Пудовки


При спортове, които не изискват кой знае какво движение, освен просто отпускане и съкращаване на отделни, конкретни мускулни групи, вие се нуждаете от правилната тежест, която да действа като противопоставящ се фактор на движението. Същата степен на противопоставяне ще бъде и равна силата, която ще се наложи да вложите, за да издърпате или избутате въпросния уред.

Хубаво е тежестите на уредите, с които работите да съответстват изцяло на силата, която имате. Всяко прекаляване или пък прекалено закъснение с повишаването на килограмите, ще бъде пагубно за спортната ви форма.

В единия вариант ще бъдете сериозно контузени, а в другия страшно бързо ще се окажете в позицията на активно трениращ, който губи значителна част от мускулната си маса. Не е нужно да споменаваме, че от това ще губите и сериозна част от мотивацията си и всички останали фактори, които иначе биха ви помогнали в случаи на тежки тренировки.

Идва миг, в който човек трябва да се научи да влага сериозно количество от своята енергия в правилната посока тогава, когато е най-трудно да се продължи напред. Дори и посоката да е трудна, теренът да е под наклон и всички около вас да не смятат, че можете да се справите – вие сте вложили силата и енергията си, а това е рецепта за сигурен успех.

Другата стъпка, която ви е необходима, е да се научите на се доверявате наистина на онези, чието желание е единствено да ви помогнат в трудната ситуация. Всичко останало е само загуба на време.

Workout.bg може да бъде вашият отзивчив партньор, който винаги ви снабдява с всичко, което ви е необходимо по пътя ви на постигане на целите ви!

Какви пудовки предлагаме

Това, което човек едва ли знае, е разликата между гири, дъмбели и пудовки. Гирите и дъмбелите са със сходна форма, но при гирите наблюдаваме перманентна тежест, а при дъмбелите можем да променяме тежестта в зависимост от нашите желания.

Ако имате притеснения за някои модели пудовки, добре е те веднага да изчезнат. Разбира се, няма смисъл да се безпокоите ако усвоите техниката на тяхното вдигане.

Имайте предвид, че е много по-добро и устойчиво научаването ако започнете с по-малки килограми на този уред, за да можете по-бавно и сигурно да изпълнявате пълната амплитуда на движението. Не се притеснявайте, че вдигате малко килограми – това е в името на повече повторения и по-бързо привикване към новото.

След като имате повече увереност, вече можете да пристъпите и към по-внушителни цифри преди мерната единица. Нататък вече ви е ясно – идва и оформянето на мускулната маса, на редуцирането на килограмите и всичко най-добро, което всеки иска.

Workout.bg – знаем какво ви е необходимо

Пазарът на спортни хранителни добавки и аксесоари е доста широк в България и това прави доста трудна задачата да се развие всяка една такава идея за физически или онлайн магазин. Ние като един от лидерите, знаем колко е важно вие да можете да разчитате на нас във всеки момент.

Трудностите са временни и минават доста лесно ако имате на кого да се доверите по пътя си към върха. Ние ви очакваме в моментите, в които ви е най-трудно, защото имаме точно онези рецепти, които ще ви изведат на първата линия – при успелите.

Точно там, където е вашето място – най-отпред. Очакваме ви!

4.56 / 183