем как да ти помогнем днес

Още от времената, в които започвахме, усещахме, че ще успеем да зарадваме стотици, че дори и хиляди наши бъдещи потребители. Това, което правихме тогава, е да се надяваме, че някой ще оцени труда ни подобаващо.

Разбира се, както всяко начало, нашето също бе достатъчно трудно и понякога ни се искаше нещата да са доста по-лесни, но си припомняхме къде искаме да стигнем. Защо мотивацията ни беше толкова голяма ли?

Искахме да успеем заради вас – нашите лоялни потребители. Искахме вашият успех да е по-лесен като стъпи на нашия вече постигнат напредък.

Нямахме намерение да се отказваме, защото виждахме, че вие няма да го направите. Разбира се, трудностите ни вдъхновяваха да правим нещата още по-правилно и да спазваме вашите изисквания точно и конкретно.

С течение на времето, нещата се подобряваха, ние растяхме и се справяхме все по-добре и по-добре. Разбира се, имаше и моменти, в които не всичко вървеше по план, но това не ни спря да бъдем същите вдъхновени хора, които да се опитват да правят клиентите си максимално удовлетворени.

Никога не сме отстъпвали от своята позиция, която е свързана с политиката ни – да доставяме винаги най-качествените хранителни добавки и най-модерното спортно оборудване.

4.53 / 240