МЕНЮ
Количка

Медицински топки

Няма добавени продукти в тази категория.

Медицинските топки са един от най-старите уреди за правене на каквито и да е по вид упражнения. Те са нещото, което хората са използвали още в първите фитнес зали, още в зората на фитнес индустрията, когато хранителни добавки още не е имало, когато хранителната култура на хората се е свеждала основно до въглехидрати, за да имат енергия да се трудят неуморно.

Под „трудят“ имаме предвид да се изявяват на полето, на строежите и по корабите – където са били главните работни места на онези, които са желаели да помагат за развитието на своята страна. Нямаме никакво съмнение, че днес, когато културата на трениращите е на далеч по-високо ниво, вие ще имате пълния набор от инструменти, с които да достигнете пълен потенциал.

Защо да употребявате медицински топки

Както вече разбрахте, медицински топки са използвали хората още в първите фитнес зали. На практика, тези зали са били доста бедни на уреди, защото повечето, които познаваме днес, още не са били измислени.

Е, днес едва ли всеки от вас е използвал медицински топки извън училище, където си има цял норматив в програмата, предвидена за часовете по Физическо възпитание и спорт. Като изключим тогава, във фитнеса последното нещо, което ще употребявате, ще бъде медицинска топка.

Тя е тежка, подходяща е за трениране на експлозивност и постигане на сериозна сила. След редовна употреба ще усетите много по-лесно движение на ръцете от лакти и рамене, което пък ще ви помогне да усъвършенствате уменията си и в други, по-сложни упражнения.

Workout.bg – освен суплементи, сме богати и на аксесоари

Това, без което спортът не може да съществува, са аксесоарите, с които да тренирате. Няма нито една дисциплина в широкия, безкраен свят на спорта, в която човек да не борави с някакви аксесоари, които или да осмислят самата активност, или да я правят по-трудна, за да бъдат изпитани възможностите на спортиста.

Ние, разбира се, като лидер на пазара за спортни стоки, сме абсолютно задължени да предлагаме поне няколко категории, пълни отгоре до долу с различни спортни аксесоари. Това ни кара да се чувстваме доста по-пълни в магазина си, така че няма никаква изненада, че можем да се похвалим и с този асортимент.

Не сме никак зле подготвени за изискванията на всякакъв вид клиенти – напротив. Дори сме доста по-препълнени, отколкото останалите спортни онлайн магазини.

Разполагаме, както вече разбрахте, с различни видове медицински топки, с ластици, с въжета за скачане, с различни тежести, с дъмбели, с гири, и телесни тежести. Последните се облепят около тялото, за да са възможно най-практични при употреба.

На практика, разполагаме с всички онези видове тежести, които човек може да използва, за да се чувства напълно готов да се гмурне в спортна авантюра. Можете да постигнете всичко само със силата на волята си и на тялото си.

Не можем да се оплачем от вярна и лоялна аудитория. Когато си един от най-добре заредените с всичко необходимо онлайн магазин за хранителни добавки, тогава нямаш голям избор – хората просто те харесват и те търсят, за да им помогнеш в поредното начинание.

Не се притеснявайте, ние ви очакваме, защото имаме достатъчно време и за вас! Добре дошли в Workout.bg!

4.50 / 252