МЕНЮ
Количка

Термо чанти

Няма добавени продукти в тази категория.

Термо чанти има много, но способни ли са всички те да дадат нужното качество? Всъщност, проверка, която проведохме, показа, че не всеки модел, който се продава на пазара, може да даде резултатите, които хората очакват за парите, които са инвестирали.

Това ни натъжи и ни накара да се постараем повече за клиентите, които в бъдеще ще пазаруват от нас. Нещо повече – ние дори взехме такива модели термо чанти, които ще дадат на потребителите ни възможности да събират повече неща, да запазват по-лесно температурата, която желаят и в резултат да създават повече спомени с любимите си хора.

Какви термо чанти предлагаме

Малки и големи, цветни и едноцветни – все неща, които човек може да иска. Нашите модели на чанти, запазващи температурата на поставеното в тях, са качествени и добавени в онлайн магазина ни след щателна проверка на начина им на работа.

Това ни дава 100-процентово спокойствие, че ви даваме само най-доброто на най-достъпна и желана от ваша страна цена. Знаем колко е важно за вас да получавате качеството.

Е, ние можем да ви го дадем – заповядайте при нас!

Workout.bg – заповядайте при нас

Защо да заповядате при нас ли? Простете плоскостта на апела в подзаглавието, което сме поставили в този текст, но все пак бързаме да ви съобщим, че ще се радваме да пазарувате при нас.

Винаги ни е обземало огромно въодушевление от факта, че при нас пазаруват хора, които наистина са много взискателни в аспект качество. Нещо повече – те намират нужната доза на устойчивост в продуктите, които предлагаме и най-хубавото е, че ги купуват на изключително достъпни цени.

Няма спор - всеки, който е пазарувал от нас, много лесно може да се сети колко приятна емоция е изпитал от това, че е получил невероятното качество на ниска цена. В България са доста малко и физическите обекти, и онлайн магазините, в които да има такъв контрол на качеството и едновременно толкова ниски цени.

Не е далеч от истината, че ние сме едни от първите, които вкараха това като начин на водене на цялостна политика на онлайн магазин за хранителни добавки. Всеки знае, че този тип артикули са нужда за клиентите и ги продава на безумно завишени цени.

Това, което направихме ние, е да свалим осезаемо цената на тези артикули и да направим възможна тяхната достъпна цена да се задържи и дори да се наложи на пазара. Ето защо ние от Workout.bg смятаме, че сме един от най-ценните ви приятели в аспект пазаруване от онлайн магазини в България.

Очакваме ви на нашето място, направено с много любов и грижа за вас – нашите потребители!

Консумирайте храните, които пренасяте в термо чанта до три, най-много четири часа. Тя ще остане топла и повече време, но за да не се развиват бактерии и да няма риск от разваляне не се препоръчва да държите храната повече от това време. Не съхранявайте нетрайни продукти в тях твърде дълго време.

Външният слой на термо чантите се изработва от здрави материи, най-често от полиестер, който трудно може да се увреди. Вътрешният слой обикновено е направен от водоустойчив материал като фолио, пластмаса или алуминии, за да поддържа храната свежа.

Това зависи от самата чанта. Има модели, които се затварят плътно и при тях няма риск от разливане. Чантите са лесни за почистване, така че дори да има инцидент, няма да е проблем да се почистят и използват отново.

Термо чантите са идеални за съхранение на храна за деца, за приключения на открито, пътешествия и пикници. Те могат да съхраняват както готвена храна, така и пресни салати. Термо чантите предлагат многопластова изолация и поддържат храната много по-дълго отколкото пластмасовите кутии. Има чанти подходящи за деца, които имат различни свежи дизайни и са чудесен подарък.

Избирайте чанти, които имат по-дебела и плътна пяна, защото те осигуряват по-добра изолация. За да не се охлажда храната ви препоръчваме да не отваряте чантата преди да се налага да я консумирате. Ако увиете охладената храна в алуминиево фолио ще и осигурите допълнителен слой изолация и ще предотвратите охлаждането.

4.49 / 283