МЕНЮ
Количка

Бавни въглехидрати

Няма добавени продукти в тази категория.

Правилното хранене бавно, бавно се превърна в един от най-големите проблеми за съвременното динамично общество, в което има значение единствено за колко кратко време колко на брой калории приемаш. Всеки се стреми да инвестира колкото се може по-малко време в това да хапва и да приема веществата от храната.

Понякога, обаче се изисква този прием на различни вещества да става по-бавно, организмът добре да усети какво му даваме и с какво искаме да го захраним, за да може да се ориентира по-успешно в това, което искаме от него. Този процес не е свързан само с метаболизма, а има и още няколко неща, на които трябва да се обърне сериозно внимание.

Всъщност, метаболизмът е една много малка съставна част на цялостния процес по прием на храна и възползване от едни хранителни вещества и отделянето на други. Разбира се, от това можем да си направим и извод, че е важно да можем да приготвяме вкусна и питателна храна сами – това ще ни даде увереност, че знаем какво приемаме с всяко хранене.

Какво е важно да знаем за т.нар. бавни въглехидрати

Когато говорим за бавни въглехидрати, а и за въглехидрати като цяло, не е нужно веднага да започваме да се плашим панически и да си се представяме надебелели. Въглехидратите не са лоши източници на хранителни вещества, а напротив.

Ако са правилно подбрани, тези храни, даващи ни бавни въглехидрати, могат не само да ни заредят с енергия, а и да преобърнат представянето ни в залата към по-добро, разбира се. Ние знаем, че се стремите именно към това и ви представяме точно онези вещества, от които имате нужда.

Бавни въглехидрати се съдържат в някои хранителни добавки, като определени гейнъри, например. Елдата също е един много стабилен източник на въглехидрати, което я прави изключително ценна храна, на която разчитат много хора.

Помнете, че ако подбирате въглехидратите си разумно, няма да имате проблем с тяхното усвояване, а ще забележите само прогреса от техния прием.

Workout.bg – лоялността ни остава завинаги

Както знаят всички, които са работили с нас някога, ние винаги оправдаваме доверието, което ни е гласувано. Без значение от ситуацията, в която ни е поставил клиентът, без значение дали изискванията му са прекалено големи, без значение дали той иска повече, отколкото е готов даде, ние винаги се опитваме да дадем това, което той желае.

Ние обичаме да виждаме как хората, с които работим, винаги са на върха на своите способности и знаят какво точно искат. По-важното, обаче е това, че те знаят и как да го постигнат – с наша помощ и тази на тяхната психика.

Благодарение на безспорния си опит, ние вече познаваме своите клиенти. Те ни се доверяват много време, в което ние се опитваме да запомним техните желания и към какво се стремят, за да могат да се чувстват успешни не само в залата, но и навън – в реалния живот, където ги чакат куп отговорности.

Харесва ни да сме съществена част от живота на клиентите си и винаги намираме начин да ги зарадваме и с достъпни цени, и с невероятно качество на продуктите, които предлагаме!

4.45 / 192