МЕНЮ
Кошница

Жилетки с тежести

Няма добавени продукти в тази категория.

Едно от нещата, които със сигурност можем да окичим трениращите хора, това е ненаситността. Тя е и основната движеща сила що се отнася до постоянния прогрес и телесно, и ментално.

Всъщност, това да си ненаситен за успехи и прогрес в спорта дори не е проблем, а преимущество. Всеки достатъчно дълго трениращ спортист е преминал през фазата на достигане на максималните си възможности и потенциал.

Да се развиеш до такава степен никак не е лесно, но и е доста неприятно, когато достигнеш този миг. Тогава става така, че се започва едно постоянно търсене на варианти, чрез които човек да може да постигне своите цели по правилния и безопасен начин – да надмине себе си също няма да е изкривяване на истината.

Възможно ли е, обаче човек да има възможността да превъзмогне генетично поставените му граници без да използва силни и опасни препарати? Този път сигурен ли е, употребяван ли е, върши ли работа във всяка възможна ситуация?

Отговорът е ако е приложен индивидуално, ще получим и резултати доста бързо и безпроблемно. Идеята е да увеличим или обема на упражненията си, или тежестите, с които ги правим.

Доста млади момчета, обаче често нямат достатъчни финансови възможности, за да поддържат сериозна форма без ожесточена битка с бавното възстановяване. Това може много лесно да се превърне в проблем.

Защо да използваме жилетки

Ако нямате финансова възможност за фитнес, то тогава най-вероятно сте ходили на лостове – те са добра алтернатива, но понякога предлагат доста стеснен кръг от упражнения, което отново може да доведе до ниски темпове на развитие.

Не се отчайвайте – ние винаги сме имали решение за вашите проблеми – можем да ви го покажем в онлайн магазина ни Workout.bg, в който всеки има своето място. Ако използвате жилетки с тежести, това ще ви осигури по-голямо натоварване върху избраната мускулна група при тренировки със собствено тегло.

Разбира се, на последните серии от упражненията, когато вече сте по-изморени, можете да свалите преспокойно вашата жилетка и да махнете допълнителното тегло от себе си. Това отново ще ви върне там, където сте били, но пък ще осигури динамично натоварване, което си е полезно при такъв тип тренировки.

Използването на жилетки с тежести е практика, която е присъща само за по-напредналите.

Workout.bg – адекватните решения за всеки ден

Да си признаем честно, никога не сме и предполагали, че ще стигнем до тук един ден. Никога не сме и мислели, че нещата ще са толкова успешни.

Често си задаваме въпроса защо всичко се превърна в лесна детска игра. Това е така, защото ние не забравяме откъде сме тръгнали и си мислим, че знаем защо това се случи лесно.

Заради вас – вие сте нашите крила, с които летим ежедневно към върха на този динамичен и често смятан за твърде сложен бранш. Винаги сме били близо до марките на продуктите, с които даряваме нашите клиенти.

Всъщност, това е нещото, което ни кара да се развиваме – грижата за клиента, онази нотка загриженост, която като бъде усетена и естеството на комуникацията ни с клиентите се променя рязко.

Няма да лъжем, че е доста трудно да се поддържа подобен вид диалог с хората, които ни подкрепят, защото те инвестират огромно доверие в тях, а ние твърде често сме на косъм да ги предадем… или просто така си мислим заради нашата съвест.

Дължим на своите клиенти много труд, освен много благодарности. Всъщност, благодарност може да дава всеки, но трудът е нещото, което прави разликата – онова, което прави всичко да изглежда доста по-смислено, доста по-истинско и някак си успешно.

Трудът в спорта не е като труда в продажбата на аксесоарите за спорт. Всъщност, това са две съвсем различни сфери на спорта, които са доста различни една от друга.

Ние се опитваме да ги съберем, за да може в един момент да си кажем, че наистина сме успели да докараме нещата до абсолютен баланс, а това да ни помогне да успяваме да работим по-успешно и да правим нещата с лекота.

Кое да правим с лекота ли? Да ви даряваме с щастие всеки път, в който имате нужда от такова – всеки път, в който вие се нуждаете от помощ, ние да сме там, за да се отзовем.

Това прави добрият търговец, това прави онзи, който е съвестен и загрижен за последствията. Отново клоним към сериозни и дълги празнодумия.

Това няма да продължава, защото следва моментът, в който ще ви поканим да посетите нашия сайт за хранителни добавки и различни други аксесоари, с които се спортува по-лесно, по-безопасно и се постига далеч по-устойчив резултат.

4.49 / 225